Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как трябва да се обърна към продавачите, ако очаквам пратки от Англия, които все още не са пристигнали?
Каква е разликата между спор в eBay и спор в PayPal?
Как да потвърдя акаунта си в PayPal?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как трябва да се обърна към продавачите, ако очаквам пратки от Англия, които все още не са пристигнали?
-
Каква е разликата между спор в eBay и спор в PayPal?
Разликата между спор в eBay и спор в PayPal е, че спорът в eBay се отнася до проблеми с поръчка, като например недоставени артикули, въпроси за връщане или възстановяване на суми, докато спорът в PayPal е процедура за разрешаване на спорове между купувачи и продавачи, когато поръчката не е получена или има други проблеми с плащането.
-
Как да потвърдя акаунта си в PayPal?
-
Как мога да разреша проблема с продавача, който отказва да ми върне парите за неизпълнена поръчка?
-
Как мога да разреша проблема, при който търгът ми е изтрит и покупката в момента се вижда само в PayPal?
дано си я получиш скоро
вече съм по спокойна
.
Драснах два реда на продавача, че не съм купувала нищо от него, и че съм много изненадана защо изобщо са ми в акаунта.Смених си паролата. Интересното е, че дори не е направен опит да се плати с картата ми. Или не са нацелили паролата на ПП.
най-много да ти сложи негативен Фиидбек, няма да те баннат, опитай се да стигнеш до консенсус с него и да му обясниш, ако не иска- да си гледа работата
Смени си всички пароли, аз това мисля да направя на всичките си имейли и акаунти, че от години съм с една и съща
И аз така проверявах, но понеже на сайта на руски пощи нищо не излиза като инфо, а след три дни ще стане месец откакто е пратена, си помислих че някъде бъркам и затова ви попитах. нали на сайта на руски и БГ пощи се вкарва този номер: RA993424888HK ?
, ако не държиш много на покупката, искай да ти върне паричките, явно не може да ти изпрати пратката, незнайно защо
, и аз така си помислих
аз така бих постъпила