Жестокост към куче...

• 52 875
  • 1 149
  •   1
Отговори
# 870
  • Costa Rica
Smartie, покажи ми един излекуван социопат.
Няма такъв. Те са като бесни кучета.
А единственото лечение на бясно куче го знаеш.

Надявам се прокурорчето да го погнат по всички линии, щото човек с такава ценностна система няма начин да е читав. Все нещо ще излезе. И тогава откриваме ловния сезон за изроди Mr. Green

# 871
Делфина, ако не подлежи на терапия, има затвор за тази цел.
Отстранява се от социалният живот, и бива лекуван. Колкото е необходимо.
Като преди това плаща доста добра глоба.
Днес стрелят по котки, утре ще застрелят нечие дете. Confused

# 872
  • Costa Rica
Именно. Само не вярвам в успеха на лечението.

Горепосоченият прокурор  е стрелял по бременна котка в близост до детска площадка.
Да ти рисувам ли картинката "ами ако..."?

Извинявай за тона, но гледката на умиращи котенца, па макар и по телевизията, не буди у мен съжаление към нещастното детство на изрода.

# 873
  • Варна
И аз не вярвам, че съществува успешна терапия за такива... индивиди. Просто искам да бъдат държани далеч. Много по-опасни са от което и да е куче. Това е.
Вижте какво пише приемната стопанка на Мимка Hug (от темата в dog.bg):
Цитат
Здравейте скъпи Димис,
Искам да дам кратка оценка на характера на Мима:
Въпреки всичко, което е преживяла, тя е една много дружелюбна, дори забавна кучка. Тя се радва, когато я галят или когато може да гризе кокъл. Тя е дори глупавичка( в добрия смисъл) и играе с нас на всички игри, които могат да се играят в легнало положение. Разбира се, че я занимаваме, освен това тя сигнализира, че това й е приятно. Не мисли за инвалидността си.
Мима е абсолютно социална и с други кучета, при всички случаи обаче когато има кремвирш, иска да е първа.
При Мима човек наистина придобива усещането, че тя още сега – във възможно най-лошото си състояние – се справя добре с живота. Тя не предизвиква съжаление, а надежда и увереност!
Мима ще се справи.

Сърдечни поздрави,
ЕЛ

# 874
Днес стрелят по котки, утре ще застрелят нечие дете. Confused

Taka e ! Несъмнено !!!

Надявам се прокурорчето да го погнат по всички линии, щото човек с такава ценностна система няма начин да е читав. Все нещо ще излезе. И тогава откриваме ловния сезон за изроди Mr. Green

newsm10

# 875
И аз не вярвам, че съществува успешна терапия за такива... индивиди. Просто искам да бъдат държани далеч. Много по-опасни са от което и да е куче. Това е.
Вижте какво пише приемната стопанка на Мимка Hug (от темата в dog.bg):
Цитат
Здравейте скъпи Димис,
Искам да дам кратка оценка на характера на Мима:
Въпреки всичко, което е преживяла, тя е една много дружелюбна, дори забавна кучка. Тя се радва, когато я галят или когато може да гризе кокъл. Тя е дори глупавичка( в добрия смисъл) и играе с нас на всички игри, които могат да се играят в легнало положение. Разбира се, че я занимаваме, освен това тя сигнализира, че това й е приятно. Не мисли за инвалидността си.
Мима е абсолютно социална и с други кучета, при всички случаи обаче когато има кремвирш, иска да е първа.
При Мима човек наистина придобива усещането, че тя още сега – във възможно най-лошото си състояние – се справя добре с живота. Тя не предизвиква съжаление, а надежда и увереност!
Мима ще се справи.

Сърдечни поздрави,
ЕЛ

Прекрасни новини!

Дали да не погнем и прокурорчето? Thinking

# 876
  • Costa Rica

Задължително!

# 877

Peace Пишете ме и мен. Идеи?

# 878

Саламче с отрова като за начало. Twisted Evil  Шегичка,ей.Да не ме погнат сега с актове и съд?! Whistling
Нямам представа.Най-много могат да направят свидетелите .Майките ,които разхождат децата си на тази детска площадка...дали са се опитали да направят нещо по въпроса? Thinking Никак не искам да вярвам,че има майки,които рискуват здравето на детето си със своето мълчание!

# 879

Задължително!

Ми на следвашия ден може да излезе за xобиTо си на две раkии и да извади оkоTо на деTе ! 

# 880
  • Costa Rica
А

Мисля.
Трудно ще е, това не ти е бай Ахмед от дряновските колиби newsm78
А майките може и да са му благодарни, че им е решил котешкия проблем.
Ако ПроБГ не се стреснат, може и да излезе нещо.

# 881
Е как така да са му благодарни за котешкия проблем?Една пробита детска глава по-малък проблем ли да им се струва??

# 882
  • София
Малко му било на човека, че безнаказано си пуца по животинки и насъсква кучето си да ги убива, ми завеждал и преписки против журналистите, които пишели по въпроса и човека, намесил се по-сериозно в случая. Утешение е все пак, че г-н Белински се закани да стигне до Страсбург и аз му стискам палци (че в милата ни Родина, очевидно няма кой да свърши работа), ама като осъди държавата, пак ние ще платим, щото на ония, които трябва да вършат нещо никой няма да им бръкне в джоба.

# 883
  • Варна
Ох, идиот, въоръжен с пушка си е достатъчно голямо зло, а когато на всичко отгоре е облечен във власт... положението става трагично. Определено трябва да се вземат мерки срещу него. Категорично.

# 884
Ох, идиот, въоръжен с пушка си е достатъчно голямо зло, а когато на всичко отгоре е облечен във власт... положението става трагично. Определено трябва да се вземат мерки срещу него. Категорично.
да открием ловния сезон   Thinking

Общи условия

Активация на акаунт