Отговори
# 570
Здравейте, момичета!

Разгледах снимките, много сте хубави! Радвам се, че сте си изкарали добре, за което не съм се съмнявала.

Болничките да оздравяват бързо!

# 571
  • Бургас
АААААААА това топло време хич не ми се отразява хубаво smile3514, крака ми се наду двойно  Crossing Arms, ама като сме първи пушки на площадките, голямо бягане му хвърлям подир Мирела и после искам крака ми да се оправи -аз съм си виновна ама като няма кой да помага скоро и таткото ни заминава Tired.

Днес се съблякохме по къс ръкав, ми то голяма жега, а около нас два пъти по дебелки деца ги навлякли и с грейки Crazy. Едно хубаво слънце напичаше сигурно малката е зачервена, ама като нейната майка е патица, детето ще страда - слънцезащитния седи в къщи вместо да го пъхне в количката.

Ей стига вече с тия болести, Ели дано е нещо леко е това на Анитка и МИтаче да се оправя бързо, той голям герой Hug

denica_ah ще чакам включване за се видим нейде из Бургас, че нашия тати ще го няма и няма да имаме превоз  car003 за по далече.

# 572
Като нямам регистрация си ви представям само,нямам никакво времее,Радост не спи нощем-през деня само бели прави и ми се плаче-много е палава и ми спира тока.....а кво хубаво беше да го почерпиш с breastfeeding и да го сложиш да спи,ех хубави спомени,но всяко нещо с времето си.В събота може да идем да се топнем в морето за всички които не могат.
Валя кво ли прави с чаветата.
Някой пита за Тонеска-виждах я февруари,нали си отвори магазин за детски храни и памперси и още тогава ми каза,че няма никакво време.
Лек ден от мен
Всички болни да се оправят и да се стягат за хубавото време  Hug

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 16:44 от didipidi

# 573
  • София
Добро утро момичета!
Снимките са чудни, малчуганите толкова пораснали че нямам думи обаче ги разпознах всичките  Laughing  Hug
Ние сме добре, Рая май ще излезе по-глезена от кака си, това 6 часова нощна пауза не го счита за нищо, иска си на 2,3 часа манджа.
С кърменето и този път май ще ударим на камък, че с цялото напрежение покрай местенето и децата направих цистит и съм на антибиотик та от 3 дена даваме само АМ, че кърма не може и изцедена а вече забелязвам че доста намаля, но да ми е живо и здраво бръмбарчето, за третото може да успеем и до година да се кърмим.  Peace

Калината, се оказа страшна кака, ходи да я гали по главата, е Рая отнася и по някое друго поощрително потупване по главата, ама няма как. Дава ми памперси, олио, спирт, тампон, дрешки като я преобуваме първа помощница ми е  Mr. Green, само не можем да се разберем като види Рая със шишето с млякото и се зарежда до нея, чака за секунда да се разсея и го дърпа от нея и бяга тя да пие   Mr. Green

# 574
Валенце  Hug Hug Hug

# 575
Добро утро на всички мами
Вале важно е да сте живи и здрави,пък квото такова  Hug
Лек и слънчев ден   bouquet

# 576
  • Бургас
Вале страшни маймунки имаш, особено каката - да са ти живи и здрави, пък за кърменето щом се наемаш за трето едно голямо smile3501 ще ти кажа. Важното е децата да са спокойни и здрави, щом и ти не го преживяваш емоционално, че не можеш да кърмиш значи няма проблем Peace
Лек ден милички и приятни разходки Heart Eyes

# 577
  • София
Валяяяяя     love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 578
Здрасти, мацки!
При нас нищо ново и затова не пиша. Ходим по площадките и правим белички, но да ми е жив и здрав Simple Smile И ние сложихме вече късия ръкав...то голям пек беше вчера.
Вале, голям герой си ти! И дечицата са сладурковци Simple Smile Майната му на кърменето - другия път Simple Smile
Ели, Нелчо, да се оправят дечицата!
Приятна разходка на всички и лек ден!

# 579
Никакви не пишете, значи много хайманосвате  hahaha
Стиснете сега по един палец, че отивам на док да ми види чарковете.Че нещо съм се спекла(дано да е напразно).

И да ви разказвам сега свекитата как са се разтърчали-единия купува ракия, другия луканка да съм носила на синчето им   hahaha Joy Опасна работа са.

Нелчо как е Митаче?Анита сякаш няма температура (не че дава да я измеря де) и сополите се сгъстиха, ама ще я гъча с вит.Ц и осцилококцунум до утре.

# 580
 smile3515
Може ли да съм такава късметлийка.Миналата сряда имах час за гинеколог и точно, когато дойде моят ред да вляза в кабинета се развали ехографа.Отивам днес пак и пак не работи, а уж днес го поправяли.

# 581
Ели карък си признах те  Hug
Вале браво за оптимизма и доброто настроение!
И ние се поразсъблякохме вече, много ми е сладък Марти с тия пухкави ръчички и късо ръкавче-цял ден си го пощипвам.
Да ви разказвам тия дни как ме ядосва това диване. Съгласих се с него че е в период на тръшкане и съм солидарна, не му се карам на улицата, изчаквам го, обяснявам обаче той взе грандиозно да прекалява. Точно за глупости почна да се тръшка и то не пищи, а отказва да ходи. С топ не мога да го помръдна. Днес любимата му люлка беше заета, но имаше още 2 свободни. Седна той и реве, викам аз хайде бе мамо, на другата, после на тази и така 100 приказки изприказвах. като ми кипна накрая (че и посяга да ме удря) хванах го за врата стиснах го , изръмжах му на ухото да не ме разиграва и хоп стана нашия с малко хленчене и забрави. След 10 мин. пак обичайното тръшкане за нещо друго и аз пак го хванах за врата, стиснах го и на ушенце му обясних че мога и по-силно да стискам и пак така наш Мартинчо можел да слуша. Хем не се разправям да ме слушат другите, хем и той не реве да  го съжаляват и така до края на вечерта нямахме дърпане и влачене, а аз се прибрах в страхотно настроение от разходката, а той весел като ряпа Simple Smile Та такива работи с нашето възпитание  Naughty

# 582
Ели карък си признах те  Hug

Хаха нищо не знаеш.Ако почна да разказвам мога да издам книга с каръшките ми ситуации  Joy

# 583
  • Варна
Охх ще лудна  #CrazyГаби е с разстройсрво от една седмица, давахме й ентерол, оризова вода...не минава и това е  smile3511 Сега и дупето й се възпали и много плаче...кажете нбякакъв лек, че не се издържа  Praynig

# 584
Сикрет на лекар водихте ли я?Не казват ли от какво е?
А за подсечено дупе бани със смрадлика и повечко време без памперс.Работи безотказно.Дано бързо се оправя сладурката.

smile3511 Свеки ме подлудява.На косъм съм да ги разпердушиня всичките  af newsm66 newsm66 newsm66

Общи условия

Активация на акаунт