Жестокост към куче...

• 55 393
  • 1 149
  •   1
Отговори
# 345
.

Горките животинчета... Как може да има такива изродки! Close 

# 346
Подкрепих петицията . Никое живо същество не заслужава подобни мъки newsm45 .

# 347
Подписах петицията.

Радвам се, че има все повече хора, които се обръщат към необходимата инстанция за да бъдат взети адекватни мерки.

# 348
  • Costa Rica
Ето ги лицата на  Злото http://www.dnes.bg/reportaj/2010/03/31/kyde-zapochva-jestokostta.88683
 Sick Sick Sick Sick

Шай, едни стиснати палци имаш от мен, оправяй се бързо и безпроблемно Hug

# 349
  • София
Не съм чела мненията до тук, така че отговарям по темата. Ненавиждам насилието над животните. Нито към хората. Чувствам се ужасно като виждам и чувам за подобни деяния. Да, редно е да има закон за защита на животните. Радвам се за обществения интерес по въпроса. Питам се друго, обаче. Кой закон защити малкото момиченце, което отиде да си купи вафла и беше разкъсано от помияри? Ако аз бях на мястото на тези родители не искам да знам как бих постъпила с кучетата... Кой осинови бабичката, останала без крака, защото развилняла се глутница буквално са я изяли? И още много такива примери. Не мисля, че агресивните кучета ги приспиват. До блока има няколко - хапали са хора, но още са си на свобода. Медалът има две страни...

# 350
Медалът има две страни...

Хубаво. Кажи какава е положителната страна на отрязаните лапички?! А на обесеното куче, чиято снимка сега видях и ми се обърна сърцето?!
Каква е другата страна на медала?
Аман от дървени философи!

# 351
  • София
А защо си мислиш че има положителна страна? Има и обратно насилие в случая. Ако имаше читав закон за бездомните кучета до такива издевателства нямаше да се стига.
Но когато се види подобна постъпка всички вкупом почвате да защитавате кучетата. Погледни по-надолу в темите. Има тема за агресивните бездомни кучета. Можеш да я попрегледаш, за да видиш какво мислят хората, нападнати от кучета.
И още нещо - ако куче нападне и разкъса до смърт детето ми единственото което ще направя е въпросното куче да умре бавно.

# 352
А защо си мислиш че има положителна страна? Има и обратно насилие в случая. Ако имаше читав закон за бездомните кучета до такива издевателства нямаше да се стига.

Твърдиш, че медалът има две страни, а сега- няма Rolling Eyes
На какво се дължи последното ти умозаключение? Какво общо имат ухапани хора с отрязани кучешки крака?  Аз не съм видяла кучета да бесят хора по магистралите, макар че е доста по-редно...
Ако имаше наказания и солидни закони, нямаше да има бездомни животни...
Вината за трагедията с бездомните животни не е в полза на човека, повярвай ми.
И въпреки това- какво общо имат мислите ти с темата???

Последна редакция: ср, 31 мар 2010, 18:17 от елиас

# 353
  • На земята, която е всъщност звезда.
Не съм чела мненията до тук, така че отговарям по темата. Ненавиждам насилието над животните. Нито към хората. Чувствам се ужасно като виждам и чувам за подобни деяния. Да, редно е да има закон за защита на животните. Радвам се за обществения интерес по въпроса. Питам се друго, обаче. Кой закон защити малкото момиченце, което отиде да си купи вафла и беше разкъсано от помияри? Ако аз бях на мястото на тези родители не искам да знам как бих постъпила с кучетата... Кой осинови бабичката, останала без крака, защото развилняла се глутница буквално са я изяли? И още много такива примери. Не мисля, че агресивните кучета ги приспиват. До блока има няколко - хапали са хора, но още са си на свобода. Медалът има две страни...

Ама, добре бе, малка Ида, след като така поставяш въпроса кажи ти лично какво направи за бабата? Организира ли нещо? Посети ли я? Събра ли пари за количка, протези, лекарства, храна? Как й помогна? Или и ти си от тези, които стоят отстрани и дават съвети, че еди какво си е по- маловажно от другото? newsm78

# 354
  • Costa Rica
Не съм чела мненията до тук
Ами прочети ги, не боли. #Silly Щеше да разбереш, че на умните ти въпроси сме отговорили поне 20 пъти.
 Елиас, не се хаби  ignore2 Тъпото си е тъпо.

В Дряново са обявили награда за главата на онова изчадие. Хорааааа, май се събудихме, а? как мислите?

# 355
В Дряново са обявили награда за главата на онова изчадие. Хорааааа, май се събудихме, а? как мислите?
Ако мога да се включа в наградния фонд, ще съм щастлива.
Да ме прощава Господ, през Страстната седмица ми се ще с ръцете си да ги линчувам тези- и дряновеца, и тези с обесеното куче, и вещицата, изхвърлила кутретата и хилядите, знайни и незнайни. Изроди.

# 356
  • София
Предполагам, че вече сте видели това видео, но все пак го пускам: http://novinitepro.bg/bulgaria/dobra-novina-osakatenata-mima-pri … si-dom.html#video

# 357
  • Costa Rica
Не съм, мерси Hug

Боже мили, потресена съм! Как плаче  горкото Sad
Вижте едно много силно изказване на Касел Ноа Ашер, пак от там http://novinitepro.bg/bulgaria/chista-rabota-slagai-kuchentsata- … ahtata.html#video

Последна редакция: ср, 31 мар 2010, 18:43 от Делфина фон Ю.

# 358
  • Пловдив
Предполагам, че вече сте видели това видео, но все пак го пускам: http://novinitepro.bg/bulgaria/dobra-novina-osakatenata-mima-pri … si-dom.html#video

passion, благодаря за линка  Hug
Милата Мими, как само ги кокори тези очички, все още се чете  страх в тях  Tired

А  това оставам без коментар, защото ще ме баннат  Confused

# 359
 Cry  Heart Eyes вече ми се успокои сърцето за Мими, дано я обградят с обич и топлина.Личи си, че тези хора са добри, вярвам, че накрая доброто побеждава.

А за другия случай-няма, какво да се каже.Болезнено е!

Общи условия

Активация на акаунт