Един месец без малката ми рожба Йоана

• 5 778
  • 32
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Благодаря ти Деси, дано по-скоро се зарадвам и аз  Praynig

# 16
Сиси,предполагам че си ме познала.Много ми е мъчно наистина... Ако искаш ще ти пиша на лични.Горещо те прегръщам миличка.

# 17

Мила sisi,знам,че тези дни стават 3 месеца от загубата на Йоанка,знам го защото явно и двете сме загубили най мечтаното в един и същи ден!Искам да те прегърна силно и нека тези цветя макар и рисувани да са за нея,а тази свещица ще свети вечно,както ще е вечна любовта ти към нея!
Бъди силна мила майчице,макар да знам,колко е трудно всеки един ден да има само болка,от цялото си сърце ти пожелавам след някой месец в дните ти да дойде и една нова надежда,заедно с една нова бременност,която да зарадва поне малко опустошената ти душа!  Hug Hug Hug
Искрено вярвам,че където и да е Йоанка,тя е добре и е щастлива,защото усеща цялата ви обич и съм сигурна,че това малко ангелче ще бди над вас винаги!

# 18
  • Варна
Мари Ив, миличка благодаря ти за топлите думи и хубавите пожелания. И аз те прегръщам  Hug
Нека е светло на душичката и на твоето мъниче Cry

# 19
Сиси, каквото и да ти кажа ще е малко. Съжалявам много smile3518

# 20
 Hug Hugза Йоанка,надявам се всички душички да са щастливи там където са и да знаят ,че ние ги обичаме

# 21
  • Варна
 Sad Hug

# 22
Мили момичета, доколкото разбрах за темата е за деца, живородени и починали. Ако е така, аз нямам място сред вас. Аз търся тема, в която майките сами са махнали децата си под нечие влияние.
 Това също е ужасно, да знаеш, че си убил собственото си поколение. Но не искам да развалям темата, сигурно има такава и за моя случай. Кураж , момичета Hug

# 23
sisi83 Hug написах разни неща и ги изтрих. Прегръщам те ,майче. И стискам силно палци скоро едно мъничко чудо да се сгуши в скута ти и да изпълни майчините очи със сълзи на щастие.

# 24
  • Варна
Светле благодаря ти за пожеланието  Hug Всяка една топла дума ме кара да се чувствам добре. Желая безкрайно щастие за всяка една от нас  Hug

# 25
  • София
Flowers Rose Flowers Rose
Нека почива в мир, мъничето
Cry

# 26
 HugПрегръщам те ,силно!!!Нашите дечица са ангелчета и знам,че любовта ни стига до тях,където и да са...Ние ги обичаме и те нас също,макар и разделени вярвам,че един ден ще се срещнем ....Тази надежда ме крепи!Моля се да бъдем силни... smile3525за Йоана

# 27
sisi83 ,сърцата ни са големи  и винаги ще бият за нашите прекрасни ангелчета!Прегръщам те,майчице и нека е почива в мир Йоана

Flowers Rose Flowers Rose
Ако има Бог,се моля да дари всяка от нас с такова щастие,което да е по-голямо от мъката и болката ни! Praynig

# 28
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Жестоко е това, което преживявате, мили майчици! Но аз съм сигурна, че вашите дечица са красиви малки звездички на небето и всеки миг са с вас и ви обичат толкова, колкото и вие!
Съжалявам за вашата загуба, но съм с вас и горещо ви  Hug  Hug  Hug

# 29
  • Варна
 Cry Днес стават 4 месеца без малката принцеса Йоана, почивай мир слънце мое

Общи условия

Активация на акаунт