Жестокост към куче...

• 52 097
  • 1 149
  •   1
Отговори
# 1 050
Плах опит? НАЙ-СКЪПИЯТ ОПИТ! Много по-евтино и правилно е това куче да се убие, за да не се мъчи.

Това, че някакви кокони на 21-ви век се мислят за по-хуманни, по-добри и за по-човечни не е в състояние да изличи хилядолетна практика.
Хилядолетна практика е болните , слабите и старите да измират. Или греша?

# 1 051

Когато един човек няма какво да яде, адекватният разум отстъпва на второ място. Остава само плюенето, че има адекватни мерки за кучетата, а няма адекватни мерки за хората.

Плах опит? НАЙ-СКЪПИЯТ ОПИТ! Много по-евтино и правилно е това куче да се убие, за да не се мъчи. Това, че някакви кокони на 21-ви век се мислят за по-хуманни, по-добри и за по-човечни не е в състояние да изличи хилядолетна практика.

Мхм. Баба ти като си счупи крака и ти така направи. Знаеш ли колко по-евтино ще ти излезе, пък и няма да се мъчи.
А ти нямаш ли какво да ядеш? Щото бая плюеш... да не си останал гладен?
Приключвам този спор. Оправяйте се! Ако все още имате грам разум,  потърсете специализирана помощ, аз не бих могла да се справя.

# 1 052
Приоритетите се нареждат според това колко добре е представена една кауза във форуми, фейсбук, медии. Няма значение за животно или човек става въпрос. Смисълът е  - не на насилието и жестокостта!
Кучколюбите ревнаха на модераторите да заключат темата за кучкарката, чиито кучета сдавиха и убиха дете, темата бе заключена. Според мен не е нормално, нито справедливо. Лично мнение.

# 1 053
Хилядолетна практика е болните , слабите и старите да измират. Или греша?

Цитат
Мхм. Баба ти като си счупи крака и ти така направи. Знаеш ли колко по-евтино ще ти излезе, пък и няма да се мъчи.А ти нямаш ли какво да ядеш? Щото бая плюеш... да не си останал гладен?

И отново някой приравни кучетата с хората. Абе ей... КУЧЕТАТА НЕ СА РАВНИ НА ХОРАТА! Колко пъти да го повторя?

Ние използваме животните за наши цели. Колко прасенца, агънца и пиленца измират за наши цели? Дайте тях да протезираме? Или трябва да се отнасяме с кучетата по-иначе, само защото тях никой не ги яде и са по-милички?

# 1 054
Приключвам този спор. Оправяйте се! Ако все още имате грам разум,  потърсете специализирана помощ, аз не бих могла да се справя.

Не знам дали аз трябва да потърся специализирана помощ, но в психиатрията има специална диагноза за хора, които обичат животните, а мразят хората...

Много кучелюби сте за там...

# 1 055
Ряазликата междо куче и агне е единствено в това, че за кучетата има средства за усвояване.

# 1 056
  • София
Ряазликата междо куче и агне е единствено в това, че за кучетата има средства за усвояване.
Вълк, евала!

# 1 057

А най-забавното в шизофренията на кучкарите е, че вместо да приравняват кучето към другите животни (агънца, зайчета, прасенца), те го приравняват към човека Simple Smile

Опс... грешка на езика, някои имат кучетата за богоравни същества Simple Smile

# 1 058

Не знам дали аз трябва да потърся специализирана помощ, но в психиатрията има специална диагноза за хора, които обичат животните, а мразят хората...

Много кучелюби сте за там...

Ти пък, де видя някой тука да мрази хората, я ходи си измери кръвното, че много го вдигна с глупостите си  Mr. Green

# 1 059
           Ти пък, де видя някой тука да мрази хората, я ходи си измери кръвното, че много го вдигна с глупостите си  Mr. Green

Е ти кво очакваш? Да си го признаят? По делата ще ги познаете

Преди 5 години... като ми откраднаха портфейла, портиерката на моя блок ме навика за това, че исках да се обадя от нейния телефон на полицията.

Същата тази портиерка маже филийки с пастет на кученцата пред входа.

Примерът, който вие, кучелюбите ми давате, е поразителен.

# 1 060
  • София

Преди 5 години... като ми откраднаха портфейла, портиерката на моя блок ме навика за това, че исках да се обадя от нейния телефон на полицията.

Същата тази портиерка маже филийки с пастет на кученцата пред входа.

Примерът, който вие, кучелюбите ми давате, е поразителен.

А защо свързваш двете неща? Каква е логическата връзка между грубото поведение на портиерката и това, че храни кучетата? Едното от другото ли следва според теб?

# 1 061
  • На земята, която е всъщност звезда.

Тогава защо не ползват агнета като планински спасители, в митниците или като водачи на слепи хора.  newsm78

Баси, имам чувството, че понякога пишеш колкото да не заспиш.

# 1 062
Нали това се мъча да обяснявам, в психиатрията има понятие за хора, които обичат кучета за сметка на хората...

А да изброявам ли известни личности? Хитлер? Сталин? И двамата са били известни с доброто си отношение към животните.

# 1 063
  • София

А мислиш ли, че съответната особа отново би отказала да ти помогне, ако не хранеше кучета по принцип. По-малко ли щеше да й се сърдиш тогава? Ами ако те познава такъв, каквото си във форума, защо се учудваш, че не ти е помогнала? Тук ти трябва да си направиш извода, а не да постваш случката, за да може ние да помислим по въпроса.

# 1 064
  • София
Преди беше телефон, сега пък портфейл и все някакви лелки мажат пастет на филииииихуу

Общи условия

Активация на акаунт