Supernatural - Scary Got Sexy - 3

• 28 556
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
Яхуу! Влязох в състезанието! Simple Smile Забавно е, въпреки че очаквах да е малко по-трудно (все пак човек като попрочете туй-онуй от Дан Браун и започва да добива съвсем различни очаквания от куизове, свързани с шифрограми). Simple Smile Успех и на вас. Simple Smile

# 481
Само да не и заложат някой капан ...... Щото градинари като този лесно крадат женски сърца ....

Не се бой! Дори и така да изглеждат градинарите и да се усмихват тоооолкова изкусително, пак нямат никакъв шанс докато има такива тренери  Heart Eyes

Влиза се с парола, която сами трябва да откриете, като разгадаете слайдшоуто. Grinning Аз ще се пробвам и ако успея ще ви пиша.
Не издавайте тайната докато не опитат всички, плийз. Wink Sunglasses И все пак не забравяйте да пишете дали сте успели да се доберете до въпросите Wink  Peace

То и аз уж щях да се пробвам в неделя, ама време на остана.

Мириел, честит ти първи работен ден! Веднага получаваш сърцеразбиващ Дийн

# 482
  • Разпиляна във въображението
Злата  Hug Ооооох Blush

# 483
Ооохххх, ще кажа и аз като Мириел!  Two Hearts  smile3544 С такива снимки на Дийн може да ми разбиваш сърцето всеки ден... даже по няколко пъти на ден  Blush smile3551

# 484
Яхуу! Влязох в състезанието! Simple Smile Забавно е, въпреки че очаквах да е малко по-трудно (все пак човек като попрочете туй-онуй от Дан Браун и започва да добива съвсем различни очаквания от куизове, свързани с шифрограми). Simple Smile Успех и на вас. Simple Smile

Аз го почнах и като видях колко е елементарна паролата, се отказах, направо ни обиждат Crossing Arms Joy

# 485

Аз го почнах и като видях колко е елементарна паролата, се отказах, направо ни обиждат Crossing Arms Joy

Фейче, да не забравяме, все пак, че ние, тук събралите се, сме професионалистки на тема "Supernatural". Куизът все пак е правен за малко по-масовата публика на buddy.tv, а не за Адски хрътки, на които нито крачка на нашите момчета и компания не убягва Simple Smile)
Забавно беше, дори и колкото да си припомним кой как се казваше от по-непопулярните образи. Ето, например братът на първата Мег (онзи готиния) бях забравила как се казва Simple Smile)

Да припомним как изглеждаха парадните униформи на Маракана - спомняте си ангелските и демонските костюмчета, нали?
Е, специално за ненаситници, от тази седмица въвеждаме следния "аутфит":

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 22:57 от Dana_Scully

# 486
Добър вечер

минали сме на 2-ра страница, и понеже нямам какво да "кажа" пльосвам 3 снимчици

, гледайки тези полуотворени устни изпитвам неистово желание да ги нацелувам  Embarassed

Dana_Scully, аз докато се моткам и ти си писала, харесва ми костюмчето   Grinning

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 23:06 от DESTIEL (ненаситница)

# 487
На първата и последната снимка Дженсън мога да го целувам винаги, когато каже Simple Smile Дестиел, мерси за снимчиците, отивам да си лягам и да сънувам отчаяния Дийн. Wink

Ето и едно забавно видео за вечния дебат: "Кой от братята Уинчестър е по-готин"
http://www.youtube.com/watch?v=jOn-szKAc60&feature=related

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 00:36 от Dana_Scully

# 488
 Не, Не и не. Знам че сте го обсъждали преди много време и сега ви вълнуват новите серии, но аз искам да изкажа искреното си възмущение за раздялата м/у Дийн и Сам в 5x02 Good God, Y'all! Стана ми толкова мъчно, че чак ми иде да  box  Дийн и после да го   kiss Как можа да остави САМи да си отиде  smile3527  А Сам, горкия Сам   action032 Weary
Но, аз на Дийн не мога да му се сърдя (мога да го накажа  Twisted Evil)

newsm81 DESTIEL мерси за снимчиците   bouquet наистина Ще се сънуват сладки сънища.
Dana_Scully клипчето е супер  smile3501. Както съм казала и преди, това което няма единия, другия го допълва ....

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 00:45 от bicho malo

# 489
Спокойно, bicho malo, Hug  Peaceраздялата няма да е нито дълга, нито окончателна. А и за какво се извиняваш - нали знаеш, че тук сме се събрали все луди на тема СПН, за които винаги е любима тема да се пообсъдят някои стари незабравими моменти. Wink

# 490
Както всеки ден,
Ще ви кажа "Добър ден",
Ще ви почерпя с кафе (цък),
за да ви върви деня добре,
после градините на стадиона Ще полеем,
и най подир с Кастиел Ще попеем.

Оооох, откачих вече. След една сладка нощ (сънища), чак музата ме удари  Mr. Green ........
Dana_Scully мерси за успокоението. Сега чакам с нетърпение вечерта, за да гледам следващия епизод.
Лек ден ви желая   bouquet

# 491

Dana_Scully мерси за успокоението. Сега чакам с нетърпение вечерта, за да гледам следващия епизод.

Не бързай да се успокояваш Naughty Изчакай да изгледаш следващия епизод, защото ако в този те е ядосал Дийн, в следващият направо ще ти се иска да му пернеш един като каже, че му е по-хубаво без Сам Crossing Arms (още не мога да му го простя това изявление Laughing).
Но иначе следващият епизод е много хубав, ще ти хареса Grinning

# 492
Не бързай да се успокояваш Naughty Изчакай да изгледаш следващия епизод, защото ако в този те е ядосал Дийн, в следващият направо ще ти се иска да му пернеш един като каже, че му е по-хубаво без Сам Crossing Arms (още не мога да му го простя това изявление Laughing).
Но иначе следващият епизод е много хубав, ще ти хареса Grinning

Тогава да си приготвям  newsm29 jedi за Дийн и да си вадя биволските нерви  Mr. Green

# 493
Добро утро и от мен!
Тъкмо щях да пиша на bicho malo, че колкото и да се е ядосала на Дийн, нищо не в сравнение с това дето му го беше набрала Фейчето  Laughing
Дейна, ангело-демонското костумче е трепач!

Ето тук има нови снимки от стотния епизод. Кас е мррррррррр! Внимание - на снимките се вижда, кой е персонажа, който ще се завърне, ако не искате да знаете - не ги гледайте! - http://www.dreadcentral.com/news/36927/over-a-dozen-new-stills-s … 0-point-no-return

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 10:55 от Злата с метлата

# 494
Злата, май вече всички знаем кой е персонажът, който ще се завърне, така че червенкото ми се струва излишна предпазливост... Mr. Green Весел ден на всички и от мен, с нетърпение очаквам петък и "Няма връщане назад". Wink

Общи условия

Активация на акаунт