Жестокост към куче...

• 52 984
  • 1 149
  •   1
Отговори
# 720

Ооооооооохххххххххххххххххххх  smile3514
Тази история е стара, обаче още ми държи. Такива неща четох тогава, потресени бяха хората (австрийците, де). И то да си напълнят гушите, ма**а им 
#2gunfire Този емотикон го ненавиждам, но в случая дори ми е мек.

# 721
  • Costa Rica
Вземи този  #Sniper

Обърна ли внимание какво казват австрийците за полицията? Пък ние се питаме защо в Дряново няма развитие по случая!

# 722
  • София

...от деца, които са си напълно нормални ( под "нормален" разбирам човек, който осъзнава постъпката си това, което причинява с нея)
Това не ги прави нормални. Социопатията не си личи отдалеч. Такива хора работят сред нас, имат семейства, пишат в ДиС Mr. Green И тъпчат наденици с отрова...
Добре, съгласна съм с термина "социопатия", обаче хората с това "разстройство" засега лежат в затвора, а не в лудницата, и така и трябва да бъде...

# 723
  • На земята, която е всъщност звезда.
Жестокостта към животни всъщност винаги е съществувала, просто сега започна да се говори за нея на висок глас. И не само психопати я проявяват, просто е съвсем безнаказана и няма никакви последици. И така ще бъде, ако болшинството хора мислят като Бабилия и Шанил: не приемат насилието, но не мислят, че за него трябва да се говори и че то трябва да се наказва. Може би някой ден, след много години, евентуално... ooooh!

Ето две мнения, на които попаднах в нета и които показват, че има хора /съвсем обикновени/, за които животните просто са неодушевени предмети:

"Имам и аз да кажа нещо тук. Преди близо 10 години, а може и повечекучето ми беше застреляно от собственик на заведение в град Балчик. Бях там на почивка, разхождахме се по крайбрежната улица привечер, когато един изверг с въздушна пушка реши да изпробва точността си. На алеята имаше безброй хора - деца възрастни, всякакви. Ако някой си въобразява, че въздушната пушка не може да нанесе сриозни поражение, дълбоко се лъже. Кучето ми не беше нищо особено - средно голям черен пудел. Казваше се Чери. Но колкото и обикновен да беше за всички останали, за мен той беше моето куче. Беше толкова уникален, колкото са и всички хора по цялата земя. Исках да убия човека, който го уби, исках да го нараня. Не моожех обаче нищо да направя, защото закона ни први абсолютно безсилни в подобна ситуация. Ами ако онзи човек не беше застрелял кучето ми, а някое дете? Ами ако аз бях изверг също като него и бях решила да си отмъщавам и бях подпалила заведението или къщата или каквото и да е?
Оттогава не съм имала куче. Страх ме е да не го убият."

"13.04 15:57 Живея в ж.к. Толстой, на минутка от Централна гара. При магазинчето за вестници си бяхме подслонили едно домашно боксерче, което беше изгонено от стопаните си.
Казваше се Мечо и беше любимец на всички. Кастрирахме го и много хора му се радваха. Беше изключително добрродушен и много тъжен... Една сутринго го блъсна кола. Докато животинчето се мъчеше с болката двама мъже слязоха от въпросната кола и започнаха да го бият с метални пръти. И така почти до умъртвяване. Мечо издъхна в страшни мъки след няколко часа. Видяхме номера на колата и заснехме побоя. Отидох да подам жалба в полицейското управление в ж.к."Надежда 2". Там дори не ме изслушаха. Един униформен любезно ме отпрати, а зад гърба си чух репликата: "Хората си нямат работа". В контекста на изложеното си мисля, че безхаберието и жестокоста над животните вървят ръка за ръка. До кога за нищо няма да ни пука. Извергите, които посягат върху беззащитните животни утре ще заливат с киселина , ще се гаврят с децата ни или ще убиват хора.... Е крайно време е да почне да ни "пука" поне малко."

# 724
  • Costa Rica
Да разведря малко обстановката със снимки на най-популярната участничка в днешния търновски протест. Едно от онези създания, които нямат място сред нас според някои индивиди (не ми се обръща езика да ги нарека хора). Госпойцата се беше ориентирала към някакъв мъж с торбичка кебапчета и го гледаше Флюбено. Получи си наградата, а ние получихме доза безрезервна любов. Не се знае кой спечели повече от сделката Wink

Предупреждавам - снимките са опасни за хора с ампутирана душа!!!

# 725
# 726
  • София

Да, наистина.

По-назад не смея да чета. Мисля си, че бих предпочела да се гръмна, вместо да нося сърце, което да ми позволи да нараня една беззащитна животинка. Но как да направя така, че да не ме боли толкова? Радвам се само, че не съм сама.

# 727
# 728
Браво на сърбите  Hug  А ние продължаваме да се чешем по умните глави.

# 729
  • София
Днес бях прочела, че щели да го умъртвят.... Радвам се, че е добре. Мислех си и Мими да имаше шанса за протези и на четирите краченца. Имам толкова много въпроси за случилото се с нея, но нито смея да чета, нито да питам.

# 730
Не съм ревла, но тази тема винаги ме разплаква.
Радвам се, че Мимето е добре и силно се надявам никога повече да не се повтори подобно зверство!

# 731
Браво на сърбите  Hug  А ние продължаваме да се чешем по умните глави.

Вие представяте ли си тук да станеподобно нещо? Веднага ще наизскочат псевдоморалистите и ще го обявят, че мрази децата и е поддръжник на бездомните животни.  ooooh!

Току- що видях, че в една съседна тема някаква обидена съфорумка е дала воля на фантазиите си и е написала, че в тази тема сме щели да я пребием, че сме против решаването на проблема с бездомните кучета и че явно печелим по- някакъв начин от тях. #Crazy Щеше да бъде смешно, ако не беше ужасно тъжно...

# 732
  • Пловдив

Току- що видях, че в една съседна тема някаква обидена съфорумка е дала воля на фантазиите си и е написала, че в тази тема сме щели да я пребием, че сме против решаването на проблема с бездомните кучета и че явно печелим по- някакъв начин от тях. #Crazy Щеше да бъде смешно, ако не беше ужасно тъжно...

Аууууууу, в коя тема пише пребитата Mr. Green

# 733
Да не става дума за мен Simple Smile
Не се мъчете, ето ме

# 734
Не. И ти ли пишеш такива лъжи? newsm78

Да, сега видях, че и ти ги пишеш. А защо реши, че те търсим? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт