Unutulmaz (Незабравима) - тема 25

• 33 124
  • 718
  •   1
Отговори
# 135
  • Таралежът е птица упорита - докато не го ритнеш, не излита...
някой дали знае кога ще пуснат първия фрагмент? newsm78
Би трябвало тази вечер да го пуснат. newsm78 newsm78

Здравейте отново!  Grinning
Ако познаваме правилно сценаристите, то те милите мамини душици, до сряда 22.20 ще "забравят" за това, че има фрагменти за пускане. Така ще използват максимално ефекта на нагнетяване на напрежението....

# 136
някой дали знае кога ще пуснат първия фрагмент? newsm78
Би трябвало тази вечер да го пуснат. newsm78 newsm78

Здравейте отново!  Grinning
Ако познаваме правилно сценаристите, то те милите мамини душици, до сряда 22.20 ще "забравят" за това, че има фрагменти за пускане. Така ще използват максимално ефекта на нагнетяване на напрежението....

smile3521 smile3521

# 137
31/6, 31/7, 31/8, 31/9, 31/10 ? Какво стана с тези части на серия 31. Трябваше да кажете още от началото, че ще превеждате по 1-част на седмица да не се залъгваме само( все едно да седим пред торта и да са ни дали трохичка само да се залъжем..знам че не ви е задължение това ама мина цяла седмица и видяхме само 31/5.
Ако имате повечко свободно време зарадвайте ни с няколко превода преди празниците. Извинявам се за мрънкането ама е кофти така без превод. Simple Smile Simple Smile

# 138
31/6, 31/7, 31/8, 31/9, 31/10 ? Какво стана с тези части на серия 31. Трябваше да кажете още от началото, че ще превеждате по 1-част на седмица да не се залъгваме само( все едно да седим пред торта и да са ни дали трохичка само да се залъжем..знам че не ви е задължение това ама мина цяла седмица и видяхме само 31/5.
Ако имате повечко свободно време зарадвайте ни с няколко превода преди празниците. Извинявам се за мрънкането ама е кофти така без превод. Simple Smile Simple Smile

А бе Пич, я вземи научи турски  и си превеждаЙ!!!  Close

# 139
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10 smile3532 smile3532

# 140

Здравейте, всички..
Аз само ви чета и сте много забавни, но това и мен вече ме дразни!
Никой не е длъжен да ни превежда, а не ли пък и някой да си позволява да държи такъв тон...........След като не ви изнася просто си намерете алтернатива.. Нямате право да държите сметка на момичетата.. Ако искат и имат време те ще го направят.

И да не забравя - БЛАГОДАРЯ от сърце на тези момичета!!!!!

# 141
  • И тук,и там

newsm10 newsm10 smile3501 smile3501

# 142
А някой изказал малко критика и всички му се хвърляте да го изядете.   Naughty
Аз може да гледам някъв филм ама незначи, че трябва да уча турски да не съм луд..
България над всичко!  Joy

# 143
Малко ще мърмори, но това е тя
иска на финала шампанско и цветя

bganio, благодаря ти , наистина това искам и очаквам....
Но как ли ще дера, ако не се случи това....  Twisted Evil
Много добре си схванал отношението ми ....

Тази вечер като пазаруваме с мъжа ми и той нещо ми говори,  аз съм се отнесла с мисли ,
може и за филма нещо да съм си мислила, но накрая го чувам да ми казва ядосано: ами аз не говоря турски, не вия, как ще ме чуеш.  Wink
Леле, взе да ревнува от този сериал.
 Rolling Eyes

# 144
Никой не е длъжен да ни превежда, а не ли пък и някой да си позволява да държи такъв тон...........След като не ви изнася просто си намерете алтернатива.. Нямате право да държите сметка на момичетата.. Ако искат и имат време те ще го направят.

И да не забравя - БЛАГОДАРЯ от сърце на тези момичета!!!!!

Абсолютно си права !
Рано или късно филмът ще излезе с превод по Нова ТВ.
Наш избор е, че ние искаме да знаем какво се случва преди това,
но никой не е длъжен да се съобразява с този наш избор
и да ни угажда на претенциите.

