Estee Lauder

• 124 744
  • 753
  •   1
Отговори
# 735
  • Street of Dreams
И аз ги гледах вчера, чудейки се какво да си взема вкъщи от Дъглас, но за моя вкус серията Envy е прекалено пигментирана. Харесвам основната серия на Ести, както и примерно Rouge Automatic на Гарлан, които стоят леко и прозрачно.

# 736
Момичета,къде в София могат да се купят кремове на ЕЛ най-евтино?

# 737
Момичета, коректорът ДУ над фдт ДУ ли го нанасяте или под него при пъпки и зачервявания ? И в Бюти зона на каква цена е коректорът?

# 738
Момичета, коректорът ДУ над фдт ДУ ли го нанасяте или под него при пъпки и зачервявания ? И в Бюти зона на каква цена е коректорът?

над фтд

# 739
Момичета,къде в София могат да се купят кремове на ЕЛ най-евтино?
В магазините мисля са с фиксирана цена навсякъде. Или чакаш някое намаление, започнаха да правят да не повярваш, или от нета. В Солун миналата седмица Клиник и ЕЛ бяха на 35% намаление, тук зорлем 20 правят.

# 740
  • София

Мисля, че беше 60 лв., но не съм сигурна.

# 741
Да попитам и тук - серума Estée Lauder® Perfectionist [CP+R] Wrinkle Lifting/Firming Serum за колко + е препоръчителен 30 или 40? Simple Smile

# 742
  • Street of Dreams
40+ според мен. Аз съм на 33 и ми идва твърде обогатен, консултантката каза, че ми е рано. Въпреки това слагам два пъти месечно.

Някой пробва ли вече Micro Essence? Точа му се от много време, но още не мога да преглътна цената hahaha

# 743
Ондин, благодаря Simple Smile

Освен да тествам новия АNR II . Той е нощен, но аз мисля да го слагам през деня.

Нощем съм на избелващи, че си имам проблеми.

# 744
  • Street of Dreams
Ондин, благодаря Simple Smile

Освен да тествам новия АNR II . Той е нощен, но аз мисля да го слагам през деня.

Нощем съм на избелващи, че си имам проблеми.
Нов АNR II? Може ли линк? Аз имам един, който се води II, но го ползвам от може би година newsm78
Не, не е нощен. Запазил е името си от времето, преди години, когато е бил нощен. Аз го ползвам по всяко време на деня - попива си идеално и мигновено, за разлика от лилавия. Макар че от първия вариант бях по-доволна (може би защото кожата ми не беше преситена на него), ANR си остава за мен серумът на серумите - човек просто не може да сбърка с него - подходящ е за всяка възраст и тип кожа.  Peace
Естествено, най-доброто е да си вземеш проби Peace

# 745
http://noen.strawberrynet.com/skincare/estee-lauder/advanced-nig … ed/158842/#DETAIL - за мен е нов, че не съм го ползвала. Друг няма Simple Smile

Доволна ли си от него? от II имам предвид?

Мога да го слагам под дневния си крем, нали?

# 746
  • Street of Dreams
http://noen.strawberrynet.com/skincare/estee-lauder/advanced-nig … ed/158842/#DETAIL - за мен е нов, че не съм го ползвала. Друг няма Simple Smile

Доволна ли си от него? от II имам предвид?

Мога да го слагам под дневния си крем, нали?
Не ми се отваря линкът. Rolling Eyes
Ако е същият - не мога да живея без него Heart Eyes Heart Eyes

# 747
# 748
# 749
  • Belgium
Не е нова двойката на ANR, преформулираха го преди година поне.

Сега в България пуснаха и преформулираните кремове от серията за околоочен контур - крем-гел и серум. Чудесни са.

Аз се чудя дали ще е хубав новият им избелващ серум  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт