Точковата Диета на "УУ" ям каквото си искам и отслабвам трайно!

• 78 261
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
Защо не отвориш една тема в форума или може би има вече такава тема. Не знам как ти дойде идеята да пишеш за Хербалайф и подобни химични препарати "модерно наричани" хранителни добавки, в тема в която се опитваме да се храним здравословно и не знам какво общо има това с Уейт Уотчърс. Не искам да те засегна, може би звуча малко агресивно, ама спирам цигарите и имам чувството че полудявам. Та исках да кажа че съвсем ще се объркаме, ако почне всеки да влиза в някоя др. тема и да предлага други видове режими, диети препарати, сиропи или вода с лимон. Наистина ти препоръчвм да пуснеш тема, така можеш да разкажеш на дълго и широко как, колко отслабна, какво си яла, колко струват препаратите и т.н. и евентуално да събереш много ентусиастки, на които да помогнеш. Защото диети има толкоз, колкото и видове организми. Ето аз напр. съм отслабнала с Уейт Уотчърс, но сигурно има хора, които няма да го направят или пък са отслабнали с протеинова, лунна  и т.н. диети. Просто е различно. Ама аз все се впрягам, като някой се опита да убеди хората че има магически начин за отслабване без лишение. Няма такъв...едва ли има здравословни хранителни добавки от които се отслабва без лишение  въпреки прекомерно ядене на банички, кифли, козунаци, пържени месца, сладоледи, пастички и какво ли още не от каквото се опитвам да се леша.
Незнам ако има магически начин...пускай тема и всички да отслабваме заедно. От кога го чакам този момент да си купя една сметанова торта да си я хапвам и едновременно с това да отслабвам...Магическа пръчка и в ибей търсих ама не намерих, та ако хербалайф са открили магически хапчета казвай, ще ги пия Peace

P.S. Днес се е видяло че няма да свърша нещо съществено, ама сега се порових. Незнам как е в БГ, ама тука с Хербалайф е ..о.о.о.о.... Скъпо и с съмнително действие. Мн мразя да се изказвам за др. диети, ама като гледам каква е квотата на ЙоЙо след това.... Да, не се променя нищо в яденето не се лишаваш, само дето се замества едно ядене с химия или две или три....

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 16:56 от weightie

# 361
извинявай,просто мислех че помагам.незнам от къде прочете,че са химикали за да видя и аз какво точно пише.не че ще ги спра,чуствам се чудесно.просто за имформация. 

# 362
  • София
Добре дошли  на всички присъединили се към групичката ни  Hug
Така днес се премерих със сантиметър, благодаря ти weightie че ми напомни   bouquet
viktorij  Не мисля, че тук е мястото за реклама, не се сърди  Peace

Относно хранителните добавки за отслабване  съм твърдо против, особено китайските. В България хранителните добавки не подлежат на контрол и това което пише на етикета не се знае дали реално е това което пиеш. Пих такива, вярно отслабнах с 2 номера дрехи и 3 килограма надолу и то за 8 дена, които за мене бяха АД. Ходиш като сомнамбул, не можеш да си кажеш името понеже нищо не помниш, не ядеш понеже ти се гади от мисълта за храна само. Не спиш, пие ти се по 7-8 литра вода на ден, сърцебиене и т.н.....Всеки си прави сметката все пак, дали ще кара по лесния и нездравословен начин. Да не говорим като тези хранителни довабки се смесят с алкохол.......Имаше и няколко смъртни случая по-света заради китайски хран. добавки.

# 363
Здравейте и от мен  HugАз вчера приключих първата седмица от диетата -резултат минус 1 кг. LaughingДано да не е и последен този свален килограм,че смъквам адски трудно.Незнам дали има по-заспал метаболизъм от моя #2gunfire
Чета ,че коментирате хранителните добавки.Аз онзи ден питах тук кой какви добавки пие.Да кажа и моето мнение-добавките помагат,ако са комбинирани с хранителен режим и движение.Чудеса не стават NaughtyАз пия чай"Инхуа" .Бих посъветвала момичето,което се оплакваше от повишен апетитда опита от този чай.
Milinkoto,може би несвалянето при теб се дължи на отказването на цигарите ThinkingВ съседните теми много често съм чела коментари на бивши пушачки,че свалянето на кг.спира за доста време при отказването на цигарите.Аз си го обяснявам със стреса,който преживява организма ти.Нормално е да си пази кг.докато се успокои и пренастрои Simple Smile

# 364
dessitto какво казват мерките? Ех ма мн съм любопитна..
Ух тва мн страшно бе, дето ти се е случило. Аз съм също голям враг на тези неща, след като братовчедка ми преди 2 г. на 17 припадна пред автобус лятото и си разби чейнето на ръба на тротоара. Сега е добре Peace. И тя взимаше някакви добавки и имаше страшно ниско кръвно и от лятото от високата температура и прилоша и припадна на улицата Cry
viktorij да не се сърди! Наистина не е тук мястото за реклама, както виждаш ние не взимаме добавки и се храним здравословно.
Аз знам че също като авон и т.н. разпространителите работите на комисионна, но задай хербалайф и грийн пийс и ми кажи защо продуктите са в списъка за разпространители/производители на генно обременени продукти (например тук, на немски, но ще намериш и на англ)и т.н. Е да има мн други генно обременени продукти, но хербалайф рекламира продуктите за натурални, природни и т.н. И колко дълго смяташ че ще можеш да пиеш тези шейкове, чайове и хапчета? Какво ще стане като ги спре човек? При всички тези въпроси ми настръхва косата!!!
Аз винаги се стремя всичко да е възможно най-просто и близко до нормалното и да се напасва на моя живот а не аз да си напасвам живота на дадена добавка. Храната е удоволствие, аз не бих заменила нито едно от храненията си с с изкуствени добавки, за които даже и пари да давам... Хранителните добавки са си хранителни добавки и са си химии. Кажи ми как се вкарват 5 филета, 6 ябълки, 7 лимона, 200мл. кис. мляко, 3 фил пълнозърнест хляб, кълнове, пр. мляко, зеленчуци, плодове  и т.н. и т.н. в блистер от 20 хапчета или в 500гр прах???? Е това ако не е дело на химичната индустрия пък на!

# 365
  • София
weightie само ханша си помня 96см, талията май беше 80. Ама аз за талия меря където ми е най-голямо шкембето  Laughing
И аз като дефектна едното ми бедро е по широко от другото  Crazy, едното ми е 54.5см обиколка, а дясното 56.5см.
Побъркана работа е мойто тяло  Blush Аз също в най-голямата жега ги пих и добре, че в работата сме с климатик иначе щяха да ме събират и мене по земята и аз съм с ниско кръвно и от жегата ми ставаше много лошо, а тогава температурите бяха към 40  градуса.
Няма да пълня темата повече за хранителните добавки. За хербалайф незнам не ги знам какви са.

Paia4e_54 Честит ти минус, дано не е последния само напред  Hug

Айде и менюто ми за днес:
Закуска: Кафе и Корни
Обяд: Половин сандвич
След обяд: Другата половина сандвич
Вечеря: пилешко филе с някаква салата /още не съм я измислила/

# 366
Milinkoto паячето май има право за цигарите, че може от това да имаш застой. Ще видим при мен как ще е Rolling Eyes

Paia4e_54 честит МИНУС!!! Hug

# 367
dessitto какво казват мерките? Ех ма мн съм любопитна..
Ух тва мн страшно бе, дето ти се е случило. Аз съм също голям враг на тези неща, след като братовчедка ми преди 2 г. на 17 припадна пред автобус лятото и си разби чейнето на ръба на тротоара. Сега е добре Peace. И тя взимаше някакви добавки и имаше страшно ниско кръвно и от лятото от високата температура и прилоша и припадна на улицата Cry
viktorij да не се сърди! Наистина не е тук мястото за реклама, както виждаш ние не взимаме добавки и се храним здравословно.
Аз знам че също като авон и т.н. разпространителите работите на комисионна, но задай хербалайф и грийн пийс и ми кажи защо продуктите са в списъка за разпространители/производители на генно обременени продукти (например тук, на немски, но ще намериш и на англ)и т.н. Е да има мн други генно обременени продукти, но хербалайф рекламира продуктите за натурални, природни и т.н. И колко дълго смяташ че ще можеш да пиеш тези шейкове, чайове и хапчета? Какво ще стане като ги спре човек? При всички тези въпроси ми настръхва косата!!!
Аз винаги се стремя всичко да е възможно най-просто и близко до нормалното и да се напасва на моя живот а не аз да си напасвам живота на дадена добавка. Храната е удоволствие, аз не бих заменила нито едно от храненията си с с изкуствени добавки, за които даже и пари да давам... Хранителните добавки са си хранителни добавки и са си химии. Кажи ми как се вкарват 5 филета, 6 ябълки, 7 лимона, 200мл. кис. мляко, 3 фил пълнозърнест хляб, кълнове, пр. мляко, зеленчуци, плодове  и т.н. и т.н. в блистер от 20 хапчета или в 500гр прах???? Е това ако не е дело на химичната индустрия пък на!

Абсолютно подкрепям  Peace. И успех с отказването от цигарите.

Аз все пак взех решение да си карам това режимче,без никакви други диети ,луни и прочие  Naughty.
Като посваля кг , ще му мислмя как и какво , но това си мисля, че е идеалния вариант за поддържане на теглото.

Браво на Паячка за минуса . Hug

# 368
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Здравейте,момичета,искам и аз да се присъединя към вашата група,че след раждането имам да свалям поне 10кг.Опитах се даси изчисля точките,по мои изчисления излизат 29,но май са множко.Ако може да ми сметнете.
Жена,31г,предимно стояща,талия 84,ханш 99см,165см висока,в момента активна кърмачка.Сутринта се претеглих 63,5кг,с цел да стана 53кг.Благодаря предварително.

# 369
  • И аз не знам къде...
И аз до тук:

З: ябълка - 0т
О: таратор и омлет - 5 т. (броя таратора 2 т. и омлета с фактор ситост, защото не знам с колко яйца е)
В: не съм го измислила, но вероятно свинско месо от буркан, т.е. препечено - 3 т. (броя до ситост) и салата с малко зехтин - 1 т.

Други - 2 ябълки - 0т., 4 кафета със сметана - 2 т.(тези от кафеавтоматите дали им се брои сметаната  newsm78), един воколадов бонбон - 1т., малко шпеков салам - 3т (не знам коло грама е).
Остават ми 3 т. и ако не ги изям на кашу след вечеря или кисело мляко 0,1% за 2 т. Embarassed, може и да ги спестя!

# 370
  • here, there, everywhere
И каква стана тя? Аз дето в4ера оревах махалата как няма да мога да изям вси4ко взех да из4ислявам какви са ми то4ките за днес и.... ИЗНЕНАДА: изяла съм 6 т. пове4е. Не мога да повярвам. Утре и другиден 6те орязвам по 3т.
О6те съм в потрес от мене си. Embarassed

# 371
  • Vaudreuil Canada
по мои изчисления излизат 29,но май са множко.Ако може да ми сметнете.

Аз ги изкарвам 21.

# 372
Здравейте,момичета,искам и аз да се присъединя към вашата група,че след раждането имам да свалям поне 10кг.Опитах се даси изчисля точките,по мои изчисления излизат 29,но май са множко.Ако може да ми сметнете.
Жена,31г,предимно стояща,талия 84,ханш 99см,165см висока,в момента активна кърмачка.Сутринта се претеглих 63,5кг,с цел да стана 53кг.Благодаря предварително.
Здравей и добре дошла, имаш следните точки, които напълно правилно си изчислила newsm10:
жена-7т // Ръст -2т//Възраст- 4т.// Килограми - 6т.// Движение - 0т. // пълно кърмене 10т.
Общо на ден имаш: 29 точки.

# 373
  • Vaudreuil Canada
Здравей и добре дошла, имаш следните точки, които напълно правилно си изчислила newsm10:
жена-7т // Ръст -2т//Възраст- 4т.// Килограми - 6т.// Движение - 0т. // пълно кърмене 10т.
Общо на ден имаш: 29 точки.
Аз съм проспала кърменето... ама пък съм ти сложила 2 точки за движение Simple Smile

# 374
  • София
Днес си взех хляб Вита без брашно с кълнове, ето му и стойностите за 100гр /целият хляб е 400гр/:
белтъчини: 7,8%, мазнини: 1.5%, въглехидрати: 43.2%, влакнини: 10.5%. Енергийна стойност 87Ккал, за една филийка е 31.64Ккал.

weightie според теб, колко точки има в 100гр този хляб  newsm78, че тези проценти хич нищо не ми говорят и нямам идея как да го сметна.

ПП. А тофу-то също колко точки има?

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 22:54 от dessitto

Общи условия

Активация на акаунт