Supernatural - Scary Got Sexy - 3

• 28 577
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
Следващият материал ще обясни, защо все повече фенки изоставят Сам и Дийн и отиват при Кас. Аркади и Дестиел може да не го четат, те вече си го знаят  Wink - http://www.fanpop.com/spots/supernatural/articles/50746/title/wh … m-deans-fan-girls

Joy Туй нивгаш не мож стане - как така ще изоставим Сам и Дийн и ще прелетим в райската градина на Кастиел? Сърцата ни са широки и там има достатъчно място за всички - ангелът, ако си поприсвие крилата, също ще се събере Wink)

# 376
Е, Дейна, не казвам да прелетим ние, просто показвам защо други по-неуверени в своите чувства фенки на Сам и Дийн са го предпочели.
Ето едно интервю с готиния Richard Speight Jr. - http://blogs.trb.com/network/cwsource/2010/04/supernatural_richard_speight_j.html

# 377
Е, Дейна, не казвам да прелетим ние, просто показвам защо други по-неуверени в своите чувства фенки на Сам и Дийн са го предпочели.
Ето едно интервю с готиния Richard Speight Jr. - http://blogs.trb.com/network/cwsource/2010/04/supernatural_richard_speight_j.html

Много го харесвам този Ричард Спейд-Младши, който играе трикстъра. Забавна и много интересна личност е.
За тази вечер да си кажа, че още не съм гледала епизода, но се отчитам с постинг за деня - един списък с 20-те най-зрелищни и разтърсващи смъртни случая в Supernatural. Започваме с Памела Барнс... http://www.buddytv.com//slideshows/supernatural/the-20-greatest- … deaths-47370.aspx

Като видя и епизода, надявам се да има някой в темата, за да коментираме Simple Smile

# 378
  • София
Хубав епизод беше.... Кас пияндето...  Laughing не че му е весело...но на мен ми беше много смешен като се яви така Wine Glass
И финалът ми беше много  Cry Cry Cry  въпреки, че малко ме изненада това посещение....
Милото Дийн... Cry

А Кас вечно що така ще го бие Shocked

Габриел е готин Simple Smile той ми е най-симпатичният ангел до тук  bowuu

# 379
Аз го изгледах, много ми хареса епизодът и много искам да споделя още разни мисли по него, но ще изчакам и останалите да го изгледате и после ще го коментираме заедно Grinning

# 380
Готова съм с гледането. Хм, епизодът е доста силен - да не кажа най-силният от пети сезон след The End. Краят определено ме изненада... "Горкото мило Дийн" да кажа и аз :'( Винаги сме си знаели, че си е "family type" и е с добро сърце, колкото и да се прави на зъл ловец на демони и things. Sad Хареса ми моментът в църквата по време на погребението: "You God in Heaven" и "Not exactly...", изкоментирано от наш Дийн.
Сами ми беше малко странен в този епизод, а Кас каква беше идеята през целия епизод да е пиян така и не ми стана ясно, но Миша много добре се прави на пиянде Grinning
Финала наистина беше разтърсващ, все още не мога да спра да мисля за него....

# 381
  • София
ами преживява си човека (ангела де) това че татко Господ му обърна гръб...дави мъката, разочарованието и т.н. така да се каже.... нали бил загубил вяра и разни такива....

на мен ми стана смешно...че бил намерил магазин за алкохол.... и го изпил...
Simple Smile

# 382
Eто ме и мен. Епизода свален, детето приспано, аз почвам да гледам и след 40 минути ще докладвам.

# 383
Аууу, лош Кас, лош, как така ще ми удря другия любим, с нетърпение ще чакам следващия епизод.

Инак днешната серия ми хареса, още повече, че в нея учавства друг много мой любим артист Майкъл Шанкс  Heart Eyes Мдаа, аз май не съм от моногамните  Embarassed

И да завърша с думите: - Аууу, лош Кас, лош, да изпие цял магазин  Laughing

# 384
Simple Smile
Laughing Това и на мен ми хареса. И как си беше направил гласовата поща Joy

Сами ми беше малко странен в този епизод,

Защо странен, кое му беше странното?

