Туба и Мурат...и техните роли: Аси и Демир...Хасрет...Саваш - Единствени-тема 33

• 79 366
  • 738
  •   1
Отговори
# 555

......... но някои са на мнение, че "  Мурат имаше роля на влюбен мъж , но там просто беше много вял и неуверен в образа ,в който трябваше да се превъплащава."

Тъкмо щях да питам това за ролята на Мурат в Аси ли е, щото и аз много не влизам в другите теми, но прочетох и поста на Муратуба. Какво да ги разбива човек, те някои са си разбити.........Ако Мурат тук  е вял и неуверен, що не го намерят и покажат в друга роля, дето е по-уверен и невял (ама, че дума) и толкова истински!

# 556
аз започнах да ти подавам къси пасове, а ти..... спирам?????

# 557

......... но някои са на мнение, че "  Мурат имаше роля на влюбен мъж , но там просто беше много вял и неуверен в образа ,в който трябваше да се превъплащава."

Тъкмо щях да питам това за ролята на Мурат в Аси ли е, щото и аз много не влизам в другите теми, но прочетох и поста на Муратуба. Какво да ги разбива човек, те някои са си разбити.........Ако Мурат тук  е вял и неуверен, що не го намерят и покажат в друга роля, дето е по-уверен и невял (ама, че дума) и толкова истински!

да , за ролята в Аси е.... newsm78 newsm78 newsm78

# 558

О, щом не ви е омръзнало ПРОДЪЛЖАВАМ -  ама трябва да разширим театъра, че местата не стигат!!!

# 559

Стига покупки! - опитва се да каже Ихсан.
Как стига, цяла сватба се задава - контрира го Нериман...

# 560
Момичета по повод горе написаното  в ЛИН попитах тази melisa ,вярва ли в написаното от нея.
  Сигорна след това са ме оплюли яко.Сега ще вляза в темата да видя.

# 561

#Crazy #Crazy #Crazy Shocked

# 562

Самотни са и двамата в нощта....
Дано намерят път към своите сърца....

# 563
И още един път двамата........., гледам ги, гледам и не разбирам как може толкова истински да изглежда една професионална игра на обич, то бива влизане в роля, бива, ама при тях хич не е, всичко си е наистина. Peace
Те освен, че влизат в роля, ама и НЕ ИЗЛИЗАТ ! Simple Smile

# 564

#Crazy #Crazy #Crazy Shocked

Както казва Жорж Ганчев: Не гледай умно, българино! Наш патент е да казваме на бялото черно....  smile3513 smile3513

# 565
И още един път двамата........., гледам ги, гледам и не разбирам как може толкова истински да изглежда една професионална игра на обич, то бива влизане в роля, бива, ама при тях хич не е, всичко си е наистина. Peace
Те освен, че влизат в роля, ама и НЕ ИЗЛИЗАТ ! Simple Smile

В десетката , 1001fan   newsm10 newsm10 newsm10

# 566
# 567
Добавлено: 3 Марта 2010 г. 9:07      наверх

Вчера  прочитала, что Бурчин своим присутствием на съемках 2 части раздражала всю съемочную бригаду, включая самого Мурата. А в период съемок 1 части из Стамбула специально по просьбе Тубы привезли ее собаку, с которой Мурат проводил все свое время.
Эххх...

# 568

Сам съм. Сам - със теб.
С тези очи, вперени от небето,
с болката по теб,
с мъката в сърцето....

Ти си далечна, като звезда,
сякаш родена в тез' небеса -
ангел небесен, моя любов -
слушай сега - болка и зов:

Тъжно е в нощта,
когато будната съвест
изравя
късчета несбъднато щастие...
Навсякъде
ечи ехото
от пропуснати
мигове нежност...
Жертвеният агнец
на втъканите в детството предразсъдъци -
Душата,
днес безмълвно пита:
"Какъв е смисъла?
Кой е онзи Бог-съдия
осъдил ме
на самота, болка и тъга?"

Очите ми се взират в мрака,
търсейки послание от звездите -
толкова много,
толкова далечни
и толкова самотни -
като ТЕБ,
като мен,
като всеки от нас ....
Отговорът е един единствен -

Няма Бог извън сърцата ни!
Няма външен съдия!
Няма оракул!
Неиживянато вчера
ни отнема от Утрото!
Родени сме в свят,
в който никой друг
не би могъл да ни разбере
и прости....

Освен ние - на самите себе си!.........

Е, красавице Туба,
тук, във мойта самота
мисли раждат се в главата,
но прекърших аз крилата

и не зная как да стигна,
във очите ти да вникна -
моя ли си още ТИ
или друг ръцете ти държи?

# 569

Не тръгвай си , Аси, истината ми кажи....

Общи условия

Активация на акаунт