Идеалният мъж??????

• 28 763
  • 718
  •   1
Отговори
# 30
ЕАйде бе, признахте значи, че сексът най-важен за вас, а  Twisted Evil

# 31
  • София
Да ме обича повече от себе си....И да прави секс сутрин. С мен  Mr. Green
Ако може и вечер  Wink

Аз повече сутрин обичам, към 6-7 часа....И после пак да ме гушне да си доспя.....Ама не става - дзверовете в 8 са на бойна нога.
Значи, права си, трябва и вечер Mr. Green

# 32
Амии, нали трябва да сме здрави. А сексът е здраве, не за друго  Joy

# 33
Кое е онова качество, което бихте поставили на първо място в класацията по-по-най идеалната половинка за вас?

Да смята, че аз съм жената на живота му. Всички други качества и да ги има, ако това липсва ми е все едно.

# 34
Амии, нали трябва да сме здрави. А сексът е здраве, не за друго  Joy

Да, да, полезен е за кожата  Joy

Паси - дори да мисли, че си жената на живота му, ако ти бухта по един тупаник сутрин - кво от тва?

# 35
Да, да, полезен е за кожата  Joy
И не само.

# 36
Наистина труден въпрос,но със сигурност нито един от представителите на силния пол в Биг Брадър.Всички бяха Sickи аз не вярвам че  са такива изроди нашите мъже.
Идеалния мъж за мен трябва да уважава себе си и мен,да ме обича повече от него Wink,да има чувство за хумор,да е умен и моногамен.

# 37

Паси - дори да мисли, че си жената на живота му, ако ти бухта по един тупаник сутрин - кво от тва?

За да достигне до това заключение, че аз съм жената на живота му, то трябва да ме е опознал. А това няма как да се съчетае с тупаника. Кой мъж, който си позволява да ме удря, бих допуснала да ме опознава? Та държа на това качество като първо в списъка, нали това искаш, не целия ми списък все пак.

# 38
А, значи ти искаш той да те е убедил, че ти си единствената за него  Thinking
А за да те убеди - какво прави? Прилага определени черти на характера си, качества и тн. Е, кои питам аз - те впечатляват най-много?

# 39
А, значи ти искаш той да те е убедил, че ти си единствената за него  Thinking
А за да те убеди - какво прави? Прилага определени черти на характера си, качества и тн. Е, кои питам аз - те впечатляват най-много?

Да обича по моя начин. Егоист съм, и чужди видове любови могат да ме трогнат, но не и да са идеални за мен.  Laughing

# 40
 Joy Дааа, така трябва!

# 41
Да ме обича повече от себе си....И да прави секс сутрин. С мен  Mr. Green
Ако може и вечер  Wink
+ по обед  Mr. Green
...когато го гепна Joy
... newsm78 за мен идеален мъж няма...но държа да не ми ограничават свободата,да бъдат лоялни,открити,много амбициозни,да усещам подкрепа...и да търсят екстремни преживявания...омръзва ми от скучновати  мъже, с традиционни ценности Stop

# 42
За мен е важно да е красив,не най-важно ,но има значение.
Да е амбициозен/не нахален и нагъл/,не бих могла да си представя живот с "мекотело".

# 43
  • Пловдив
Не се бях замисляла Rolling Eyes, чувствам се отлично с него, не искам друг мъж, тои е това което винаги съм искала. Не казвам че е идеален, перфектен, принцът на бял кон, но го намирам за по-добър в много отношения от останалите мъже, поне доколкото мога да имам впечатления от тях.

# 44
  • Galaxy 13197853088
немо още ли не е минал да пусне ония виц за магазина за мъже ...

Общи условия

Активация на акаунт