Estee Lauder

• 125 077
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
Idealist Even Skintone illuminator.

# 361
  • София
Може да се ползва през деня под крем и/или вечер - не само вечер Peace
Особено тази нова версия, която има и блестящи частици Wink

# 362
 RyмиК, Hug
А защо кожата ми лъщи след Day Wear Anti oxidant spf 15?
Кожата ми винаги е била суха и дехидратирана, но в последната година смених козметичката и тя я преценява като нормална с леко мазна Т-зона. Кожата ми е много бяла, а на клепачите направо прозират вените. На 34г. съм.
 Имам бръчки 'пачи крак' и много лоша еластичност напоследък. Бях на масаж и после четири часа на лицето ми стоеше отпечатъка от отвора на масажната маса Cry

В момента имам:
Тotal make up remover - all skin tipes
Day wear
Advanced night repair
Perfectionist CP+wrincle lifting serum (oт една седмица го ползвам и виждам ефект)
Idealist
Околоочен ползвам на Lavera, ползвала съм Виши, Авен, Галеник и 2 био крема, но още не съм открила идеалния.
Ще съм ви благодарна за всякакви съвети Hug
Revelation age resisting.

# 363
  • София
zigzagi, Day Wear Anti oxidant  не е матиращ продукт, доколкото си спомням,  лъщенето можеш да избегнеш с подходящ фдт и/ или пудра.

# 364
veselyshko, много благодаря за отговора! Сега всички варианти ли са реформулирани? Доволна съм от All about eyes, но тъй като самата ми кожа много се промени като цяло - стана ужасно суха на цялото тяло и на лицето и си мисля дали да не премина на нещо още по-хидратиращо. Сигурно ще трябва да си взема и някаква добавка вътрешно да подпомогна нещата.

# 365
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
естЕ лОдер (че вечно бъркат правилното произношение) имат нова серия - Nutritious ,която желая да пробвам веднага,след като ми намалеят складираните опаковки.
http://ctmakeovers.files.wordpress.com/2011/09/nutritious.jpg
Всъщност не знам доколко нова е серията,от няколко седмици я има в сайта и според описанието,което чета, е конкурентна на Мулти-Виталската Ланком,която аз лично харесах.
Някой пробвал ли я е вече?

Zagi,DayWear серията предлага все хубави неща,любима моя дори.За да не ти лъщи лицето,според мен,си избери крем oil free.За твой късмет,колекцията предлага и такъв.При това с още по-висок и добър за летните месеци фактор 25.
Вмомента използваш http://www.dutyfreecanada.com/wp-content/uploads/2011/06/7_Day_wear_plus_2.jpg (с вариант за суха кожа или нормална към комбинирана),следователно можеш да го замениш с http://a248.e.akamai.net/www.esteelauder.com/products/images/311 … /Y2TC_311x311.jpg
Другите продукти oil free от серията са ББ крема и лосиона.

Мел,бях на твоите години,когато за първи път използвах крема,тогава все още нямаше ойл фри версията.Впоследствие смених с Hydrationist,но не ми допадна толкова - тежък и мазен крем.Есте нямат младежка линия.Правилно са те насочили.
Advanced Night Repair Eye Synchronized Complex е комплексен продукт за околоочния контур,който действа по няколко линии(дехидратация,тъмни кръгове,бръчки или линии,в последствие дехидратацията,подпухналост).Прецени сама дали имаш нужда от такъв мултитаскинг околоочен крем.
За другите серуми на ЕЛ ще спестя коментар.Не са лоши,но не виждам особен резултат на моята кожа.Затова и серуми,на която и да е марка, избягвам да препоръчвам.

Ол абаут айс не ми го хвалете Simple Smile.Всъщност почти нищо не харесвам на Клиник.

# 366
естЕ лОдер (че вечно бъркат правилното произношение)

LaughingДа ти кажа и консултантките в магазините и бутиците пак Есте Лаудер казват Wink Тук явно я побългаряваме Mr. Green

# 367
Супер тема! Любимият ми парфюм на Estee - Beautiful Sheer - розов вариант, изчезна. Няма го дори в големите магазини в моловете. До скоро си го купувах в мола на Стамболийски, но и там не го открих. Някой знае ли нещо, може би са спрели тази версия?

# 368
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

LaughingДа ти кажа и консултантките в магазините и бутиците пак Есте Лаудер казват Wink Тук явно я побългаряваме Mr. Green

Лодер е фамилията.Относно първото име, навсякъде произнасят ЕстЕ,но варианта Естей също ми е познат.Други опции няма.Всъщност е от еврейски произход и името й е (Джоузефин) Естер.

# 369

Лодер е фамилията.Относно първото име, навсякъде произнасят ЕстЕ,но варианта Естей също ми е познат.Други опции няма.Всъщност е от еврейски произход и името й е (Джоузефин) Естер.

Зависи в коя държава тук съм чувала най често Есте/й Льаудъ (с меко л и без р накрая) а в БГ най често съм го чувала Ести

# 370
Здравейте, виждам, че тук пишете повече за козметика за лице. Може би затова не ми отговорихте на въпроса дали намирате накъде Beautiful Sheer, розов вариант...

Моля, дайте съвет за друго - до момента съм използвала само флуид за мазна кожа Advanced Multi-Protection със SPF 15, доволна съм, но го слагам само зимно време. Кожата ми е мазна, освен това имам разширени капиляри и начална форма на розацея. Затова съм само с медицинска козметика през лятото. Обаче вече прехвърлям 35  Rolling Eyes и искам да избера подходящ крем срещу бръчки. Нито една от медицинските серии няма такъв. Разглеждам тези на Estee, но не мога да реша.
Ако някой е ползвал и има моя проблем - мазна кожа, нека препоръча!

# 371
Здравейте, виждам, че тук пишете повече за козметика за лице. Може би затова не ми отговорихте на въпроса дали намирате накъде Beautiful Sheer, розов вариант...

Моля, дайте съвет за друго - до момента съм използвала само флуид за мазна кожа Advanced Multi-Protection със SPF 15, доволна съм, но го слагам само зимно време. Кожата ми е мазна, освен това имам разширени капиляри и начална форма на розацея. Затова съм само с медицинска козметика през лятото. Обаче вече прехвърлям 35  Rolling Eyes и искам да избера подходящ крем срещу бръчки. Нито една от медицинските серии няма такъв. Разглеждам тези на Estee, но не мога да реша.
Ако някой е ползвал и има моя проблем - мазна кожа, нека препоръча!

ЕЛ нямат подходяща бяла козметика за мазна кожа, единствено флуидите но те са по-скоро за нормална. Иначе може да пробваш серумите имат противобръчков, те са за всеки вид кожа и се слага под твоя крем.  Peace

# 372
Момичета,с каква четка нанасяте пудрата?Питам дали продават четки,но не намирам.От тук момичета ми казват,че са поръчвали от чужди сайтове?Ако някои е поръчвал и има излишна моля да ми каже да си закупя.А също така ако някои знае сайт от където мога да си поръчам ще съм супер благодарна!

# 373
Някой знае ли дали се очаква намаление скоро?!! 20,  Rolling Eyes 30% както правят

# 374
Едва ли очакват се две нови колекции сега и Октомври месец.

Общи условия

Активация на акаунт