Точковата Диета на "УУ" ям каквото си искам и отслабвам трайно!

• 78 198
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Ето и моето меню за днес:
З: 2бр 3в1 - 3т
О: сандвич - 6т
В: пържено пиле с зеленчуци и соев сос - сложила съм му 5т, 200гр пиле -3т, зеленчуци -0т и лъжица олио пълна - 2т. , 1 филийка черен хляб - 1т
За гризкане: ябълка, банан, 5бр бадеми - 1т

Киселите краставички имат ли точки  Thinking

# 706
dessitto   браво, браво, браво! Ние с теб и с ewa-wiwa  сме от самото начало тук! Имаше и още едно деси! Да ме извини някой, ако го пропускам. Обаче ти май имаш най-добри резултати. Аз не съм си сложила линиика, защото все се излагам. До сега имам има 1кг. Но ти броиш и седмицата преди Великден, а аз не. А бе важното е че имаш успех.
Вчера си спестих 3т, които компенсират преразхода от предния ден. Днес ще имам доста ходене и ще се опитам да бързам. Дори ще ходя на работа със спортни обувки, че да потиквам.
Момичета, днес да ядем по-малко, че нали уж днес се отслабва най-лесно. Дано не съм в някаква заблуда.
Луничките как сте! Успех!

# 707
Добро утро на всички!

Аз като една видна откачалка се меря в общи линии и днеска и нощеска. От известно време наблюдавам нещо много странно-вечер 1-2 часа след като съм вечеряла съм по-лека отколкото на следващата сутрин newsm78 newsm78 newsm78. Как е възможно това?
Решила съм да си сложа кантара на някое закътано и трудно достъпно место, това е единствения начин да се се качвам постоянно на него.

# 708
Добро утро момичета  Simple Smile

Пилешката пържола до ситост на скара (в заведение) както суровата ли я точкувате ?
Утре ми предстои хапване навън и се чудя какво меню да си избера, трябва да го измисля днес newsm12. Колко точки е примерно една шопска салата ? Нямам си на идея от кое по колко грама слагат. Ама вероятно ще е нещо такова: пилешка пържола на скара, после още нещо пилешко може би, една безмесна салата и няколко чаши бяло вино. Офф  newsm45 А, на всичкото отгове съм и на сватба, ама там по-мога да се скътавам, ще наблягам на танците  Simple Smile

p.s. Вчера прекалих. То не беше вафла, не беше корни, не беше сладолед (160 гр). Изядох 22т, а дневните ми точки са 18 Sad. С въртенето на обръч (60 мин, пиша си 2,5 т, защото имам чуството, че не се натоварвам особено много) ги смъкнах на 19,5. Имах и спестени 3 от предните дни, така че пак съм с 1,5 т. аванс, ама ми е много гузно  Embarassed Не ми работи екранчето на степера и не мога да видя колко калории изгарям за 30 мин Sad. Пиша ги 2. Ама вчера не съм се качвала на него.

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 09:25 от semmy

# 709
Добро утро Сладуранки,

semmy пилешкото филе си е пилешко филе...независимо в ресторант или в къщи. Смятай си 3т. до ситост ако е бяло месо. На шопската със сирене и 1 с.л. олио бих и сложила 6т.
1 ч. 100мл. вино бяло е 1т. Червеното е по тежко, 1,5т.

десито: кис. краставички нямат точки.
Също исках да добавя, че тофуто до ситост има 3т.

Аз изчезвам. Отивам в университета от сто години не съм ходила, ама имам час при моя професор. Стискайте палци. После ще съм в библиотеката, от там може да ви пиша Wink Инче чак вечерта. Днес май цял ден ще съм на сухо... Освен мюслито с кис. мляко от сутринта за 3т.

Новата тема ще я пусна довечера като се върна Peace

Приятен и отслабващ ден ви желая.

# 710
Добро утро, точици  Hug
Да си дам и аз дневното меню:
З: овесени ядки, трици (но бяха адски малко към 30 гр.) - 4т.
О:пълнозърнести макарони (125гр.) с доматен сос - 4т.
В. пил. филе (3т.), салата със зехтин (1т.), таратор (2т.)
Г: ябълка, грейпфрут и киви, пиша си за тях 1 т.
И така ще спестя 4 т. за събота, че тогава ме чака парче сладоледена торта!
Момичета незнам вие как сте, но аз тези дни се чувствам много лека...Незнам какво ще покаже кантара в понеделник, но се чувствам отслабнала  Mr. Green Mr. Green
Айде хубав ден на всички!

