Идеалният мъж??????

• 28 765
  • 718
  •   1
Отговори
# 660
Идеално се вписвам в кухята Немо.... но както каза и  viliko, качественият надзор на Сотевица е безкомпромисен, особено влезе ви след мен, става революция... дори не ми дава да почистя след себе си.... дали не се превръща в мания... май не, по скоро един кът за жената в който се чувства свободна, или по скоро го приема като възможност за лична изява!!! newsm78

# 661
Идеално се вписвам в кухята Немо....

да ти кажа тогава едно светкавично мезе - става за винце  Peace

сирене - нарязваш на кубчета .. или там на каквото стане и поръсваш със сладък червен пипер - после около 1 минута в микровълновата - докато вземе да се топи сиренето ... вадиш и като истине  е готово  Sunglasses

Сотевица ще остане доволна ... ти също  Laughing

# 662
Дай сега и рецепта за Сотевица и за Немовица - не си разменяйте рецепти за ваш си кеф само, а помислете и за жените как да им угодите  Crossing Arms

# 663
а помислете и за жените как да им угодите  Crossing Arms

аха ха ха ха ..... просоооооо просо  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 664
  • Насред хаоса
а помислете и за жените как да им угодите  Crossing Arms

аха ха ха ха ..... просоооооо просо  hahaha hahaha hahaha hahaha
Joy hahaha Да, и после да не питате след такова романтично отношение и такава възбуждаща храна: "Ама що не щеш да ми пуснеш сега, дееееее??!!!!!"  Laughing

# 665
Кое е онова качество, което бихте поставили на първо място в класацията по-по-най идеалната половинка за вас?

За мен идеалният мъж е този, който носи на жената до себе си само радости и никакви, ама никакви ядове. Peace

# 666
Дай сега и рецепта за Сотевица и за Немовица - не си разменяйте рецепти за ваш си кеф само, а помислете и за жените как да им угодите  Crossing Arms
Ни сЪ ИдосваЙ... говориме за идеалния мъж  Laughing.... а лошо ли е да ви поглезиме с нашите тайни рецепти!!! Laughing

Немо  newsm10

# 667
а помислете и за жените как да им угодите  Crossing Arms

аха ха ха ха ..... просоооооо просо  hahaha hahaha hahaha hahaha
Joy hahaha Да, и после да не питате след такова романтично отношение и такава възбуждаща храна: "Ама що не щеш да ми пуснеш сега, дееееее??!!!!!"  Laughing

Peace Абсолютно!

Соте - не се ядосвам, но хем казвате колко ви е добре в семейното огнище и как не си давате половинките, хем не казвате нищичко - от това, което  правите вие лично за тях - за да се чувстват и те също толкова добре, та затова  Laughing

П.П. това със сиренцето е някаква нова и трудна рецепта - не знам ще се справиш ли , Соте - пиши - ако имаш проблеми. Има един лаф - вземи си цвете - ако оцелее първата година - вземи си куче, ако то доживее да 5 години - вземи си...жена чак тогава  Mr. Green

# 668
Соте - не се ядосвам, но хем казвате колко ви е добре в семейното огнище и как не си давате половинките, хем не казвате нищичко - от това, което  правите вие лично за тях - за да се чувстват и те също толкова добре, та затова  Laughing

П.П. това със сиренцето е някаква нова и трудна рецепта - не знам ще се справиш ли , Соте - пиши - ако имаш проблеми.
Има един лаф - вземи си цвете - ако оцелее първата година - вземи си куче, ако то доживее да 5 години - вземи си...жена чак тогава  Mr. Green

и като ви кажем - кво  Whistling Whistling

искаш да кажеш че сте цветя или кучки .. уточни се моля   Whistling

# 669
3 в 1 - невероятно добра комбинация  Twisted Evil

И да добавя - аз знам как да полаская егото на мъжа си, зная какво обича, кое го размеква - и го използвам. Той за мен - също знае и го прави. Тия моменти мнооого сплотяват  Laughing

# 670
И да добавя - аз знам как да полаская егото на мъжа си, зная какво обича, кое го размеква - и го използвам. Той за мен - също знае и го прави. Тия моменти мнооого сплотяват  Laughing

мммм чак му завидЕх  Mr. Green Mr. Green

# 671
За жените правиме толко колкото си заслужат... или колкото ни позволят... че и вашата гордост доста често е без покритие!!! Mr. Green
За сиренцето, готвенето и мезетата не се притеснявай... владея нещата до съвършенство.... но пък кой ли ме оценява.... обикновенно ми казват че си угаждам!!! Laughing

# 672
Немо, май трябва да те питам в тази тема - тук едни признания валят  Whistling

мммм чак му завидЕх  Mr. Green Mr. Green

аз пък не  Crazy

# 673
Благодаря, Бубче  Joy

Нещо ще кажеш ли и по темата?

# 674
за да ми излиза в 'нови отговори', значи съм писала някога нещо тук  Wink
в момента живо се интересувам от Немо, дори го преследвам  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт