Жестокост към куче...

• 52 867
  • 1 149
  •   1
Отговори
# 885
дунавска бабе, тоя ник, като избрах, не знаех, че ще се свърже с изтрещела.  Съвсем друго значи.

Преди време намерих "превода" - зла вещица. Сега обаче не мога да го намеря, за да потвърдя думите си. В тълковния речник дори няма синоним.  33uu

Е, аз бях категоризирана още когато казах, че прасетата се гледат за ядене.  А селските кучега за пазачи.
А да гледаш куче в апартамент - ау, какво благородство.

# 886
Е, аз бях категоризирана още когато казах, че прасетата се гледат за ядене.  А селските кучега за пазачи.

Това кой, за какво съществува, кой го е определил? Решил Господ- "Сега ще създам прасета, моите любими человеци да ги ядат...".
 Tired

# 887

KaTo Te слуша човеk , за рrияTелсTво , обич и TолеранTносT мясTо не осTана , само за не рrедизвиkана жесTоkосT  !
 Tова ли е човешkия облиk ???

# 888
  • На земята, която е всъщност звезда.
дунавска бабе, тоя ник, като избрах, не знаех, че ще се свърже с изтрещела.  Съвсем друго значи.

Преди време намерих "превода" - зла вещица. Сега обаче не мога да го намеря, за да потвърдя думите си. В тълковния речник дори няма синоним.  33uu

Ооооо, ти пак влезе да сееш поредната порция измишльотини и лъжи.  ooooh!

# 889
  • Costa Rica

Това кой, за какво съществува, кой го е определил? Решил Господ- "Сега ще създам прасета, моите любими человеци да ги ядат...".
 Tired
Мъхъм, според Стария завет е точно така.
Не сме еволюирали много оттогава Whistling

# 890

Да не би да си имала случаен разговор с куче което ти е обеснило,че се чуства нещастно в апартамент.Щом е така,хайде тогава да ходим да си пускаме кучетата на дворове,вързани на синджири.Да видим колко време ще издържат малките и средните породи кучета.

# 891

Tired

Е, по нашите ширини е така. Другаде ядат кучета.  Пък някъде си кравата е свещена.  А ние си хапваме хамбургери.
Как ли изглежда МакДоналдс в Индия newsm78

# 892
  • на брега на морето
Е, аз бях категоризирана още когато казах, ...

Трещерица, искам да поясня съвсем сериозно, че не съм правила опит да те категоризирам или обиждам. Преди време твоят ник ми беше направил впечатление и потърсих в Гугъл синоним на трещерица. Излезе ми точно определението зла вещица. И тогава ме присърбяха пръстите да те попитам защо си избрала именно този ник, но се отказах, защото реших, че не е моя работа да те питам. Когато писах цитирания постинг отново чукнах в търсачката, но не намерих нищо,  което да цитирам. Потърсих и в Тълковния речник, но там няма синоними на тази дума. Обобщено казано - прочела съм го, вече го няма, но си спомням какво съм видяла. Не съм искала да те засегна или обидя.

# 893
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2010-04-20&article=321772

Нов случай на жестокост. Какво им е направило горкото животно на изродите, и що за човек трябва да си за да направиш това?

# 894
  • София
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2010-04-20&article=321772

Нов случай на жестокост. Какво им е направило горкото животно на изродите, и що за човек трябва да си за да направиш това?

Хайде, какво се мотаят Онези с поправките в НК, да не би да чакат да утихне възмущението на хората  #Cussing out

# 895
Ами предполагам, че кученцето е лаело ден и нощ и е побъркало съседката.  Пък сигурно е много благородно да оставиш кучето цяла зима на вилата и о, какво благородство, даже го храни.  И може би е на каишка.

Което не значи, че одобрявам деянието.  Макар че, така ще го приемете.

# 896
Ами предполагам, че кученцето е лаело ден и нощ и е побъркало съседката.  Пък сигурно е много благородно да оставиш кучето цяла зима на вилата и о, какво благородство, даже го храни.  И може би е на каишка.

Не ми се коментира написаното от теб. Не знам какъв трябва да си, за да одобриш подобно нещо.

# 897

Не ми се коментира написаното от теб. Не знам какъв трябва да си, за да одобриш подобно нещо.

Да бе, ясно ми беше.  А какъв трябва да си да оставиш цяла зима кучето само на вилата.

# 898
  • София
Трещерице, лаело и дразнело съседката, а? И ти ме дразниш. Трябва да те залея с киселина, за да млъкнеш ли? Това ли е начинът да решаваме проблемите си? "Клетото животно вие денонощно от болка". Косата ми настръхна от ужас. Как се спи след подобна постъпка? Нали не си мислите, че идеята е била кучето "да млъкне", защото тогава можеше просто да го отрови. А така млъкнало ли е?

# 899
  • София
Оставил го е, щото ако го заведе в апартамента си, някоя като тебе ще ревне - защо гледа куче в апартамент. Оставил го на вилата - ама защо го бил оставил. Айде кажете си направо, че ви пречат животните, стига търсили под вола теле.

Общи условия

Активация на акаунт