Supernatural - Scary Got Sexy - 3

• 28 528
  • 754
  •   1
Отговори
# 225
Стич, you lucky dog, you:D Wink

Прочетохте ли, моля ви се, какви са ги плещили тези двамата на скорошния кънвеншън за отношенията Сам/Дийн - "We need to see them be apart for a while. And then we'll just wait 'til September to see episode one!"  Shocked
Ако си мислят така ми приключват сезона, бой ще ядат!  #2gunfire Да вися аз цяло лято да ги чакам да си оправят отношенията в новия сезон  ooooh!
Източник и за да не си помислим, че е случайност, ето тук пак са ги цитирали.

Последна редакция: вт, 30 мар 2010, 11:35 от Злата с метлата

# 226
Няма значение коя - коя е, важното е, че сте хубавици!  Wink

Мисля, че лявата кучка е Стич, а дясната съм аз Laughing
Точно така, Фейче, аз съм лявата кучка, по-злобната. Twisted Evil

Мастърче, виж, ако е правилна теорията ми кое куче кое е, Джаред всеки момент ще те целуне Laughing

А тук Джаред не ме целува бе, с ръката на кръста, като че ли конско ми чете, сигурно съм била непослушна. Joy

# 227
Очевидно, Боби няма да го умиргат в стотния епизод, но на кънвеншъна Джим май е нещо като подметнал, че евентуално би могъл да бъде приемното тяло на Господ. Или поне не е отрекъл на пряк въпрос от публиката. Цитат - However, what was most thought-provoking was when Beaver was asked if his character would say yes if God asked him to be a vessel. First he replied with a laugh: "You're assuming there's a difference between the two!" But then, with a twinkle in his eye, said "Of course he would! You don't say no to God!" And remember, Bobby has nothing to lose. Beaver claimed he already knows who will fill those shoes/that role. And since he held that same twinkle in his eye and wore a cheeky expression as he said it, adding that we might begin to see a different side to Bobby soon, it made many fans in the audience believe he in fact would be God.
Като се има предвид политиката на CW по отношение на това какво могат, или по-скоро не могат да споделят актьорите, мисля, че това няма да го бъде  Thinking Вие какво ще кажете?
Източник

А пък Миша, сладурът той, е споделил, че му предстои, дръжте се кастиелки - "tearing-off of the shirt scene coming up."  Laughing Laughing Аркади и Дестиел, много да внимавате, че това не е гледка за изпускане.  Blush
Източник

Последна редакция: вт, 30 мар 2010, 12:04 от Злата с метлата

# 228
Направих си този тест - Which Supernatural Weapon Would You Use? И се оказа, че моето оръжие е светената вода. Rolling Eyes Надявах се поне на ножа на Руби  Twisted Evil

Последна редакция: вт, 30 мар 2010, 14:28 от Злата с метлата

# 229
  • В средата на времето

Аз съм доволна Grinning

# 230
Злата ще ти бъда благодарна ако ми го преведеш

гуглето ето как ми го преведе -"сълзене изключване на ризата сцена идва"  newsm78

# 231
  • София
Злата и аз като теб Simple Smile с водичката  Simple Smile

# 232
Злата ще ти бъда благодарна ако ми го преведеш

гуглето ето как ми го преведе -"сълзене изключване на ризата сцена идва"  newsm78
Joy Joy Joy Joy
Ама и гуглето е един преводач, ще ме умори от смях  hahaha
Та, в кратце - в накой от следващите епизоди на Кас му предстои да си скъса ризата и да го видим по без шлифер.  Blush Това по повод на въпрос от публиката, дали ще видим и Кас гол до кръста, след като вече сме видели Сам и Дийн.

# 233
Аз използвам колта :)http://web.buddytv.com/articles/pquiz/spn-weapon/spnweapon_colt.jpg

# 234
  • София
redsonja smile3501 smile3501 smile3501 най-доброто, а Simple Smile

# 235
Злата благодаря  smile3525
с нетърпение ще го чакам този момент  Embarassed

# 236
Мда, не очаквах да ми се падне това.
Нещо не успях да се справя с картинката, извинявам се Blush

# 237
Премиерата на първия епизод на spin-off сериала Ghostfacers е на 15 април (деня в който, ще бъде излъчена и стотната серия на СПН). Предвидено е поредицата да включва 10 триминутни епизода, първите три от които ("Meet the 'Facers," "The Rialto Slasher" и "Janet's Big Break") ще бъдат показани на 2 април по време на San Francisco's WonderCon.
Източник и още един.

Опитах се да намеря в you tube това клипче, което са показали на кънвеншъна в Л А, но ударих на камък. Ще почакаме... За сметка на това, попаднах на ето това коледно приветствие - Ghostfacers Christmas greeting for Supernatural fans  Joy Joy Joy

# 238
# 239
Ей го бе, ножът на Руби бил у мен Laughing

Общи условия

Активация на акаунт