Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 62

• 28 954
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  • КиТ
Статия за варненките.Инфото е старо, но за нас е актуално

http://lifestyle.ibox.bg/news/id_1475039258

Е хубавото си е хубаво Sunglasses bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu
Не сме в 3 ката,но 4 то място също не е за изхвърляне Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Аз съм съгласна с Денси Hug Hug  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug,повече любов и добронамереност  да лъха в нашата тема Hug Hug Hug

# 631
  • СТАНДАРТНО.

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Тефооооо  newsm45

# 632
Всичките жени да се местят във Варна

# 633
  • ÇapulcuLand
Оооох, Тефооо!!!  #2gunfire Sick
Или пак е някой номер на вуйчото.... ха сега newsm78

# 634
Не ми се вярва да го убие ShockedПак е някой номер...надявам се.
Но Тефо нищо хубаво не го очаква Confused

# 635

Вуйчото да не е фокусник  не плачете Али  #2gunfire с хаосни патрони newsm78

# 636
Тефо според мен е обречен. На твърде много хора се опитва да е верен - на Езел, на вуйчото, а сега и Али започна да харесва.... Който е приятел на всички, не е приятел на никого.

# 637
  • КиТ

#Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked
Но наистина щом чичото е там има нещо съмнително,не знам Thinking newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 #Crazy

# 638
  • ÇapulcuLand

Вуйчото да не е фокусник  не плачете Али  #2gunfire с хаосни патрони newsm78

Да не издавам какво става в следващите, но вуйчото има опит в аранжирането на такива постановки Whistling
Така че.... да видим този път какво е приготвил на Али Рамиз hahaha

# 639
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Изгледах 13-та серия........като хората Mr. Greenи съм разкъртена......мога да кажа,че за мен този епизод е най-силния дотук.....тъкмо си мислех че филма започва да се разводнява иииии хоп, ето ти лакуно 13-та серия да те заболи главата докато я гледаш.
Евала,аферим.....за всички.Най-силната сцена за мен-Дженгиз и Ейшан.....толкова истини се казаха ooooh!направо преразказаха филма в пет изречения

# 640
Изгледах 13-та серия........като хората Mr. Greenи съм разкъртена......мога да кажа,че за мен този епизод е най-силния дотук.....тъкмо си мислех че филма започва да се разводнява иииии хоп, ето ти лакуно 13-та серия да те заболи главата докато я гледаш.
Евала,аферим.....за всички.Най-силната сцена за мен-Дженгиз и Ейшан.....толкова истини се казаха ooooh!направо преразказаха филма в пет изречения

Чичек и без това я боли главата значи да не и я пускам само аз да си я гледам  Grinning

# 641
На мен 13-та ми една от любимите.Нали тук беше срещата на Али и Рамиз където го зашемети? Mr. GreenСцената във влака Crazy

# 642
Лакунче,17-та или 18-та беше не си спомням...Там така ме обърка тотално филма,че  CrazyЖокер-Запознанството на Дженго с Ейшан и
годишнината им.

# 643
  • ÇapulcuLand
Лакунче,17-та или 18-та беше не си спомням...Там така ме обърка тотално филма,че  CrazyЖокер-Запознанството на Дженго с Ейшан и
годишнината им.

Aaa емка, на мен тази ми е любимата и после момента в асансьора, където го хванаха натясно Али. хаха
Страшна серия е! Mr. Green

# 644
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
16-та също е много добра,но тази много силно ми въздейства не знам и аз защо Crazy Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт