Жестокост към куче...

• 52 969
  • 1 149
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Ще питам приятел полицай и ще ви кажа дали ще ми свършат работа.

# 841
  • На земята, която е всъщност звезда.
Вселена, ти какво би направила?
Да хвана да пратя някой SMS или да подпиша някоя подписка, м? Точно за тези три нещастни кучета? Да се оплача в общината, в еко-то? Не ме разсмивай.
Бих отишла да ги разтърва, ама на, аз съм от лиглите, които ги е страх и заобикалят отдалече.
Не разбрах ти какво мислиш за тези двама собственици, обаче.

За кучето на английската кралица ли би направила подписка? Ми недей да се разсмиваш, продължавай да се оплакваш по форумите. Но това пък за мен е смешно.

# 842
  • София
Вселена, прекаляваш. Защо не приемеш, че на някого друг извън вашия клуб му става мъчно за куче?
Кво куче, ква английска кралица?
Кое ти е смешно. Или по принцип ей така, гледаш да се заяждаш? Толкова сте се вживели две-три в тази тема, че чак не можете да разберете, когато някой е на вашето мнение за нещо.

# 843
Вселена, прекаляваш. Защо не приемеш, че на някого друг извън вашия клуб му става мъчно за куче?
Кво куче, ква английска кралица?
Кое ти е смешно. Или по принцип ей така, гледаш да се заяждаш? Толкова сте се вживели две-три в тази тема, че чак не можете да разберете, когато някой е на вашето мнение за нещо.

Добре, що не си прочетеш поста пак. За тези три нещастни кучета ли? А за кой, за бай Драгой ли? Всичко стана за ЕДНО НЕЩАСТНО куче!
 Не ме разсмивай!- това е твоя реплика, не моя! С което не съм казала, че не ти е мъчно за кучето, а че оплакването не води до нищо по- добро. Сега по- ясна ли съм? ooooh!

# 844
  • София
Ти наистина си зомбирана, честно. Ужасно си първосигнална.
В един друг подфорум самата Китана е писала, че на подобна случка се е стъписала и не е реагирала. Да не споделя ли? Вярно, по-малка е била. Но не всеки реагира адекватно и в по-зряла възраст. Дори и ти, съдейки от това как реагираш на написаното от мен.
Петиции работа не вършат. Това поне се убедих.

# 845
Не съм те обиждала с епитети, така че сега ти прекаляваш! Naughty И не виждам защо продължаваш да комуникираш с мен щом съм зомбирана и първосигнална? newsm78

# 846
  • София
Приятели, изродите са сред нас и дори имат ръце и пръсти да тракат по клавиатурата. В безумния сайт news.bg, който отворих за първи път вчера, освен вероятно вече известната ви статия "Спираме да пишем за кучето Мима" има статия наречена "Кучешки живот" статията не е нищо особено - разказва случка с ухапана жена и залавянето на ухапалото я куче. Обаче коментар №10 под статията дори не успях да го дочета, щях да припадна пред компютъра, слагам линк, даден от един човек във ФБ, който има сили да го прочете - не е за хора със слаби сърца и нерви:
http://www.prikachi.com/files/1516692N.jpg

# 847
  • Бургас
Е вече наистина съм страшно обезверена - по новините на Про.Бг съобщиха за пловдивски прокурор, който посред бял ден е отстрелвал с въздушна пушка бременна котка, в близост до детска площадка, пълна с деца. Случаят не е единичен, а подобни прояви е имало многократно през последните години. Наглостта му стига дотам, че срещу всеки от съседите му, дръзнал да подаде сигнал, прокурорът е завеждал дело, дори един от тях е глобен с 500лв. Самият прокурор е и собственик на куче, порода сетер, което е било насъсквано да убива улични котки. И това е човек, представляващ закона, от който се очаква да предявява обвинения срещу извършители на такива зверства!!! Вече не съм убедена, че промяната в НК /дай боже да стане факт/ е достатъчна да се озаптят всички изверги! Трябва да се сменят няколко поколения, за да се промени манталитета на хората....Тъжно.  

# 848
Ле ле какъв изрод #Cussing outКак може такива хора бе.Тоя така да направи някой с детето му.Господ бави но не забравя Praynig

# 849
  • София
Все пак нека приемат тази промяна в НК, мисля, че част от обществото вече показва гражданска съвест и ще може да натиска за справедливост, когато има нормативните разпоредби, а иначе и аз не очаквам вълшебства от промяната, винаги ще се намират служители на реда, които да ти кажат, че има по-важни неща от едно животно...

# 850
Превърнали сте темата в нещо грозно, за това няма и да ви чета.  Crossing Arms
Минах само да кажа, че много, много се радвам на това, което прочетох във Фейсбук.
Мислех да ви питам дали има и новини, ама вие си имате по- важни занимания - да се дръгнете като дърти циганки насред пазара.  Tired
За това, само ще пожелая успех на Мимка и бързо да свиква с новите "крачета".
  Praynig Peace Hug

# 851
# 852
Това са болни хора, не са изроди.
Солени глоби, затвор и лечение в психо-диспансер.
Иначе отглеждат поколения психари. Confused

# 853
  • на брега на морето
Това са болни хора, не са изроди.
Солени глоби, затвор и лечение в психо-диспансер.
Иначе отглеждат поколения психари. Confused

Не! Око за око, зъб за зъб. Иначе няма изкупление.

# 854
Постът на психопата показва, че наистина такива хора няма да се ограничат само с животни. Вижте последния му абзац: Всичко, което ме нарани ще умре бавно и болезнено. Това е повече от страшно и ме убеждава все повече, че законът срещу жестокостта към животни е нужен. На тези хора не трябва да им се оставя пространство да вършат гадориите си.  И освен, че трябва да се приеме законът, трябва да се шуми около всеки случай на жестокост и постепенно да се създаде непоносимост в цялото общество към подобни прояви.

А по повод статията в нюз.бг за мен тя е популистка. Изчакват да видят какви настроения се появяват и хоп, това е позицията им. Иначе не мога да си обясня как говорят за нуждите на болните деца, а те самите не провеждат кампании в тази посока. Не искат да пишат за Мими, ок, всеки има право на своя позиция. Но дали ще започнат да пишат за децата, за болните без лекарства, за хората в неравностойно положение? Имам предвид не една- две статии от дъжд на вятър, а целенасочено, с идеята за промяна. Не мисля, но дано ме опровергаят.

Общи условия

Активация на акаунт