КУХНИТЕ - 30-та тема

• 72 433
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
  • София
вече се ограмотих Simple Smile
благодаря  Praynig

# 331
Да върна малко темата за гранитогрес от Мангуста. Споделям мое мнение .Ние си взехме от тях плочки 45/45 полиран гранитогрес - много съм доволна и са с фуги . Много правилно каза  zorrytta  - много зависи от майстора , но явно винаги има риск от дефектна плоча или партида Rolling Eyes независимо дали даваш много или малко пари

# 332
  • Пловдив
Аз се сетих за Досев Импекс, на първо четене Thinking
Имаш ли представа с кои точно фирми работят Досев.
Нашите плочи за кухнята са от там, но така и забравих да питам на коя фирма са. А умувам и за банята да са от тях...

# 333
пуснете една снимка на тези кант дръжки  baby_neutral
В София съм. Браво на твоята фирма Simple Smile

Една приятелка ме посъветва, да не съм си взимала механизъм за бутилки, отцетник и др. подобни от фирмата която прави кухнята, а да си остава шкаф и после да го монтира за пример мъжа ми....
Възможно ли е да се монтира в последстивие такъв механизъм и колко се спестява се чудя?
да не говоря, че мъжа ми едва ли ще го монтира.

според мен попитай колко ти взема фирмата за механизмите , колко струва свободно ако си го купиш на дребно и виж дали си струва . Моят отцедник си го платих на фирмата която изработи кухнята и пак си остана не монтиран съпругът ми се справи с тязи задача ,че онези майстори хич не исках да ги гледам повече .

# 334
yaya,какъв е цвета на светлата плоскост от снимката?Търся нещо подобно,меланж.......

# 335
  • в света на илюзиите
yaya , извинявай но тази цена за кухнята, която си цитирала (1950) това наистина ли е за всичко  newsm78 (3,20м с долни пдч и горни мдф лак шкафове,полимермраморна мивка,плот на Еггер,бутилиер,вграден кош и отцедник и 5 чекмеджета) и ПДЧ, и мивка, и механизми и.....  newsm78 #Crazy #Crazy
Направо ми идва да се разстрелям ако това е истина newsm78

# 336
  • Варна
Добро утро на всички  morning Веднага бързам да казвам мисълта си за по-късен монтаж на механизма за бутилките. Ако е тесния висок шкаф, при сглобена кухня според мен не може да бръкне мъжка ръка да монтира релсите или както там им се казва. Не пречи да си го купиш ти, но мисля, че за да е възможен се монтира докато се сглобява кухнята newsm78

# 337
  • Варна

Аз се сетих за Досев Импекс, на първо четене Thinking
Имаш ли представа с кои точно фирми работят Досев.
Нашите плочи за кухнята са от там, но така и забравих да питам на коя фирма са. А умувам и за банята да са от тях...
Не знам това, което ме питаш newsm78, знаех модели като ми се наложи да купуваме 4 плочи за смяна в банята...

# 338
yaya , извинявай но тази цена за кухнята, която си цитирала (1950) това наистина ли е за всичко  newsm78 (3,20м с долни пдч и горни мдф лак шкафове,полимермраморна мивка,плот на Еггер,бутилиер,вграден кош и отцедник и 5 чекмеджета) и ПДЧ, и мивка, и механизми и.....  newsm78 #Crazy #Crazy

И аз не мога да повярвам newsm78.

# 339
Как съм изпуснала темичката не разбрах?!
На пръв поглед видях въпроса на red shoe-да,за кант дръжките вратичките се режат леко по-малки,за да се сложи кантът,който повдига размера с няколко милиметра,дано ме разбра. За да ти сложат кант дръжки на готови вратички май ще трябва леко да ги резнат.Моите в антрето са кант и по тях съдя! А аз на моите лачени врати не сложих дръжки,така и не се реших какви да избера и ги оставих без в крайна сметка! Peace

Разбрах те идеално, точно това ме интересуваше  Peace
И на мен ми харесва без дръжки, но долните шкафове не мога да ги отварям.

# 340
yaya,какъв е цвета на светлата плоскост от снимката?Търся нещо подобно,меланж.......

Цветът се казва Дoгал Хюс ето !

yaya , извинявай но тази цена за кухнята, която си цитирала (1950) това наистина ли е за всичко  newsm78 (3,20м с долни пдч и горни мдф лак шкафове,полимермраморна мивка,плот на Еггер,бутилиер,вграден кош и отцедник и 5 чекмеджета) и ПДЧ, и мивка, и механизми и.....  newsm78 #Crazy #Crazy

И аз не мога да повярвам newsm78.

Е,защо да ви лъжа,нали парите съм ги давала аз,е баща ми де,защото е подарък от него,но са толкова! Фирмата е в провинцията, на 100км от Пловдив!Когато пуснах снимки на моята кухня в по-задни теми, вече споделих за цените и разликата в София и Пловдив,за надценките ,с които работят в големите градове,които за мен беше безумие да дам такива цифри тук в Пловдив!  Ако си поръчате в същата фирма същата кухня,ще бъде тази цената, не мисля,че сме тук да си говорим празни приказки!  Peace

# 341
Здравейте,
пиша Ви защото ми предстои поръчка на кухня. Спряхме се на фирма Метрон защото ми харесаха плоскостите, но имам малко въпроси и се надявам на момичетата, които вече са с нови кухни да си кажат мнението. Основният цвят ще бъде венге но се чудя плота и гърба какви да бъдат. Горните шкафчета ще бъдат четири и мисля да бъдат цветни / лакирана плоскост или цветно стъкло/ като ги съчетая с плота или гърба. Какво ще кажете моля за съвет защото трудно си ги представям нещата.

# 342
  • Варна
Аз направих светли /всъщност бяло дърво/ вратичките, а тъмен плота и гърба. Също ходих при Метрон и останах впечатлена от професионализма  на представителите им във Варна. Имаха ограничен брой цветове, но пак загледах такава комбинация. Съседката направи кухня в обратната комбинация на моята, не ме впечатли. Извинявам се на останалите мами във форума, сигурно вече им омръзнах, но скоро изживях този филм и знам, че е важно някой да отговаря на въпросите Simple Smile http://www.album.bg/miraivanova/images/20334890/

# 343
Мира, не се отваря албумчето Sad.
yaya, пусни координати на фирмата или сайт /може и на лични/.

# 344
  • Варна
Хм, при мен работи....

Общи условия

Активация на акаунт