Жестокост към куче...

• 53 088
  • 1 149
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Не вярвах, че във форума има толкова безсърдечни хора. Казват, че го правят под предлог да запазят децата си от бездомните кучета... Не им вярвам. Не зоополиция, ами и зооФБР да направим момичета, ефект няма да има!

# 646
http://www.dnes.bg/obshtestvo/2010/04/13/dyrvo-na-obesenite-kotki-v-burgas.89256

Кретенчетата с дървото на котките живеят в Меден рудник, там 90% са мръсни мангали.

айде по-полека с обидите!
живея в М.рудник от 6години, тук с  мъжа ми си купихме апартамент, 4е са по - евтини от др комплекси и смея да твърдя, че не само 10% са българите!!!

иначе по темата... не съм виждала това дърво, даже незнаех, че съществува... но е ужасно жестоко! онемях! ooooh!
аз гледам 1 хамстер, 1 котка, а при свеки имаме и куче... Heart Eyes
цял живот съм имала някаква животинка за която да се грижа и такива изроди, дето тормозят животинките заслужават така да се държат и с тях, както те са се гаврили с беззащитние същества!!! #2gunfire

# 647
Жестокост към животните не е само да ги нараниш, жестокост е и да ги храниш пред блока и по ъглите. Ако обичаш едно животно го прибираш в дома си и се грижиш за него, като за член на семейството ти.
Другото е демагогия и празнословие.
Тогава и аз и много други като мен са демагози. Приемам, че съм наравно с онзи, който садистично убива, мъчи и тероризира животни.
Бабилия, ти изобщо имаш ли представа колко абсурдно е твърдението ти?

# 648
Току що в сутрешния блок на БТВ даваха снимки на обесени котки на детска площадка  Sick
Нямах нерви да се загледам по-подробно за какво точно става въпрос.

# 649
  • Варна
Веднъж попаднах на пост на една, която съветваше друга да сложи отрова в наденица и да я хвърли на съседското куче, че много лаело.

Тя една да беше, с мед да я намажеш Sick

# 650
  • на брега на морето
Мила Бабилия, жестокостта има различни лица. Милосърдието и любовта също. По мои причини, които няма да споделям публично, няма да взема бездомно куче, нито от магазин, нито като подарък от близки. Не е демагогия  да нахраниш бездомника. Това е моето мислене. Ние тук говорим за жестокостта, проявявана върху животни. Жестокост е и това, че в кв.Меден рудник се е знаело за обесените котки и гълъби с отрязани крила и възрастните нито са спрели това, нито са сигнализирали някъде по институциите.

# 651

Жестокост към животните не е само да ги нараниш, жестокост е и да ги храниш пред блока и по ъглите. Ако обичаш едно животно го прибираш в дома си и се грижиш за него, като за член на семейството ти.
Другото е демагогия и празнословие.
Оооо,аз ако не се страхувах толкова много от вас,щях да напиша,че Бабилия единствена казва истини тук.Но се страхувам от нападки,затова ще си замълча.

# 652
  • Варна
Аз пък мога да направя една аналогия с просещите дечица по улицата примерно. Вие, дето се биете в гърдите, че  обичате децата защо не си ги приберете вкъщи, ами само охкате колко са нещастни? Не е ли същото?
Ами има нещо дето се нарича възможност. Не ми е възможно да прибера всички бездомни животни. Това означава ли, че трябва да са ми безразлични?

# 653
Тука само лаете.В дог бг съм чела истории,които са ме карали да настръхна.Действително има хора,които помагат на животните-организирано,сериозно,от сърце.А тук-можела да яде пилета,защото нямали влажни кравешки очи.Обаче иначе не носела естественНи кожи.И такива плоски изказвания ви прецакват темата,която от благродна,се превърна в помиярска.