# 145

Кофти ,ами ако искаш понаучи турски и ми помогни ,защото аз и още едно момиче не правим пролет ,а си имаме и ангажименти .
Не съм длъжна на НИКОЙ - ЯСНО ЛИ Е ? Ако искам ще превеждам ,ако искам -не .Мой избор ,обаче мразя някой да ме пришпорва и да ми дава зор ,а той да седи и да чака наготово !

# 146
 newsm78 Май скоро ще пуснат фрагмента. Виж на официалния сайт.

# 147

Кофти ,ами ако искаш понаучи турски и ми помогни ,защото аз и още едно момиче не правим пролет ,а си имаме и ангажименти .
Не съм длъжна на НИКОЙ - ЯСНО ЛИ Е ? Ако искам ще превеждам ,ако искам -не .Мой избор ,обаче мразя някой да ме пришпорва и да ми дава зор ,а той да седи и да чака наготово !

Никой не е длъжен да ни превежда сериите. Не стига, че момичетата го правят с добри чувства, ами им държите тон. Просто не мога да ви разбера. Кои сте вие? Може би някъде минават заповедите Ви, но тук няма да минат. Това е по тяхно желание, а не е по наше искане, а най-малко с твръдия тон, който показвате. Аз лично благодаря на всички, които превеждаха и най-вече на Форбс, която в сряда ни превеждаше серията. Hug newsm51

# 148
Време е и аз да се изкажа по дискутираните от вчера теми.
Не мога да повярвам,че ставам сутринта за училище , влизам във форума да прочета нещо хубаво. И какво да видя? Тук сте нападали майка ми,че ви е посъветвала да не се вживявате толкова. #Crazy
Много се извинявам, но повечето от вас, които сте писали не сте прави.
Никой не се е опитвал да ви натрапва мнението си. Погледнато от страни изглежда много различно от вашата гледна точка. Действително тук са големи драми. И аз ужасно много харесвам сериала. И мен ме вълнува развитието, но вие се хванахте за някакво клипче,което няма нищо общо със сериала. Някой си направил клипче на песента с такива снимки и някои от вас решили,че ще умрат и Еда и бебето. След като във въпросната песен се пеят определени неща , това което трябва да се сложи в него е нещо по темата. В случая снимките , на които не са нито Еда  нито Ямур.
С поста си не искам да засягам никого. Не ме разбирайте погрешно. Но не си струваха тези дискусии.
Надявам се да ме разберете правилно !!!!

УЖАСА, виж са не може да влезнеш от нищото и да търсиш преводи. Братле, не си прав. Тези момичета, които превеждат не са длъжни на никого и ако го правят то си е по тяхно желание, което някои от влизащите направо убиват. Когато преведат , тогава.
Към всички останали оплакващи се :  Ако толкова не можете да чакате платете на някои преводач и си решете проблема. Защото в крайна сметка никой на никого от нас не е длъжен. И това,че са се събрали 2-3 момичета да се занимават да ни превеждат трябва да се приеме с уважение към тях, а не с постоянно питане кога ще преведат. Не секвайте желанието на хората да ни правят добро! Има хора , които си чакат преводите търпеливо и не си отварят устата. Мислите ли ,че си заслужава хора, които нямат никаква вина , също да страдат заради вас.

Извинете за дългият пост !  bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu

# 149
Терез , права си за всичко написано !
Да кажа ,че съм молила най-учтиво да ми помогнат няколко мацки,които превеждат серии на други сериали ,но никой не си направи трудът дори да ми отговори освен Г-жа Броненосец,която бе така любезна и добра да преведе някои части.Другите въобще не ме "отразиха" ,макар че те се сформират по 2-3 групи ,които превеждат дадени сериали и се избиват и никой ,ама наистина НИКОЙ не пожела да помгне и то за 5 серии да смогнем.
Съжалявам, но аз може да имам три деца ,другото момиче две - и тогава какво правим ?

Общи условия

Активация на акаунт