Отговори
# 630
Мишле софиянки ще те светнат за вас как е там , а аз само мога да ти кажа че за "чистите ясли" няма срок и подаването на документи е целогодишно, като всеки месец илзизат класирания с новите места и се съобразяват с теб кога искаш да пуснеш детето. А вече за яслените групи към ОДЗ-тата срока беше до 10.05 като приема е юни и септември.Това четох обаче в сайта на нашата община, дали важи за цялата страна  newsm78

# 631
  • София
Мишле софиянки ще те светнат за вас как е там
Допреди малко Ивето ме "осветляваше" по скайпа и ми даде "голеееееми" надежди..... #Cussing out #2gunfire
Другата седмица ще се ходи на място да се проверява, то се е видяло ooooh!

# 632
  • София
Здравейте!
първо да ви се похваля, че вече имаме спалня и холна гарнитура, досега бяхме с едно столче на което седяхме поред  ooooh!. