Точковата Диета на "УУ" ям каквото си искам и отслабвам трайно!

• 78 199
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
А, тези готовите спагети, които стават само с гореща вода, как да ги смятам ? По данните от опаковката ли ?

# 676
А, тези готовите спагети, които стават само с гореща вода, как да ги смятам ? По данните от опаковката ли ?
da. Макар че аз съм си правила 2 пакета готови на едно ядене, такива китайски със зеленчуци и си сметнах само 4 за спагетите и 3 за подправките т.е. сусамовото олио и сушените зеленчуци.
Ама мн. не ми харесаха. Копувам си сухи китайски спагети от азиатски магазин, мисля че и в метро има и си тегля азиатски сосове от нета и си ги правя сама. В азиатските магазини продават и абсолютно всички готови сосове както и подправките и съставките им... Може би в големите супермаркети има такъв щанд? newsm78

# 677
Радост, ЧРД на бебка. Да е жива и здрава и само да ви радва!

# 678
Изядох една шоколадова вафла (сметнах, че е 3,5 т). Сгреших ли ?  Rolling Eyes

# 679
Защо да си сгрешила? Всичко е ОК.

# 680
  • Vaudreuil Canada
Сори, ама и представа си нямам как се готви имамбаялдъ. Мисля и че не съм яла и затова незнам какво се слага вътре newsm78

Ами аз ги бях написала ама явно те претоварваме и четеш по диагонал  Crazy имамбаялдъ - патладжани моркови лук доматено пюре и олио... (издълбават се половинките от патладжаните и се осоляват, вътрешната част се нарязва наситно и се осолява и тя, след като си пуснат горчилката издълбаното се запържва с лука и морковите слага се доматеното пюре и малко вода и с тази смес се пълнят половинките патладжани запичасе в тавичка с вода и папаш... ) Това ще се окаже мноооого безточкова манджа  Mr. Green

# 681

Защото сутринта изядох и едно корни Simple Smile

Относно правилото 3X, че не ми е много ясно. Значи мога да ям примерно 3X1 лъжица мед, но не и на веднъж, а на 3 пъти.  А, можели и да кажем 1 лъжица мед, 1 захар и 1 лютеница или само по 3 пъти, но един и същи продукт ?

# 682
Изядох една шоколадова вафла (сметнах, че е 3,5 т). Сгреших ли ?  Rolling Eyes

Относно правилото 3X, че не ми е много ясно. Значи мога да ям примерно 3X1 лъжица мед, но не и на веднъж, а на 3 пъти.  А, можели и да кажем 1 лъжица мед, 1 захар и 1 лютеница или само по 3 пъти, но един и същи продукт ?
Може наведнъж и трябва да е един вид. Лютеницата не се включва към това правило, 1сл лютеница е 1т. Може би си се объркала с кетчупа, той е към правилото х3.

# 683

Относно правилото 3X, че не ми е много ясно. Значи мога да ям примерно 3X1 лъжица мед, но не и на веднъж, а на 3 пъти.  А, можели и да кажем 1 лъжица мед, 1 захар и 1 лютеница или само по 3 пъти, но един и същи продукт ?
лютеницата не е от продуктите с правилото 3х3... Само от тези продукти които са описани там може да се яде! Може и на веднъж да си ги изядеш. Може и на 3 пъти. Може и различни продукти може и само един....
Сори, ама и представа си нямам как се готви имамбаялдъ. Мисля и че не съм яла и затова незнам какво се слага вътре newsm78

Ами аз ги бях написала ама явно те претоварваме и четеш по диагонал  Crazy имамбаялдъ - патладжани моркови лук доматено пюре и олио... (издълбават се половинките от патладжаните и се осоляват, вътрешната част се нарязва наситно и се осолява и тя, след като си пуснат горчилката издълбаното се запържва с лука и морковите слага се доматеното пюре и малко вода и с тази смес се пълнят половинките патладжани запичасе в тавичка с вода и папаш... ) Това ще се окаже мноооого безточкова манджа  Mr. Green
Ох да...ами аз чета в паузите, докато докато пиша дипломната и понякога пропускам нещо. Обърквам се с тоя немски, испански, български и някои неща за това не ги и забелязвам.
Да много "евтина" манджа. Само за мазнината точки. Трябва и аз да пробвам!

# 684
Диетични сладолед пак ли е 2,5 т за 50 гр ?

# 685
Диетични сладолед пак ли е 2,5 т за 50 гр ?
виж на опаковката, след като е даден за диетичен трябва да пише колко калории и мазнини има.

# 686
В таблицата за ориза до ситост са посочени 3т., но какъв ориз се има предвид? Сварен ориз без нищо или ориз на манджа?

# 687
В таблицата за ориза до ситост са посочени 3т., но какъв ориз се има предвид? Сварен ориз без нищо или ориз на манджа?

Би трябвало и двете , но  Peace в зависимост от това дали в манджата с ориз има и други варива, като картофи например, грах ,тогава трябва да се прибавят и те като точки .
А иначе чистия ориз до ситост, аз го разбирам само ориз , но със леки безскорбялни зеленчуци/моркови, чушки , гъби/ може и с тиквички.

# 688

Би трябвало и двете , но  Peace в зависимост от това дали в манджата с ориз има и други варива, като картофи например, грах ,тогава трябва да се прибавят и те като точки .
А иначе чистия ориз до ситост, аз го разбирам само ориз , но със леки безскорбялни зеленчуци/моркови, чушки , гъби/ може и с тиквички.
Благодаря за отговора. Моят ориз беше само с добавки лук и суха чушка. Писах му 3т., макър че беше колкото една шепа.

# 689
 Blush Аз пък днес се наядох като не видяла ядене (ми..то горе-долу съм така 10 дни вече  hahaha ) Всичките точки на мах, които можеше да изям ги омахах...
Сутрин: кафе
Обяд: салатище Simple Smile с лъжица олио - 1т
салам около 50 гр, но дребосъчкова ми "открадна" доста, все пак - 3 т
извара с майонеза - 3.5 т

навън си взех кафе със сметана - 0.5 т и ....сладолед  Blush 5т (не знам колко мазнини имаше в него, запомни само, че кал са 169, така че приемам 5т да е)

Вечерята  Crazy толкова, колкото съм яла последните дни. Тази лазаня, при положение, че я правя съвсем странно, а не като по нормална рецепта с все неща вътре я изкарах 16 т  #Crazy Срам!
За капак и доста айрянче си пийнах, така че поне 4 т и то.

До тук 28 точки съм излапала  #2gunfire
19 са ми дневните + 6 спортните = 25, успокоявам се, че поне 2 часа разходка имам днес, тъй че покривам тези 28 уж.

ухх оплаках се, сега кротко ще ви чета и утре пак ще рупам марули  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт