Получихте ли семейни добавки за деца /детски/ този месец?- тема 12

• 37 404
  • 749
  •   1
Отговори
# 300
За Монтана някой знае ли нещо?

# 301
Димитровград - ЦКБ има вече детски.

# 302
В Асеновград една позната каза ,че някой и казал че ще преведът детските след Великден дано не е вярно.Ако някой провери да каже
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                е нали до 31 как след великден пак измислици започнаха да се говорят                        стига вече newsm78   

# 303
Брееее да им се ненадяваш...днес много "Има" валят....ха дано всички да са доволни днес!

# 304
така са и казали , а пък  и няма да е за първи път и за коледа ги преведоха към 5 ти януари така ,че няма да се учудя

# 305
Брееее да им се ненадяваш...днес много "Има" валят....ха дано всички да са доволни днес!
smile3521 newsm17 smile3521 newsm17

# 306
във варна все още нищо,честито на печелившити и до следващият месец Laughing

# 307
  • Mediterraneo
В Шумен парите са пуснати- и детски, и нтеграционни. По сметката ми още ги няма, но предполагам скоро ще ги видя.

# 308
една приятелка от сливен ми каза че са и преведени детските но не попитах към коя банка е

# 309
тел за пловдив е 634495 ако може някоя майка да се обади            моя тел е спрян

# 310
Само в Русе ли няма още

# 311
В Шумен парите са пуснати- и детски, и нтеграционни. По сметката ми още ги няма, но предполагам скоро ще ги видя.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 smile3501 smile3501 smile3501

# 312
Само в Русе ли няма още
Разбира се че не.. На доста места ги няма..
Споко, ще проима Simple Smile

# 313

Благодаря Тарталета,от това по хубаво начало на седмицата няма  smile3521 smile3508 smile3525

# 314
И в област Благоевград май няма никъде

Общи условия

Активация на акаунт