# 385
Eто ме и мен. Епизода свален, детето приспано, аз почвам да гледам и след 40 минути ще докладвам.

Добре, ефрейтор Злата Grinning
Само да докладвам, че по-скоро съм леко изненадана от появата на Лиса в този епизод (така и не мислех, че Дийн някога ще признае, пък било то и пред себе си, че му липсва онзи живот, който би имал, ако не ловеше демони и ако не беше предопределен да спре Апокалипсиса). За разлика от днес следобед, когато не бях гледала серията още и си говорихме със Злата, не мисля, че повторната поява на Лиса и детето разводнява идеята, напротив - поставя някак си завършек на една цяла глава от живота на Дийн, такъв какъвто не би могло да му се случи да има. Той съжалява, че е така, осъзнава, че бидейки това, което е, е жертвал ужасно много от себе си (и продължава да се жертва, тъй като май скоро ще го видим да се предаде на Закарая и Майкъл), но въпреки това основен мотив за него отново е Дългът и това да спасим хората. Усеща се, някак си как въпреки всичко, което е правил, в съзнанието му някъде дълбоко мисълта за жената и детето, които са най-близки до идеята му за истинско семейство никога не е преставала да съществува.
Интересна мисъл - дали като приключат с Апокалипсиса в края на 5 сезон няма да станем свидетели на двама братя в нормалния живот, такъв, какъвто би трябвало да бъде - със семейство и т.н.? Определено това гъделичка любопитствто, но май ще трябва да почакаме до септември. Simple Smile

Simple Smile
Laughing Това и на мен ми хареса. И как си беше направил гласовата поща Joy

Да, гласовата поща беше много яка... Grinning и също се смях на това, че намерил магазин за алкохл и го изпил. Забавно беше и когато Дийн му каза, че като за неговия случай може да изпие цялото шишенце "Анти-махмурлук".

Сами ми беше малко странен в този епизод,

Защо странен, кое му беше странното?

Ами, стори ми се, че в този епизод Самчо не го ангажираха много-много да прави каквото и да било и освен това го играе леко "недосетлив" към това какво ли е намислил брат му. Но пък и серията си е за терзанията на Дийн, де.

Последна редакция: пт, 09 апр 2010, 23:02 от Dana_Scully

# 386
  • София
хахах, да гласовата поща  Joy абе голям образ беше Кас в този епизод Simple Smile
и там където каза, че е получил съобщението от Сам...но било много дълго и гласът му бил дразнещ (за пяната му глава) Laughing

# 387
Ами, стори ми се, че в този епизод Самчо не го ангажираха много-много да прави каквото и да било и освен това го играе леко "недосетлив" към това какво ли е намислил брат му. Но пък и серията си е за терзанията на Дийн, де.

Те въобще последните епизоди са си за Дийн, Сам го играе там някакъв незначителен съпорт.

# 388

Те въобще последните епизоди са си за Дийн, Сам го играе там някакъв незначителен съпорт.
Joy направо си е така. Grinning

# 389
Ефрейтор Злата с метлата докладва  Grinning
Първо: Кас в този епизод е три в едно - бъхта рибата, дислоцира мивки и разлъчва мрака  Joy Страшно  ми харесва как се оправя с техниката (аз съм горе-долу на неговото ниво)  hahaha Не си спомням в коя серия беше като се обади на Дийн от уличен телефон и каза горе-долу - "Защо един женски глас ми казва, че имам малко минути?"  Laughing
Второ: съжалявам, но на Сам не му обърнах много-много внимание  Embarassed. Бях твърде заета да страдам за Дийн, но начина по който размахваше ножа и убиваше демоните в онази къща беше жесток  Heart Eyes. Ааааа, много ми хареса и какъв потресено-невярващ поглед извади в началото като ги спасиха другите ловци с пожарната кола.
Трето: Скъса ми се сърцето за Дийн! Колко още тормоз може да понесе?! Сценаристите съвсем му отпуснаха края! Всичко му отнеха - вярата в собствените му сили, в Сам, в Бог. Потъпкаха всяка една надеждица, че може да се оправят нещата. Само единия алкохолизъм дето остана да го крепи съвсем да не рухне. Сцената с Лиса беше особено тежка. Започна вече да се подготвя за капитулацията - сбогува с мечтата за един различен, по-щастлив живот. Остава с следващата серия да се раздели с Боби и Сам. И тъкмо когато вече е жертвал всичко и насила е опразнил душата си от всичко скъпо за него, ангелите ще се връцнат и ще кажат - да, ама вече не те искаме.

Общи условия

Активация на акаунт