# 711
Добро утро точици и лунички/плодовата луничка/ , аз вчера последно ядох в 15,30  ч с една кутия бисквитки с натурален шоколад , която е 11 т и спагети болонезе около 7-8 , та и затова приключих толкова рано с яденето ,беше ми тежко после чак до презнощтта, много лошо се нахвърлям на храната и преяждам накуп и така няма да стане нищо Naughty,но ще се постарая да не е така.

Днес съм на луни или иначе казано но плодове / не мога да карам на вода или фрешове / утре съм на операция на зъба и  Rolling Eyes, ме гони голям страх.Казват ми ,че след операцията няма да мога да ям с дни  Sad и само със сламка ще пия, пък да видим.

Семи на моя степер за половин час се горят около 235,240 ккал, ако  е такъв ,значи и ти си така .Моя е от тези големите ,които рекламираха по ТВ.Аз си слагам 2 т за този половин час.

# 712
Тук http://www.buzzle.com/articles/weight-watchers-points-list.html, изчисляват точките малко по-различно. Формулата е калории/50 - (фибри  x 0,2) + (мазнини x 0,08). Само, че по тази формула, някои от храните излизат, че са с повече точки, сметнати с другата формула  newsm78

А, тук http://www.healthdiscovery.net/restaurants/mcdonalds.htm са точките на всички продукти на МcDonalds. Има и доста рецепти Simple Smile

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 11:16 от semmy

# 713
Добро утро!
Сиси, успех днес с плодовете!  Hug

Семми, в табличката най- долу на първия линк пише колко точки се полагат на човек според височината му. А при нас е различно, за това и тяхната формула не е като нашата и оттам идва разликата в точките.

# 714
Добро утро!
Сиси, успех днес с плодовете!  Hug

Семми, в табличката най- долу на първия линк пише колко точки се полагат на човек според височината му. А при нас е различно, за това и тяхната формула не е като нашата и оттам идва разликата в точките.

Не се сетих Simple Smile

# 715
Момичета привет и от мен,
тъкмо щях да се похваля и се сетих, че не трябвало да се меря 1 седмица ooooh!, пък аз забравих..
но имам минус  Peace
днес съм на таратор, някой има ли идея до ситост колко е?  bouquet

Хоп...отговорих си за таратора.. 3т. за млякото 0 за краставица 1т. за мазнината = 4т. Simple Smile

# 716
Знаете ли колко калории и мазнини има в 100 гр сълзици. То вероятно в различните марки е различно де, ама ориентъровъчно.
weightie, ти си написала, че 70 гр зълзица има 8т, ама да не е нещо друго това. Може да се бъркам  newsm78

Взела съм си и crosti (като бейкролса са, http://www.italianfoodaustralia.com/catalog/breadstick/crosti.html). Изчислих 7т на цялата опаковка. Май ще изям всичките Simple Smile

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 13:30 от semmy

# 717
Момичета, моля ако някой има нулирана екселската табличка на Уейти да ми я прати на мейл elena_tsanova@abv.bg. Благодаря предварително.   bouquet

# 718
Цитат
Публикувана от: Ена
Вмъкни Цитат
Момичета, моля ако някой има нулирана екселската табличка на Уейти да ми я прати на мейл elena_tsanova@abv.bg. Благодаря предварително.  bouquet

Таблицата я има в подписа на weightie  Wink

# 719
  • Vaudreuil Canada
Да си напиша и аз малко менюта
От вчера
З - палачинки за 7 точки
О - имамбаялдъ и филийка хляб - 3 точки
В - имамбаялдъ и филийка хляб - 3 точки и палачинки за 5 точки
Плодове - по 1 брой мандарина, банан и ябълка

Днес
З - печен сандвич с кашкавал - 5.5 точки
О - имамбаялдъ и филийка хляб - 3 точки
В - салата и лазаня ама още не съм и сметнала точките ... надявам се да се вмести в 9.5 точки.
С плодовете още не съм наясно... ще дописвам.

Общи условия

Активация на акаунт