Жестокост към куче...

• 55 393
  • 1 149
  •   1
Отговори
# 255
Не, разликата в подкрепата наистина се дължи на това, че помиярозащитниците следват максимата: "Колкото повече опознавам човека, толкова повече обичам кучетата си"... Най-големите кучелюбци мразят хората.

Ето... преди няколко години глутница кучета нахапа краката на една баба и я оставиха инвалид. Вдигна ли се такава дандания? Не... А помните ли как агресивни кучета убиха дете?

Тогава глупаците от Четири лапи (които заслужават да ги спукаш от съдилища и да ги изкорениш от нашата страна) написаха, че кучетата не били виновни:

http://www.dnes.bg/obshtestvo/2009/10/22/kuchetata-ne-bili-vinov … na-kristina.79604

Ей заради такива ме е срам, че съм българин. Ама то не сме народ...

# 256
Да, де нали все се сравняваме с ония страни - там, когато куче нападне човек, го приспиват.  Не го и съдят даже и не се чудят дали човекът не го е предизвикал.

# 257
А по данни на хора, които отдавна са избягали от България, ми казват как постъпват на запад с пишман природозащитниците - просто не им обръщат внимание.

# 258
... помиярозащитниците следват максимата: "Колкото повече опознавам човека, толкова повече обичам кучетата си"...

Защо ли  Tired
Човек, обичащ животните, не може да мрази хората. Както и човек, обичащ хората, не може да мрази животните. В това съм убедена- говоря от личен опит.
Никой никого не кара да отглежда животни в къщи, или да примира при вида на новородени котенца- разни хора,...Обаче садизмът си е садизъм- към когото и да го проявиш. Настройването на "човеколюбци" към любителите на животните е противна. Май само пишман хуманистите мислят, че едното изключва другото Tired

Последна редакция: пн, 29 мар 2010, 10:54 от елиас

# 259
  • град-държава
Да, де нали все се сравняваме с ония страни - там, когато куче нападне човек, го приспиват.  Не го и съдят даже и не се чудят дали човекът не го е предизвикал.

На същото това място,когато стопанин не се погрижи както трябва за животното си или по някакъв начин му причини страдание и/или смърт отива в затвора...

# 260
  • Paris, France
А по данни на хора, които отдавна са избягали от България, ми казват как постъпват на запад с пишман природозащитниците - просто не им обръщат внимание.

Не зная за кой запад говориш и какво лошо виждаш в природозащитниците. Тук този изверг би бил вкаран в затвора и следен отблизо. Аз подкрепям природозащитниците, морално и финансово. Преди време нашумя случая с известната любителка на животните Бриджит Бардо, която беше осъдена да плати 15 000 евра глоба само защото казала публично, че ритуалните религиозни заколения са зверство и причиняват дълго мъчение на животните. Много хора и писахме и я подкрепихме.

Погрешен ти е извода. Едното няма нищо общо с другото.  И съпоставянето деца срещу животни е грозно.  Това , не приемаш насилието срещу животни не означава , че приемаш насилието върху деца. И насилието си е насилие все едно върху кой е приложено.  Темата е доста ясна и е редно да се придържаме към нея.
Подписала съм и другата петиция. За мен лично понятието бивш педофил не съществува,но темата все пак не е за това.
Peace

# 261
..
Човек, обичащ животните, не може да мрази хората. Както и човек, обичащ хората, не може да мрази животните. В това съм убедена- говоря от личен опит.
Никой никого не кара да отглежда животни в къщи, или да примира при вида на новородени котенца- разни хора,...Обаче садизма си е садизъм- към когото и да го проявиш. Настройването на "човеколюбци" към любителите на животните е противна. Май само пишман хуманистите мислят, че едното изключва другото Tired

И аз ще говоря от личен опит. Обичам приятелката си. Дотолкова я обичам, че седим заедно три години и няколко месеца. И още не сме си омръзнали. Обичам и много други хора - моите приятели, роднини. Що се касае до това дали обичам кучетата? Ами... да, не ги мразя. Но пък мога да кажа, че ми е безразлично. За сметка на това ако някъде прочета... "еди кой си има нужда от помощ..." - винаги ми става гадно. И търся начин, ако имам възможност, да помогна. Правил съм го. Към хора.

