Estee Lauder

• 124 868
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
  • Street of Dreams

Имам серума с помпичката,но не съм впечатлена.Моят е този http://coquelicotta.com/?p=2666

Прочетох ревюто ти. При положение, че имаш такъв сериозен проблем със сухотата, няма как един серум, който и да е, да ти реши проблема, защото е твърде лек. Освен ако не е в комбинация с тежък, мазен крем. Peace
Сама казваш, че е предназначен за съвсем други проблеми от твоите - как да си впечатлена?  Simple Smile

Хареса ми блогът ти, особено ревюто на черния тюркоаз! Heart Eyes

# 556
  • sofia
Сюприм не е за млада кожа, над 40 казаха, а и мостри няма!

# 557
Аз скоро си взех Адванс тойм зоун-нощния крем и околоочен от същата серия.Засега съм доволна.Преди това ползвах серума за бръчки,но много ми изсушаваше кожата и спрях да го използвам

# 558
Аз скоро си взех Адванс тойм зоун-нощния крем и околоочен от същата серия.Засега съм доволна.Преди това ползвах серума за бръчки,но много ми изсушаваше кожата и спрях да го използвам
Топлите месеци съм с дневния им гел ойл фрии, също е много хубав  Peace

# 559
от първият път се влюбих в дабъл уеър фдт-ът Simple Smile пробвах мостра, обмислям покупка  Crazy

# 560
  • Street of Dreams
от първият път се влюбих в дабъл уеър фдт-ът Simple Smile пробвах мостра, обмислям покупка  Crazy
[/quot

Спомням си, когато го пробвах на китката - прибрах се, изкъпах се, изсуших се и още не беше мръднал от там  Mr. Green Аз не търкам особено силно с гъбата, но поне 2 пъти е минал душгел от там... ooooh! Laughing Така че мисли какво разгримиращо средство ще си вземаш, че е много стабилен  Peace

# 561
  • София
Момичета,
знам, че не е тук мястото но съм си харесала нещо от Ести Лаудер от сайта fragrancedirect.co.uk. Моля да споделите положително ли Ви е отношението към този сайт за да поръчвам смело.

# 562
  • София
Момичета,
знам, че не е тук мястото но съм си харесала нещо от Ести Лаудер от сайта fragrancedirect.co.uk. Моля да споделите положително ли Ви е отношението към този сайт за да поръчвам смело.

Поръчвала съм много пъти от fragrancedirect.co.uk.  Peace Пристигат до седмица в пощенския клон по местоживеенето ти. Поръчвай смело!  Peace

# 563
Спомням си, когато го пробвах на китката - прибрах се, изкъпах се, изсуших се и още не беше мръднал от там  Mr. Green Аз не търкам особено силно с гъбата, но поне 2 пъти е минал душгел от там... ooooh! Laughing Така че мисли какво разгримиращо средство ще си вземаш, че е много стабилен  Peace
Нямах проблеми, разгримирах се успешно. Но така или иначе още не съм решила какво ще си взема. Имам няколко мостри и два фдт за доизхабяване, до лятото може и на някое хубаво ВВ да се спра Simple Smile  Благодаря за съвета Peace    bouquet

# 564
Виждам компетентни мнения и препоръки Flutter
Загледала съм се в Advanced Night Repair Serum, на почти 40 съм, с по-скоро дехидратирана кожа. Добре ще ми дойде нещо по-мазничко и богато. Не съм сигурна дали този серум е за мен. Още нещо- бих предпочела крем за през деня, по принцип не ползвам нощна грижа. Търся си и околоочен крем. Ще съм благодарна за всякакви препоръки.   bouquet
П.С. Изчела съм темата Laughing

# 565
  • София
Серумът не е мазен, според мен ще ти дойде твърде лек, а и обикновено след серума се ползва крем.
Този крем е доста богат и подходящ за нощна грижа http://www.esteelauder.com/product/688/20707/Product-Catalog/Ski … -Creme/index.tmpl
Аз не съм впечатлена от околоочните кремове на Estee Lauder и конкретно от Idealist и Advanced Time Zone Age Reversing Line/Wrinkle Eye

Последна редакция: пт, 21 фев 2014, 17:25 от Murmur'ana

# 566
Мърморана,   bouquet. Точно от него днес си взех мостра и ще го пробвам. А от кой околооччен си доволна? Аз си мислех нещо на И друго, ако не ми допадне Сюприма, сериозно се замислям за нещо дневно на Биотерм, но Ейдж Фитнеса ще ми е лек, а за Скин Виво нямам инфо, хм..

# 567
  • София
Не мога да препоръчам околоочен крем. Аз се боря със сух контур и фини линии, засега не особено успешно Sad

# 568
Привет момичета, моля за малко помощ - Имам Идеалиста на Ести и не знам как да го ползвам?
Под или над ФДТ? Като коректор или като хайлатер? Нещо не ми е много ясно функцията му - ако искам да скрия пoри с него ли ги мажа или той ще ги подчертае?

# 569
Идвалиста е серум, аз го ползвам на почистено лице преди крема, дневен или нощен.

Общи условия

Активация на акаунт