Един месец без малката ми рожба Йоана

• 5 778
  • 32
  •   1
Отговори
  • Варна
Ето че един месец мина, незнам кога се случи това, но е факт че смисълът на живота ми вече го няма. Почивай в мир мила рожбо. Завинаги ще си в сърцата на мама и тати. Cry Момичета защо с времето болката става по-голяма,  а не обратното...

# 1
  • София
Да почива в мир мъничката ти дъщеричка  Hug

# 2
Нека почива в  мир малкото ангелче. При мен днес стават 2 месеца от смъртта на малкото ми момченце, но болката е все толкова силна.

# 3
  • Варна
didy, нека почива в мир  Cry

# 4
Момичета защо с времето болката става по-голяма,  а не обратното...

....защото осъзнаваме че всичко това не е просто лош сън, а самата реалност .... Cry

# 5
миличка sisi83, и при мен днес става един месец от както загубих милото ми момченце, Cryнека почиват в мир малките душици,прегръщам те силно Hug Hug Hugнамери сили в изтрадалото си сърце и не давай на болката да те задуши,аз не и се давам,знам колко ужасно трудно е.....безкрайно ти съчувствам майчице Sad

# 6
  • Варна
И аз те прегръщам мила майчице Hug Нека и твоята рожба почива в мир!

# 7
Pojelavam ti v nai skoro vreme da se radvash na bremenno koremc4e shte vidish toia put vsic4ko shte e nared!Minala sum prez podobna tragedia i 15 godishna borba za bebe i znam kakvo e ....Edinstvenoto viarata mi i inata mi me spasiha da ne poludeia prez tia godini!Moia suvet podnovi v nai skoro vreme opitite za bebe tova shte ti pomogne da prejiveesh zagubata mnogo po lesno1Ako vsic4ko e nared sled 3 mesetza moje pak da si bremenna!Pregrhstam te i ako imash nujda vinagi mojesh da pogovrish s men!Znam mnogo e trudno no niakak se nauc4avame da jiveem s taia bolka....

# 8
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose За Йоана

# 9
Почивай в мир малко ангелче...  Hug Дано си на едно по хубано място заедно със моята сестричка ,тя много обичаше децата и знам че ще се грижи за теб  newsm51 А на вас ви пожелавам скоро  stork-girl  ylinfant  love001

# 10
  • Варна
 smile3518, лека и пръст на сестричката ти Hug От няколко дена насам си мисля само за детето... Cry

# 11
 Cry CryЙоанка,за теб мило детенце Flowers Rose Flowers Rose

# 12
почивайте в мир дечица ,мили майки тъжно ми е за всяка една от вас и за самата себеси ,и защо толкова много мъка има на този свят ,защо децатани  защо ,и не намирам отговор ,а и никога няма да намеря . newsm45

# 13
  • Варна
 smile3518

# 14
Сиси,миличка,бъди силна.Господ изпраща изпитания на тези,които обича.Надявам се скоро да прегръщаш едно малко вързопче,което пона малко да отнеме от тази болка...

Общи условия

Активация на акаунт