Жестокост към куче...

• 52 903
  • 1 149
  •   1
Отговори
# 855
На добър час на Мимка  Hug Силно стискам палци и вярвам, че всичко ще е наред  Heart Eyes

# 856
  • на брега на морето
Вижте последния му абзац: Всичко, което ме нарани ще умре бавно и болезнено.

ВЕрно ли! Я да го ...  и скапаняка ненормален. Не гледа ли трилъри newsm78

# 857
  • Пловдив
Искам малко да разведря темичката със снимки на Мимето във временния й дом в Германия:

http://forum.dog.bg/index.php?showtopic=33075&pid=803097& … t=900#entry803097

там се е уредила  и с българско кучешко приятелче от Русе  Grinning

# 858
Ти наистина си зомбирана, честно. Ужасно си първосигнална.
В един друг подфорум самата Китана е писала, че на подобна случка се е стъписала и не е реагирала. Да не споделя ли? Вярно, по-малка е била. Но не всеки реагира адекватно и в по-зряла възраст. Дори и ти, съдейки от това как реагираш на написаното от мен.
Петиции работа не вършат. Това поне се убедих.
Ако говорим за едно и също нещо-аз не съм имала 14 тогава.Ти на колко си години?

Не можах да дочета срийншота на коментара . Не искам.

Дано Мимето най-накрая намери своя постоянен дом,със своите хора,защото това лангъркане насам натам и сменяне на обстановки няма да остане без последици....На добър час,кученце!

# 859
  • На земята, която е всъщност звезда.
Искам малко да разведря темичката със снимки на Мимето във временния й дом в Германия:

http://forum.dog.bg/index.php?showtopic=33075&pid=803097& … t=900#entry803097

там се е уредила  и с българско кучешко приятелче от Русе  Grinning

Ааааа, вижте как са седнали до нея, да й правят компания. Сигурно си припомнят живота в Бг и си мислят "добре, че емигрирахме". Grinning

# 860
Ааааа, вижте как са седнали до нея, да й правят компания. Сигурно си припомнят живота в Бг и си мислят "добре, че емигрирахме". Grinning

Със сигурност това си мислят. Като прочетох историята им се убедих в това.
 "Великанка"- едно от кученцата,  щяла да бъде застреляна от собственика си, защото кола и счупила задното краче  Shocked Наш Ганьо много обича да застрелва разни неща. Голям кеф. Трябва да взема и аз да пробвам...да пострелям по Ганьо.

# 861
  • sofia
Много се радвам, че Мими ще живее, като бял човек! Умишлено отбягвах да чета за нея. Тежко ми ставаше. Чудех се, как ще продължи живота и. За щастие, далеч от тази варварска държава!

# 862
  • На земята, която е всъщност звезда.
Много се радвам, че Мими ще живее, като бял човек! Умишлено отбягвах да чета за нея. Тежко ми ставаше. Чудех се, как ще продължи живота и. За щастие, далеч от тази варварска държава!

Няма ли да я върнат на осиновителката й в Русе? newsm78

# 863
  • на брега на морето
Миме, целувам те по нослето. И те почесвам по гушката.

# 864
  • Costa Rica
Няма ли да я върнат на осиновителката й в Русе? newsm78
Май ще я върнат.

А оня коментар стиснах зъби и го прочетох. Явно някакъв дребнопишест тийн се изживява като голямата работа, но не ми побира акъла как не са му затрили коментара.

Елиас, като тръгнеш да пуцаш Ганьовци, викни ме! Знам точно от кой прокурор да започна... И имам награда за точна стрелба Mr. Green

# 865
Това са болни хора, не са изроди.
Солени глоби, затвор и лечение в психо-диспансер.
Иначе отглеждат поколения психари. Confused

Изроди са , не са xора ! Нужни са сериозни мерkи !!!

# 866
  • София
Ето му профила на тоя урод:
http://ibox.bg/users/%C1%E5%F0%ED%F5%E0%F0%E4++%D0%EE%F0%E4%E8%ED

Раздавм се изключително, че виждам в сайта на news.bg,  доста хора са потресени от коментара му и дори се говори за съдебна разправа, не можах да си намеря вчера цяла вечер място от тоя изрод...

# 867
Момичета, стига сте говорили за стрелби и прочие.
Това са изверги, но са и човеци. Да бъдат толкова агресивни си има причини, и те трябва да бъдат лекувани. Ако стреляхме по всички, които стрелят по животните, животът ни би бил едно безкрайно бойно поле.
 Hug

# 868
Това са изверги, но са и човеци. Да бъдат толкова агресивни си има причини, и те трябва да бъдат лекувани. Ако стреляхме по всички, които стрелят по животните, животът ни би бил едно безкрайно бойно поле.
 Hug
Още никой не е започнал да стреля  Laughing. С Делфина само готвим пушките  Mr. Green
Смарти, съгласна съм с теб. Изверги са и трябва да се лекуват. Нормален човек не би стрелял по каквото и да било, когато и да било, освен ако това не е необходимо, за да си защити живота.
Обаче...прокурорът... Tired Дано не остане за дълго прокурор, `щото това определено не е психически здрав човек...

# 869
  • София
 Hug

При кучетата агресията се лекува с евтаназия. Защо да не я въведат и за такива изроди? Или поне кастрация, че да не дават потомство.

Общи условия

Активация на акаунт