® E-bay - тема 50

• 36 581
  • 750
  •   2
Отговори
# 720
Здравейте!
Имам един въпрос(може да е коментиран,за което се извинявам,но неможах да намеря отг.).Спечелих една рокличка на 08.04. и я платих веднага ,но все още ми стои not posted.Дали това е проблем и има ли вероятност да е изпратена ,но просто да не е отбелязано?

Благодаря ви  предварително за отговорите!
съвсем възможно е, аз си получих вече стока, която и сега си стои като не пратена... не всички продавачи отбелязват, когато пратят  Peace дано си я получиш скоро

# 721
Благодаря ви момичета  Hug  вече съм по спокойна   Grinning .

# 722
Да, отвратително е.
В момента имам толкова проблеми на главата, че това беше просто черешката на тортата. Даже нямам сили да мисля. ooooh! Драснах два реда на продавача, че не съм купувала нищо от него, и че съм много изненадана защо изобщо са ми в акаунта.Смених си паролата. Интересното е, че дори не е направен опит да се плати с картата ми. Или не са нацелили паролата на ПП.
Не знам дали ще ми влезе в положение.
Ако не, здраве да е. Да ми слагат страйкове, банове и т.н., няма да платя почти 200 паунда.

Мило не се притеснявай  Hug Много тъпо се е получило  Tired  най-много да ти сложи негативен Фиидбек, няма да те баннат, опитай се да стигнеш до консенсус с него и да му обясниш, ако не иска- да си гледа работата  Naughty Смени си всички пароли, аз това мисля да направя на всичките си имейли и акаунти, че от години съм с една и съща  Confused

# 723
Как се проверяваха пратките от Хонг Конг.  Rolling Eyes
Примерно тази: RA993424888HK
 Hug Благодаря
първо тук - http://app3.hongkongpost.com/CGI/mt/enquiry.jsp
после тук - http://www.russianpost.ru/rp/servise/en/home/postuslug/trackingpo
и накрая тук - http://services.bgpost.bg/WebTracking/

Simple Smile И аз така проверявах, но понеже на сайта на руски пощи нищо не излиза като инфо, а след три дни ще стане месец откакто е пратена, си помислих че някъде бъркам и затова ви попитах. нали на сайта на руски и БГ пощи се вкарва този номер: RA993424888HK ?  newsm78

# 724
  • София жк Бъкстон
Някой беше писал,че не всички неща от ХК минават през Русия. Аз имах случай тракинг номерът ми от ХК никога да не се появи в БГ пощи и в руските, но пратката ми пристигна.

# 725
...
Щом е от Англия няма как да е спряна от митницата.
И аз така мислех, но от пощата ми казаха, че е възможно. Сега се чудя какво да правя, след седмица и нещо ми изтича 45 дневния срок за диспут  ooooh!
Пусни диспут, ако е взел "пруф оф постинг" продавача, пратката има застраховка до 39 паунда, така че не го мисли толкова.

# 726
мацки, кажете доволни ли сте от кучегона, който една мама похвали преди време, после друга каза, че нещо май не е доволна... Действа ли, мъжът ми кара доста колело и евентуално мислим да му купим...  Thinking

# 727
Моля за информация-някой плащал ли е през ПП повече от 100 лири наведнъж с дебитна карта Виза електрон?
Aз няколко пъти съм плащала над 200 паунда, никога не е имало проблем.

# 728
  • Шумен
Искам малко помощ, нещо не мога да се разбера с един китаец  newsm78. Това ни е корепонденцията:
Той:
hi dear. i am so anxiou to write to you , package was return to me , as package can not arrived to your address . now how can i do for you ? i look forward for your repl here.
Аз:
Hi. I'm very surprised. Until now everything is always arriving. At this address was sent the package? И цитирам шипинг адреса си.
Той:
hi dear . yes , i found your address is not correct here and package was return to me . please you tell to correct address to me . thank u
Аз:
Hi, this is my address: Цитирам същия шипинг адрес, защото това ми е  адреса и съм получила поне 100 пратки на него.
И пак аз:
What's happened? I am waiting for your respond.Thanks.
Той последно:
yes , my dear , i can not sent it to your register address , how do you feel it ,my dear . please you reply to me ,thank u

# 729
май няма да се разберете с този китаец  Joy , ако не държиш много на покупката, искай да ти върне паричките, явно не може да ти изпрати пратката, незнайно защо  ooooh!

# 730
  • Шумен
май няма да се разберете с този китаец  Joy , ако не държиш много на покупката, искай да ти върне паричките, явно не може да ти изпрати пратката, незнайно защо  ooooh!
Благодаря desex   bouquet, и аз така си помислих  ooooh!. Може би защото е с free шипинг  newsm78.

# 731
 hahaha hahaha тоя е луд, най добре си искай парите обратно, нещо ти се прави на интересен, може да му се е видяло скъпичко. Сложи му неутрален фиидбек  Wink аз така бих постъпила

# 732
  • Варна
мацки, кажете доволни ли сте от кучегона, който една мама похвали преди време, после друга каза, че нещо май не е доволна... Действа ли, мъжът ми кара доста колело и евентуално мислим да му купим...  Thinking

Ами аз си взех същия, от който една мама беше доволна. Пробвах го на детската площадка край блока, в която по принцип има повече кучета, отколкото деца, ама нищо не стана. Незнам, може аз нещо да не съм го насочила правилно, ама очаквах да се разбягат кучетата... Embarassed

# 733
Може да не ти е пристигнало, ако са се залисали от пощите нещо и не са ти доставили бележка за пратката. Според мен му пиши да ти върне парите...ако много държиш на нещото му потвърди адреса си и му кажи да ти го праща пак.

# 734
  • Шумен
Може да не ти е пристигнало, ако са се залисали от пощите нещо и не са ти доставили бележка за пратката. Според мен му пиши да ти върне парите...ако много държиш на нещото му потвърди адреса си и му кажи да ти го праща пак.
Мда и аз така си помислих, че е от пощите, а той пише че се е върнала пратката, защото бил грешен адреса. Иска да му дам верен адрес, давам му. newsm78 Той обаче ми пише за регистрационния ми адрес и казва, че не можел да изпрати там. Абе ..... ooooh! Ще си искам парите и това е. Отново благодаря на всички за отговорите   bouquet.

Общи условия

Активация на акаунт