Estee Lauder

• 125 144
  • 753
  •   1
Отговори
# 345
  • sofia
Флуидът трябва да е най-лекия вариант

# 346
Здравейте!Вчера си взех Double Wear Stay-in-Place Powder Makeup.Някой има ли впечатления и да ви питам с калъв фд да я комбинирам?Там си избрах маи от същата серия.И друго бихте ли ме посъветвали какъв руж да озползвам?

# 347
  • Пловдив
Здравейте!Вчера си взех Double Wear Stay-in-Place Powder Makeup.Някой има ли впечатления и да ви питам с калъв фд да я комбинирам?Там си избрах маи от същата серия.И друго бихте ли ме посъветвали какъв руж да озползвам?

Чудесен избор, комбинирай я с Double Wear ФДТ, много прокривен, траен, аз години съм с тази комбинация.Ружове много, матиращ или бронзиращ ефект търсиш?

# 348
Благодаря за бързия отговор!Ще постбера малко парички и ще го взема и фд.че беше към 84лв.Сега се сетих ме имам познат които се връща от сащ дали е по евтино?Със сигурност ще е.А за руж и аз не знам какъв,не съм ползвала слагали са му но каточели матиращ?А вие с какво намасяъе пудрата?Ако е с четка каква?

# 349
  • Пловдив
Благодаря за бързия отговор!Ще постбера малко парички и ще го взема и фд.че беше към 84лв.Сега се сетих ме имам познат които се връща от сащ дали е по евтино?Със сигурност ще е.А за руж и аз не знам какъв,не съм ползвала слагали са му но каточели матиращ?А вие с какво намасяъе пудрата?Ако е с четка каква?

Първо с тампона от комплекта я нанасям и след това пооправям с четката“Моята е пак на ЕЛ, бях я спечелила на търг в ибей за смешни пари, бяха цял комплект.

# 350
Ееее,супер!Ти поръчваш ли от там.Аз много искам но нямаме карта и честно аз не мога да се оправям много;)Но и аз ще трябва да си взема а те иматли видпве или си е една?

# 351
  • Пловдив
Ееее,супер!Ти поръчваш ли от там.Аз много искам но нямаме карта и честно аз не мога да се оправям много;)Но и аз ще трябва да си взема а те иматли видпве или си е една?

Да, много често пазарувам от там, чудесни находки имам.
Заповядай в темата за ибей, когато се решиш Simple Smile Не е сложно, карта се вади бързо, само да има кой да я пълни:)

# 352
А как се водичетката?Питам защотОмой познат може да ми япоръча през саит в сащ?Имам сега и възможност да провери за фд цена там но като не помня кой номер беше.Замислям да звънна в мола да попитам комсултанта там Simple SmileДали ще мога да я ориентирам по номера на пудрата?Нещо 3C ми се върти

# 353
  • Пловдив
А как се водичетката?Питам защотОмой познат може да ми япоръча през саит в сащ?Имам сега и възможност да провери за фд цена там но като не помня кой номер беше.Замислям да звънна в мола да попитам комсултанта там Simple SmileДали ще мога да я ориентирам по номера на пудрата?Нещо 3C ми се върти

Нещо от сорта на powder brush беше, но не помня с точност.ФД при мен е същия номер като пудрата.

# 354
То е логично,но защо при мен е различно?Пудрата ми е 4W1 Shell Beige 05

# 355
Бих помолила за съвет момичетата, които използват и познават козметиката на Estee Lauder. Реших да сменя използваното досега с по-системна грижа и ми се иска да си купя няколко продукта заедно, но това си е цяла инвестиция и правя проучване Simple Smile

На 25 съм , с кожа, която досега смятах за комбинирана, но в последно време е изключително суха. Ползвала съм Clinique, Clarins... нищо не ме е очаровало досега и затова реших да опитам с ЕЛ. Преди седмица си взех два декоративни продукта и консултантката в бутика в Сердика ми препоръча DayWear Plus  за суха кожа като ежедневна  хидратираща грижа за лицето. По-късно отидох в бутика на Витоша да се поинтересувам за видовете DayWear и да поискам мостра (каквато естествено не ми дадоха)и там консултантката беше категорична, че колкото и да е изсушено в момента лицето ми, не е добре да купувам крем за суха кожа, а трябва да взема този за комбинирана. Вчера придружавах приятелка до Beauty Zone и попитах и там, за да сравня мнения и ми предложиха новата версия на крема, която била за всеки тип кожа, а на нея пише 'oil-free', което ме навежда на мисълта, че е за мазни кожи и няма да удовлетвори нуждите на кожата ми в момента. В момента съм страшно объркана относно разнообразието от DayWear (Plus) и бих искала да помоля компетентните дами да внесат малко яснота, както и да ми препоръчат според консистенцията,  понеже едва ли ще се добера до мостра (което е повече от дразнещо, предвид цените на тази козметика).

Другите продукти, които ми бяха препоръчани, са серум Advanced Night Repair и Advanced Night Repair Eye Synchronized Complex. Относно серума ме интересува как работи в комбинация с този крем за кожа като моята и дали е абсолютна необходимост , за да се постигне ефект. За околоочния крем питането ми е за отзиви и до колко е подходящ за годините ми, понеже в момента ползвам All about eyes и ми допада, но ми трябва нещо една идея по-хидратиращо (All about eyes rich?).

Извинявам се за дьлгия пост и благодаря предварително за отговорите ви!

# 356
MeLLL аз използвам Day Wear и съм много доволна. Само че употребявам старият вариант, а кожата ми е нормална към комбинирана (омазнява се в Т зоната) и крема е за нормална към комбинирана кожа. Отразява ми се много добре. Не използвам серум и пак съм доволна от резултата.  За околоочният контур ползвам хидратиращо кремче на ЕЛ, което хидратира добре, но бръчките ми под очите си стоят същите. Ти след като си доволна от околоочният крем на Клиник, защо не си  вземеш пак него? На 28г. съм.

# 357
http://prodavalnik.com/revelation-age-resisting-brightening-crem … -mostri-i8407213#
Момичета,
този крем продава ли се още или е стара серия?

Относно Idealist - чатих си на официалния сайт на фирмата с консултант и ми каза, че той се нанася вечер, а аз 3 седмици го ползвах сутрин преди Day wear SPF15.

# 358
Не мога да повярвам, че чак сега открих темата.. ooooh! Голям фен съм на марката и с удоволствие ще следя темата.  Peace

# 359
  • София

Относно Idealist - чатих си на официалния сайт на фирмата с консултант и ми каза, че той се нанася вечер, а аз 3 седмици го ползвах сутрин преди Day wear SPF15.
За кой Идеалист става дума?

Общи условия

Активация на акаунт