Жестокост към куче...

• 53 029
  • 1 149
  •   1
Отговори
# 780
Мен ме е страх от такива като теб дето мислят по тоя начин.И вие деца възпитавате ooooh!
И мен ме е страх от такива като нея. Страх ме е и за детето ми, защото утре ще попадне на деца, възпитавани от такива като Трещерица в егоизъм, садистичност, безнаказаност.
Защото аз мойто го уча, че всяка живина - бръмбарче, калинка, коте, куче и пр. има право да живее и ние като по-големи, като надарени с ум и разум можем да й помогнем като я нахраним, подслоним, погалим.
А как да го науча да се пази от онези - другите?

# 781
  • София
Хора, които не обичате животни и в частност кучетата, не мога да си представя как е минало детството ви - никога ли не сте гледали някое безащитно куче или коте, нима не сте правли къщичка за някое животинче и не сте му носили храна и вода, няма ли никаква милост във вас към по-слабите? Ако го бяхте правили сега нямаше да спорите. И вашите родители ли(както възпитавате вие сега децата си) са ви казвали "бягай от кучето, то е мръсно, хвърли му камък, ще те ухапе, не пипай котката - ще се разболееш".
Изобщо всички постове на мразещите животните  показват една безкрайно здрава връзка със Селото, където хайванчето трябва да дава само мляко и да се коли, в краен случай може да пази на верига и да му се хвърля по една кора хляб веднъж в седмицата (за да е злобно и да пази), ако не - извий му врата да не ти се пречка.
Моля да ме извинят всички достойни хора, живеещи и отраснали на село.
Аз пък и друго не мога да разбера, четох в сръбската преса (колкото мога да разбера) и не видях един единчък коментар против кучетата или животните - никакви "ама сега що за кучатата, не за децата или за инвалидите или намквоси...

# 782
  • Costa Rica
Аз пък четох в италианската тема за Мимето във фейса. Същата работа.

# 783

Ей затова казах, че за нашите деца няма проблем да живеят в общество на психопати, май. Съучениците им да режат опашки на котки и да ги бесят по дървета, а те да няма на кого да се оплачат.
Къде са техните права? Как да обясня на дъщеря си, че това не е нормално, при условие, че тя страда и чистата и душица не може да разбере защо се случва всичко това и защо няма кой да защити котето?

# 784
Би ли споделила линк?Позабравила съм го езика,но все ще вдена нещичко...

# 785
Как да обясня на дъщеря си, че това е нормално, при условие, че тя страда и чистата и душица не може да разбере защо се случва всичко това и защо няма кой да защити котето?
Елиас, няма начин да й го обясниш. Аз като голям и зрял индивид също нямам отговор.
Моето момче е още много малко, въпросите тепърва предстоят.
Но съм потресена в каква жестокост възпитават повечето мъничета около нас. Най-малкото в пълна и тотална липса на милосърдие, а това е първата стъпка към жестокостта.

# 786
  • Costa Rica
Заповядай http://www.facebook.com/#!/group.php?v=wall&gid=114355458580456
На 8 000 италианци им пука за нашата кочинка. А от тук се носи доволно грухтене...

# 787
Заповядай http://www.facebook.com/#!/group.php?v=wall&gid=114355458580456
На 8 000 италианци им пука за нашата кочинка. А от тук се носи доволно грухтене...
Благодаря!
Доста съм позабравила езика.Но това говори достатъчно Bastardiiiiiiiii devono morire.  Laughing

# 788
  • на брега на морето
Трещенце, ся ще ти изясня позиция, която мен ме удовлетворява напълно - да няма нахапани до смърт деца, да няма бесени, подпалвани, кълцани, задушени, драни живи животни, с изгребани очи, смазвани от бой с тояги, давени. Списъкът е дълъг. Добре е хората да погребат своята надменност спрямо всичко, което мърда. Имам усещането, че животинският свят е своего рода буфер да не се подхванем юнашката като Цецо и Стоян в Биг брадър.

# 789

Ей затова казах, че за нашите деца няма проблем да живеят в общество на психопати, май. Съучениците им да режат опашки на котки и да ги бесят по дървета, а те да няма на кого да се оплачат.
Къде са техните права? Как да обясня на дъщеря си, че това не е нормално, при условие, че тя страда и чистата и душица не може да разбере защо се случва всичко това и защо няма кой да защити котето?

Когато дъщеря ти  бъде изпохапана от куче, може би ще й обясниш.

# 790

newsm47  Мерси! Изключително адекватен отговор.
Трещерица, не мога да споря вече с теб, съжалявам. Аргументите ти ме накараха да се свия виновно в ъгъла.
Дъщеря ми от бебе общува с кучета. Научила съм я да уважава присъствието им. Най-добрата превенция срещу изпохапване.

# 791

Мислех те за по-умна.Не за малко неща съм грешала,обаче.

# 792
  • Costa Rica
Когато дъщеря ти  бъде изпохапана от куче, може би ще й обясниш.
Какво? Че има знак за равенство между "венеца на природата" и уличния помияр ли? 10 години се прибирах по софийските улици късно вечер, как пък един не ме подгони... Виж, за опасни двукраки се озъртах непрекъснато.

Как не ви писна newsm78

# 793
  • На земята, която е всъщност звезда.

Чакам отговор от теб.  Naughty

# 794
Ясно, на вашите деца няма да се случи.

Общи условия

Активация на акаунт