Операция на щитовидната жлеза - 2

• 140 386
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
и аз съм силно за.благодарско.  bouquet
измисляй диетата и да я мятаме.
много говорят "зоната"за щит.жлеза,и книгата си купих,но не я разбрах...

# 631
Здравейте, сладурки!
Добре съм аз (е, карам някъв вирус главоболен), но за пореден път оживЕх! Ни съ давам лесно!
Имах огромна киста в черния дроб, сега вече я няма. Айде, дано това е краят на болежките ми!

Знаете, че аз упорито търся връзката между тях и психическото състояние. Не си мислете, че съм някоя льолява, даже отстрани съм си много наред, че и ми завиждат някои, но всеки си има проблеми. Горе-долу взе да ми светва. Надеждата ми е, че ако правилно ги разшифровам, няма вече да се разболявам така. Да, мисля, че сами сме си причината.

Каква зона, какви книги? И аз като вас умирам от глад. Толкова много ям! И ми се спи! Мислех, че е от хормона, но той си е в норма...

И друго си мисля - всички се страхуват от синтетичния хормон. Не казвам, че е безвреден, но ако човек пие дадено лекарство с мисълта колко му вреди, надали резултатът във времето ще е обратен.

# 632
какви гладници се събрахме само... ooooh!
4ик4ирик,звучиш много свежо и се радвам,че си загърбела поредния проблем! Hug Hug Hugи дано повече няма никакви! Naughty
та ние минахме през толкова изпитания,та накъде повече.. newsm78(и аз имам друго основно заболяване и мин.седмица бях на ремонт...).
много познато ми звучи това за отстрани..при мене вече 10 год.се чудят какво ми е,а аз през тези години минах серия от операции..но е супер,че не ни личи. Grinning
вярно,че за  всяка болест лежи и душата(психиката),и тялото трябва да се лекува заедно с нея..,но ние не сме само причината.. цялата замърсеност на храна,въздух,вода,чернобил,стрес... не може да не оказват влияние..
приятна и спокойна вечер!

# 633
Така е, но тези фактори само се натрупват върху основното - психиката. Доста е сложно и никак не е така просто, както съм го казала в предния си пост.

Кажи как си след ремонта?

Дано да няма повече накъде и да сме си взели поуката!
  bouquet

# 634
  • София
Привет! Бяхме на преглед при д-р Пандев и съм много доволна от вниманието му. Неговото мнение потвърди решението на друг хирург и сега сме спокойни! Каза да изчакаме, въобще не е спешно оперативно лечение. Възлите да ги наблюдаваме и с една дума да си живее живота и да не му мисли....А д-р Начев ни изпрати незабавно на операция, явно той е по краен.И все пак пациента решава, защото както казва Начев живота си е негов....

# 635
4ик4ирик,благодаря,то аз винаги съм добре,но защо съм все по болници е друг въпрос...
и понеже съм прекалена оптимистка и не мога да отнеса проблемите към психиката си,моята теория е,че господ наказва тези,които обича и им изпраща изпитания,според силите..
въпрос на гледна точка...
то при мен ремонта е временно решение за около месец,докато ми минат спешните ангажименти..после дано вече е окончателен..но както дойде...
релаксиращ уикенд,момичета! Hug Hug Peace

# 636
Здравейте, момичета! НАдявам се сте в добър тонус, въпреки всички гадости... Защо наистина не опитате Зоната - много е хубаво - от 10 дни хапвам по тези правила и се чувствам отлично, свежа като репичка, не ми се спи денем, няма умора, няма вълчи апетит, няма глад за сладко, абе много добре е. Смъкнах 2кг и съм мн доволна. Но имам още доста да смъкна. Трудно е началото, докато се почне, после почнеш ли, хапнеш ли нещо извън Зоната и ти става гадно. Най-хубавото е, че те вкарва в добри стойности на здравно ниво, все се надявам, че по някакъв начин подпомага и решаването на проблемите с щитовидната.  Grinning

# 637
Collibri Коя е книгата, за която писа? Мерси

# 638
# 639
Collibri,мерси.  bouquet  bouquet  bouquet

# 640
  • При розите и топлата вода ......!
Здравейте красавици!
Чак сега сколасах да седна на К. Имах гости, синът ми с приятели. Нали знаете младежи, цяла нощ играха, пяха, после аз цял ден чистя. Grinning Изморих си ама е приятно.
4ик4ирик , много, ама много се радвам, че всичко е приключило благополучно!  bouquet
Наистина човек трябва да мисли позитивно. По този начин ежедневието ни е по- леко. Така или иначе, не е в нашите възможности до контролираме нещата или поне някои неща. И аз като Ина смятам, че всичко е предопределено.
ina15  , аз преди операцията карах 90 дневната диета. Има голям ефект. Отслабнах 10 кг., но имам нужда от още. Още повече, че се отпуснах след операцията и си върнах част от килцата.
Collibri, аз съм се интересувала от Зоната, но нещо не ми е много ясно. Даже си изтеглих и книгата. Обикновено ми идва мерак за диети след Нова година.
На всички желая една здрава и ползотворна седмица.  bouquet

# 641
gelikas,сега утре започваме ли?браво за постижението!супер е! Hug  bouquet Hug
и аз пак се рових в 'зоната", и така тези блокове не ги разбрах...

# 642
  • София
Здравейте момичета,при мен нищо ново все още,но искам да ви питам влияе ли се изследването на TSH ако си в цикъл.Утре сутрин исках да отида да си го направя,но се притеснявах,че като съм в цикъл ще покаже верен резултат.

Колибри,книгата и мен ме заинтригува,ще я потърся и аз да си я купя Simple Smile

мм,и на мен Пандев ми каза същото,но аз съм решила първо да видя как са ми хормоните и после може да не чакам до март,когато той ми каза пак да отида,а да лягам под ножа.

Доста често вече усещам дърпане и дискомфорт във врата,предполагам,че може и до внушение да е,но си го усещам.Косата ми продължава да лети като за световно,нервите са ми опънати до крайност и чесно казано предпочитам да се отърва от тези неща (а кой знае може пак после да си внушавам,че всичко ми е наред  Mr. Green )

# 643
казват,че мц не влияе,но аз го изчаквам да мине..

# 644
 Здравейте,сладурани!
 Аз си мислех ,че само на мен ми се яде много.Как се справяте с този проблем?
Качих няколко килограма и много ми тежат.
 delikas,ina 15,вземете ме при вас със диетките ако може.Как ще диетувате?
 Усмихната седмица ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт