Ти и обикновен няма какво да обяснявате различните варианти на съпружески взаимоотношения : АКО той я обича и тя го обича какъв е проблема ; аз съм гледала като се жена , то за това човек трябва да мисли преди да се ожени ; то мъжа може да е душичка бе , ей , ко от туй ; и т.н. , моля спестете си го

Нищо не си разбрала !
Ето пак ще ти кажа , ако имаш доблестта отговори.
Защо Бог създава 2 чада и поставя едното пред другото , без това друго да има вина , но в живота си трябва да си плаща за това?
В Старият Завет е ясна позицията на жената , но защо в Новият отново е дискриминирана по същите причини?

Защо аз като жена трябва да търпя подобно нещо ,което за мен е дискриминация защото съм създадена 2ра и защото Ева се е поддала ????
Не искам слава , искам мъжа и жената да са равни от към полова гледна точка пред Бог и всеки колкото заслужи като душа пред Него , а не някой да ес преимущество заради половата си принадлежност.
Нека за слава на Бога да бъде ония който заслужи , а не ония който има пенис. И грях ти е на душата щом след толкова обяснения изкривяваш думите ми - аз не ламтя за ничия слава и власт , не искам жената да има власт защото е жена или повече тя да е от мъжа , това което искам е човек според сърцето а не половите си органи да получава и да му се взема !!!!
Аз не знам ти от къде на къде правиш разни сметки . Мъжът и жената са различни , жени и жени са различни , мъже и мъже са различни - те всички са хора и са различни ! Мислите и чувствата на всеки са различни , те нямат пол и е наистина глупаво и посредствено да казвате - те жените са склонни към онова и онова , а мъжете към това и това . Аз лично познавам толкова различни хора принадлежащи към различна полова идентичност ,които нямат нищо общо с рамката която се опитвате да сложите.
Имаше един лаф ,че живота не се мерел с броя на вдишванията , а с броя на моментите , които дъха ти е спирал. Та начина по който мислиш не се определя от пола ти , а от живота и всички неща през които си преминал , съзнанието и добродетелите които водят към Бог не се делят на полове . Писна ми от налагането на ограниченост родена от невъзможност да обясниш нещо или просто да кажеш - ок не е честно но не знам защо е така !

)