Операция на щитовидната жлеза - 2

• 140 841
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Абе и аз мислех така за изпотяването и сърцебиенето,което при мен е винаги при горещо време ама в комбинация го открихме проблема.В смисъл точно през летните жеги,а и мене ме видя аптекарката ни и тя ми каза че имам проблем с ЩЖ ,позна по очите бяха ей така Shockedбуквално.Ама дано няма проблеми при теб,щото е гадно. Hugа и имах страшен апетит а слабеех,бях станала 38кг.

# 226
Не се плаши толкова, rosiel, като те чета се шащкам и аз. Бъди сигурна, че докторите не са наясно каква е точно диагнозата на майка ти, така че не им се връзвай. Въпреки, че нямах оплаквания, ми изрязаха почти цялата щитовидна жлеза, беше леко подута, макар че е така от както се помня, нямах отклонения в изследванията. Първият ендокринолог ми каза, че е рак, защото съм нямала оплаквания и това било най-страшното,  оказаха се множество възли и голям тумор, закачен на десния лоб. Направете скенер, там се вижда всичко. Не се плаши от болестта рак, този поне се лекува, а и дава рецидив след доста години, ако не се лекува, най-важно е да бъдеш спокойна, ти и майка ти, мисли положително и на майка си говори така, знаеш, че жлезата боледува най-вече от притеснения и стрес, не допускай това! Може би е необходимо посещение при ендокринен хирург?? Препоръчвам ти д-р Пандев. Мой съвет е да чуеш поне 3,4 мнения. Успех и спокойствие!

# 227
  • Варна
Излезе биобсията на майка ми,казаха че щитовидната жлеза е добре но диагнозата е
1.Лимфни възли с реактивни промени.ДД лимфопропилиферативен процес.
2.Макрофоликуларна лезия.Лимфоцитарен теоретит.
Незнам какво означават,горе долу че има възпаление на лимфните възли-ако някой знае да пише, и утре сме при хематолог ,който евентуално да поеме случая-така че опаснтостта не е преминала.

# 228
успех утре! Praynig Peace

# 229
rosiel какво става с майкати как сте.
Ботци Джулайчо е родила на 12.05. момченце да и е живо и здраво.
Другите къде сте как сте. Hug  bouquet

# 230
Супер новина! Да е живо и здраво детенцето и родителите му също и много да му се радват  stork-boy

Аз продължавам да вегетарианствам, вече месец. Даже сега започвам сама да си правя кълнове. Имам подобрения в разни други мои болежки, това ме кара да продължавам, но за резултат относно възлите още е много рано да кажа. Стискам си палци и се надявам  Praynig .

# 231
Здравейте момичета!
Регистрирах се скоро тук. Иначе ви чета.  Simple Smile Сега се присъединявам в темата - и аз съм в групичката на имащите проблем с щитовидната жлеза. Поставиха ми диагноза струма нодоза преди 2 години. От тогава следя възлите и хормоните на 6 месеца. Направих консултация с 4 ендокринолози и препоръката на всички беше - операция или както те се изразяват хирургично лечение. Та, денят за операция е скоро. Ще се оперирам в Ендокринологията в София. Искрено се надявам всичко да мине поносимо.  Simple Smile
Чувставам се добре, имайки предвид предстоящите събития. В началото на месеца си се попритеснявах няколко дни и май-май ми омръзна ... да съм притеснена.  Wink

Най-добри пожелания от мен за всички вас!   bouquet

# 232
semirami Здравей  bouquet.Спокоиствие му е майката. HugНе се напрягай излишно всичко ще е ОК.

# 233
yori81, благодаря ти!  Hug Така е! Спокойствие и позитивно мислене!

# 234
Здравейте момичета.
Аз също ви чета без да се включвам. Сега обаче има развитие на моя случай и в понеделник ще ме оперира доц.  Димов в Каспела. Страхувам се. Дано всичко мине успешно. Стискам палци на всички! Peace

# 235
Здравейте момичета.
Аз също ви чета без да се включвам. Сега обаче има развитие на моя случай и в понеделник ще ме оперира доц.  Димов в Каспела. Страхувам се. Дано всичко мине успешно. Стискам палци на всички! Peace
Здравей.Я виж колко сме много.Ние сме с теб,кураж.Няма нищо страшно,лягаш заспиваш и се събуждаш,всичко ще е наред.А от какво точно ще те оперират. Hug Hug Hug

# 236
gelika,успех!и спокойно-при най-добрият хирург си! Hug Peace Praynig

# 237
Здравейте сладурки!

Няма нищо страшно,лягаш заспиваш и се събуждаш,всичко ще е наред.А от какво точно ще те оперират. Hug Hug Hug

yori81, благодаря миличка! Hug Имам възли и в двата лоба и ще ми махнат цялата жлеза.
ina15, благодаря. Hug

Иначе бях на преглед във вторник 25  и след като ме насрочи д-ра, веднага ме изпрати за изследвания.  Аз се притеснявам, защото имам анемия и ако резултатите не са ми в ред може да ме отложат. Как мислите, кой да питам какви са ми резултатите. Или направо да пътувам в понеделник пък каквото такова! newsm78 Ако имате идея пишете! Praynig

# 238

Или направо да пътувам в понеделник пък каквото такова!
Според мен това е най правилно. Hug

# 239
звънни му и се разберете.аз съм с полимедикаментозна алергия и ме накара да отида с премедикация.и ти имаш време за корекция.

Общи условия

Активация на акаунт