# 654
Тука само лаете.В дог бг съм чела истории,които са ме карали да настръхна.Действително има хора,които помагат на животните-организирано,сериозно,от сърце.А тук-можела да яде пилета,защото нямали влажни кравешки очи.Обаче иначе не носела естественНи кожи.И такива плоски изказвания ви прецакват темата,която от благродна,се превърна в помиярска.

Плоските изказвания са само и единствено от потребители, решили  да блеснат тук с нечувания си форумски хуманизъм. Не мога да разбера какво толкова ви дразни...Да не би да се страхувате от проектозакона  newsm78

# 655
Кой проектозакон?

# 656
  • София
Погледнах в съседната тема   Помощ! Агресивни бездомни кучета Виждате ли какъв е начина за справяне с бездомните кучета  Confused... После ходете се оплаквайте в РПУ-тата и търсете виновниците. Те са сред нас.  Не знам какво да кажа...

Тези теми изобщо не ги отварям, мога да си представя за какво иде реч. Майки. Милосърдни и състрадателни души.
Веднъж попаднах на пост на една, която съветваше друга да сложи отрова в наденица и да я хвърли на съседското куче, че много лаело. Язък за биенето в гърдите, колко сме добри и благородни и за четенето на дебели педагогически книги и за чесането на езици във форумите- те на това учат и децата си. Това са същите хора, които си хвърлят пликовете от храна и чашките от кафе, направо от прозореца на колата, сигурна съм. Нещата са много свързани.
Мила Бибилия, децата извършващи тези жестокости просто са отрочета на горните родители - не мисля, че ще им помогне психолог (освен ако не са под 7-8 год. възраст, в което много се съмнявам). Когато яз бях дете, в кваратала ни имаше игрище, в чиито ъгъл едни изроди от нашето училище бяха направили гробище за котки, втриса ме само като си го спомня, тези деца не бяха бедни и гладни, никой от тях не стана Човек.
Родителят трябва да възпитава детето си от съвсем ранна възраст, да не прави това, което не иска да правят на него (поне в това може, знам, че е твърде много за повечето родители да възпитават в любов към природата и животните).  Сигурна съм, че тези жени, които са способни да тровят и да убиват живи същества, не биха си мръднали пръста и за страдащо човешко същество, те просто си живеят обгърнати в собствения си егоизъм и периметъра на интересите им не излиза извън тяхното семейство, поради което не са в състояние да възпитат качествени и полезени за обществото човешки индивиди.

Chanel, какво те кара да мислиш, че пишещи тук нямат отношение към кампаниите в Дог.бг, и там сме помагали не само на животни, а и на хора в нужда. А след като си чела историите там, защо продължаваш да носиш кожени дрехи (това го казвам за да ти вляза в тона, иначе всеки е свободен да избира сам начина си на живот)
За проектопромените в НК вероятно говори елиас

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 11:26 от Туцка

# 657
  • Costa Rica
Ехоооооооооооооооооооо! Земята вика Шанел!

Е т'ва вече е ... русо, та чак платинено!

# 658
Не,кажете за какъв проектозакон става въпрос.Не ми хрумва нищо в момента,а и не следя кучкарски теми.Последните страници на тази ми станаха интересни.Ех,ако и ви накарат да плащате данъци за кучетата си...Ако пък и ви друснат едни огрооомни глоби,задето не събирате мръсотиите по улиците...Е тогава септември ще бъде май!

# 659
Не,кажете за какъв проектозакон става въпрос.Не ми хрумва нищо в момента,а и не следя кучкарски теми.Последните страници на тази ми станаха интересни.Ех,ако и ви накарат да плащате данъци за кучетата си...Ако пък и ви друснат едни огрооомни глоби,задето не събирате мръсотиите по улиците...Е тогава септември ще бъде май!

Мисля, че след като поне малко не сме запознати за що става въпрос в дадена тема, да не се гмуркаме така изведнъж в дълбокото, щото ако не можем да плуваме, има опасност да се удавим. С една дума, ако малко някой си даде труда, да попрочете малко и понапред, не само последните постове, ще си спести доста други неудобства.

Общи условия

Активация на акаунт