Жестокост към куче...

• 53 002
  • 1 149
  •   1
Отговори
# 705
Съобщиха за куче с отрязани 4 лапи в Белград.

# 706
О, не мога вечееее  newsm45 Да се спрат тези хора, беееееее  #Cussing out

# 707
  • Варна
наложително е да се гласуват тези закони час по-скоро.... Confused

# 708
  • Пловдив
наложително е да се гласуват тези закони час по-скоро.... Confused
Да де, но дори и със закон, нали се сещаш, че господата полицаи ако не си вършат работа няма да има и осъдени, аз не проумявам как в толкова малък град като Дряново още не е разкрит извършителя ooooh!
Интерестно ми е дали на бабата от Русе, дето я снима телевизията и си призна за малките кученца дали й е наложена глобата, защото доказателствата са на лице и извършителят е ясен  Thinking

# 709
  • Варна
Оффф не знам...аз недоумявам как може да се забавляват хората, правейки зло на беззащитни животни ...
за Дряново ... аз си мислих, че го знаят кой е извършителя... Thinking

# 710
Прочетете това:
(нарочно не го давам като линк, за да може да избоде очите на колкото се може повече бабки, птичи грипчета и резачки с кожени палтенца)
Крайностите и грубостта (физически и вербални) издават тежки увреждания ментални.

# 711
  • София
За ИЗРОДА от Дряново има само предположения, нищо не е доказано ( то пък дали някой изобщо разследва?). Все пак не може да се посочи даден човек само на базата на предположения.

# 712
  • София
Аз пък си мисля, недейте да скачате, че такъв човек си е тотално мръднал. И в този смисъл никакъв закон няма да попречи да извърши такова нещо, евентуално би го спрял за следващи изстъпления. Ако го хванат и докажат, че е той...

# 713
  • Варна
бъръльо-бъръльо, ако е мръднал да го приберат в психиатрия .... или където решат, но не може да е причина безнаказано да се изтезават животни според мен...

# 714
  • София
Това е причината. Обаче трябва такива хора да се лекуват, да. Било в болница, било медикаментозно, било с терапии. Не би трябвало да се случват такива работи, но за съжаление се случват навсякъде и са непредвидими. Не знам какво е решението, честно.
В града на майка ми, във Франция, преди янколко години една напълно онрмална за всички жена се оказа, че  еродила и убила пет бебета без никой да разбере. Приятелят  й решил да разчисти мазето, че му миришело лошо и се натъкнал на трупчетата. Изпаднал в шок. Извикал полиция. Жената, естествено, вече е прибрана, но е факт, че години наред никой не я е усетил. Нито роднини, нито приятели, нито лекари. Страшно е.

# 715
  • София
Естествено е обикновените хора да смятат, че такива дела са плода на болен мозък, но само, ако знаете какви изроди има в затворите (причинили ужасни неща на други хора), на какво са способни за отмъщение или по друга причина разни индивиди, освен това често пъти невероятни зверства се извършват върху животни от деца, които са си напълно нормални ( под "нормален" разбирам човек, който осъзнава постъпката си това, което причинява с нея)

# 716
  • На земята, която е всъщност звезда.

В нета се разпространява видеоклипче как младежи измъчват магаре, а после го бутат с вързани крака от мост в реката под него.  ooooh!

# 717
  • Costa Rica
Прочетете това:
(нарочно не го давам като линк, за да може да избоде очите на колкото се може повече бабки, птичи грипчета и резачки с кожени палтенца)
Крайностите и грубостта (физически и вербални) издават тежки увреждания ментални.
Мерси! Да ти се връща.
  bouquet  Hug newsm51

Съжалявам, ако си се познала сред горецитираните. Можеше пък и да прочетеш статията, не боли...

...от деца, които са си напълно нормални ( под "нормален" разбирам човек, който осъзнава постъпката си това, което причинява с нея)
Това не ги прави нормални. Социопатията не си личи отдалеч. Такива хора работят сред нас, имат семейства, пишат в ДиС Mr. Green И тъпчат наденици с отрова...

# 718
  • София

Това не ги прави нормални. Социопатията не си личи отдалеч. Такива хора работят сред нас, имат семейства, пишат в ДиС Mr. Green И тъпчат наденици с отрова...

Не наденици, а саламчета. Харесва им думата "саламче", та през един пост я спрягат и потриват ръчички.

И да, съвсем нормални са иначе - броят зъбките на децата си и се отнасят с голямо уважение към човешкия живот.

# 719
  • Costa Rica

Не наденици, а саламчета. Харесва им думата "саламче", та през един пост я спрягат и потриват ръчички.

И да, съвсем нормални са иначе - броят зъбките на децата си и се отнасят с голямо уважение към човешкия живот.
Щях да се засмея, ако не беше толкова гадно Sick Не ги чета, стигат ми и гастролиращите тук индивиди.

Ето още едни хомосапиенси ни разнасят по света:
http://haskovo.net/index.php?module=news&action=details&id=45327

Общи условия

Активация на акаунт