Така че - човек, обичащ хората, не може да мрази животните. Но пък може да му е безразлично.

И обратното - човек, обичащ животните, не може да мрази хората. Може да му е безразлично за съдбата на хората. Виждал съм го също. Преди време, когато ми откраднаха телефона, ми отказаха да говоря по телефона на портиерката с полицията и тя ми се накара силно. Същата тази портиерка продължава да маже филийки с пастет на кучетата пред входа.

.....

В крайна сметка - защо си "дера гърлото" (образно казано) по форумите. В крайна сметка аз също съм избирал настоящото управление, а за разлика от много други, съм обикалял, агитирал... водил съм хора пред урните. Всички ни беше много страх тогава - за скъпата свобода, за това, че тройната коалиция ни води назад към едни мрачни времена...

Сега тези усилия дадоха плод и масата не може да се оплаче - има си най-послушното правителство и най-послушния премиер. Ама след като видях докъде се стига с т.нар. "граждански прояви" започвам сериозно да се замислям - аджеба за какво се борих?

# 262
Злото/дали е към Човек или Животно/-има само едно име - Зло/в дадения  случай с Мими клони към садизъм/ и мисля, че тука наистина темата  е как да се направи така, че да няма ненаказано зло, как да се промени нещо, че който е причинил такова зло, да бъде наказан. То голям зор да се разбере за какво иде реч  ooooh!

# 263
  • на брега на морето
Звезд.,  подпиши петицията.

# 264
Никой никого не кара да отглежда животни в къщи, или да примира при вида на новородени котенца- разни хора,...Обаче садизма си е садизъм- към когото и да го проявиш. Настройването на "човеколюбци" към любителите на животните е противна. Май само пишман хуманистите мислят, че едното изключва другото Tired
........
Самоцитирам се, за да ти покажа, че това, което ти си написал, съм го написала и аз и в постовете ни няма противоречие   Peace
Бъди безразличен, но не бъди жесток!

# 265
  • на брега на морето
Не, разликата в подкрепата наистина се дължи на това, че помиярозащитниците следват максимата: "Колкото повече опознавам човека, толкова повече обичам кучетата си"... Най-големите кучелюбци мразят хората.

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2872271

Две жени камикадзе се взривиха в московското метро в пиковия час тази сутрин, убивайки най-малко 35 пасажери. Ранени са над 30 души.

Около 45 минути по-късно избухна втора експлозия на метростанция "Парк на културата", където са загинали най-малко 12 души.

newsm78

# 266
  • Бургас
Чета и виждам, че пак сте омотали връзките. Пак почнахме с нападенията от кучета над хора. Мисля, че никой не ги отрича. Тук става дума за друго. На едно домашно куче някой му е отрязал крайниците. Това нормален мозък не може да го сътвори. И за мен е престъпление.
Струва ми се уникално неуместно в тази тема да се намесва насилието над деца. Нима ги приравнявате??? Как не ви засърбяха пръстите да ги напишете? Издеваелствата над деца са 100 пъти по страшни, за да бъдат изпляскани тук. И другата тема с призив да се подпише петиция за насилието над деца, защото видите ли много подписали за кучето. Откачена работа. Ако за кучето можем с петиция, то за децата трябва и нещо повече.

# 267
# 268
  • София
Няма ли никакъв шанс за горкото куче? Cry

# 269

Ами хората се радват, че има някакъв, макар и неясен шанс за животинчето. Не разбирам защо това те дразни.

Не, не ме дразни. Просто го смятам за псевдо- .  Обясних няколко пъти защо.

Общи условия

Активация на акаунт