Точковата Диета на "УУ" ям каквото си искам и отслабвам трайно!

• 78 201
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Ани, само бърбъна ми е 4т и колата също 4т, защото не е лайт ,5 бадема - 1т. Направих си вчера общо 18т колкото трябва, 3т кафе и пилето на скара с хлвб го сложих 6т.
weightie  знам как действа алкохола и затова писах дано и да не се покачат кг и в понеделник да отчета поне малко минусче в сантиметъра.
А последната снимка дънките са ми леко тясни, по мене са то си личи как съм ги опънала в ханша  Mr. Green . И затова изглеждам по-добре защото ми стяга сланините, а не се вижда шкембето и паласките. Ама обуя ли пола ще се размятат едни сланино-целулитести крака и задник Stop

# 661
Леблебията, която аз купих беше жарена! И сега не мога вече да разбера колко точки има, защото беше насипна!

# 662
Леблебията, която аз купих беше жарена! И сега не мога вече да разбера колко точки има, защото беше насипна!
предполагам че същите като на суровата?! Мисля че при топлинна обработка която не променя формата, обема на дадения прдукт (напр както е при варенето на нахута - набъбва) и не се добавят допълнителни продукти като мазнина и т.н. точките на продукта си остават същите newsm78 Ако някой е на друго мнение да пише.

# 663
При печене на нахута калоричността нямам идея защо намалява, но самите ядки вътре са кухички, тези които купувам са все едно празни сфери, нямам идея, но си ям от тях доста и не ми се отразяват негативно Simple Smile

# 664
Въпроса сега е дали има 360кал, който й дават в таблиците за ядки или 89 кал, както са я дали за готвене. Все пак тя само е изпечена. А разликата си е значителна. Айде да предположим , че мазнините и двата случая са 5%. Чудна работа. Но иначе тя доста засища и си е много добър вариант.
Някой беше писал за такава в консерва. Може ли да кажете къде да я намеря и как се приготвя.
Момичета, вече ми стана болесно състояние. По цял ден мисля за ядене, точки, калории и все не се вмествам в тях. Но в един момоент ще се получи. важното е да не се отказвам.

ewa-wiwa  това да не е соя, което ядеш ти

# 665
Въпроса сега е дали има 360кал, който й дават в таблиците за ядки или 89 кал, както са я дали за готвене. Все пак тя само е изпечена. А разликата си е значителна. Айде да предположим , че мазнините и двата случая са 5%. Чудна работа. Но иначе тя доста засища и си е много добър вариант.
Някой беше писал за такава в консерва. Може ли да кажете къде да я намеря и как се приготвя.
Момичета, вече ми стана болесно състояние. По цял ден мисля за ядене, точки, калории и все не се вмествам в тях. Но в един момоент ще се получи. важното е да не се отказвам.

Соята е значително по мазен продукт от нахута и ако не е обезмаслена % мазнини в нея достига над 10!!! Ям печен нахут без сол, калориите му за 100 гр. са 170 и при това са правилни. Леблебията не е нахут, за нея нищо не мога да кажа, освен, че е значително по нишестяна (въглехидратна, съответно по- калорична).

# 666

Соята е значително по мазен продукт от нахута и ако не е обезмаслена % мазнини в нея достига над 10!!! Ям печен нахут без сол, калориите му за 100 гр. са 170 и при това са правилни. Леблебията не е нахут, за нея нищо не мога да кажа, освен, че е значително по нишестяна (въглехидратна, съответно по- калорична).

Може ли снимка или линк на нахута, който ядеш?

# 667
http://www.titbg.com/index.php?main_page=index&cPath=74& … rt=20a&page=2
ето ви линкче към фирмата и има снимка на печения нахут без сол - самият продукт е ядки "Хриси".
Варен и консервиран нахут на фирма "Дивела" (виждали сте я тази фирма производител е на паста - макарони) има в Била и Метро, както и в Кауфланд. Не се приготвя никак, сварен си е..Слага се в салати или се яде така или аз си правя хумус тахини от него или фалафели.
Но абсолютно същото е да си купите сух нахут и да си го сварите. Калориите са си същите, когато е сварен!!! И най - вече сухият нахут е в пъти по - евтин от консервирания! И както каза и weightie може да се яде до ситост!

# 668
Обядът ми е около 200 гр. фиде, сварено и след това задушено с предваритвлно запържени зеленчуци в 2 с.л. олио. Смятам 4 т. за фидето (фактор ситост) и 2 за олиото. Сложих и соев сос. За него трябва ли точка?

# 669
Обядът ми е около 200 гр. фиде, сварено и след това задушено с предваритвлно запържени зеленчуци в 2 с.л. олио. Смятам 4 т. за фидето (фактор ситост) и 2 за олиото. Сложих и соев сос. За него трябва ли точка?
соевия сос е без точки. 2 с.л. олио имат 4т. Това че аз и някои други си смятат 1т. на 1с.л. се дължи на това, че ям/ядем много постно, а това не е много полезно и за това. Но като надвиша 1-2т. в мазнини си го смятам и аз за 2т. на една супена лъжица.
Знам че е много объркващо. Грешката беше моя, че го споменах  началото в първия пост в списъка на точките Embarassed Това си е чисто мой експеримент. Сори. Ама и при теб може да има добър ефект.

# 670
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Здравейте точици,да ви почерпя диетично,днес бебка става на 6 месеца,по този повод ще хапна едно парче тортичка.

Успех на всички и хубав слънчев ден.

# 671
Здравейте точици,да ви почерпя диетично,днес бебка става на 6 месеца,по този повод ще хапна едно парче тортичка.

Успех на всички и хубав слънчев ден.

Да ти е жива и здрава и много да те радва Simple Smile
Прекрасна маса...както съм и гладна направо ще си пробия монитора на работа хахха Simple Smile

# 672
Благодаря Уейти.   bouquet Аз не успях да го изям всичкото (въпреки голямото ми желание  Laughing), та ще го сметна 5.5 т. Това ми е много любима манджа, но все не си я правех заради въглехидрата. Подозирам, че има да го ям поне седмица всеки ден. Grinning Ако някой го интересува, получава се нещо като китайските спагети, но по-вкусно.    Заедно със сутрешната закуска от 1/3 кофичка кисело мляко и две ябълки с канела направих 7.5 т.  Mr. Green Много ми харесва тази диета.  Hands Clap
Радост, честита порастнала бебка. Много здраве и безгрижно детство.   bouquet

# 673
  • Vaudreuil Canada
weightie помагай моля .. сготвила съм имамбаялдъ - патладжани моркови лук и доматено пюре с олио - олиото го сметнах че е не повече от лъжица на порция - трябва ли да слагам точки за зеленчуците?
Вчера смятах и точките на палачинките - нашите са голеееееми а излизат около 2 точки (прясно мляко, брашно и яйца)

# 674
weightie помагай моля .. сготвила съм имамбаялдъ - патладжани моркови лук и доматено пюре с олио - олиото го сметнах че е не повече от лъжица на порция - трябва ли да слагам точки за зеленчуците?
Вчера смятах и точките на палачинките - нашите са голеееееми а излизат около 2 точки (прясно мляко, брашно и яйца)

зеленчуците ако са от безточковите са безплатни. Само ако си сложила някои от другите трябва да се брои: грах, царевица и т.н. Сори, ама и представа си нямам как се готви имамбаялдъ. Мисля и че не съм яла и затова незнам какво се слага вътре newsm78

Радост24 да ти е жива и здрава бебка и много да те радва. Ще изям и аз виртуално едно парче торта за нея, ако почерпиш Joy

Общи условия

Активация на акаунт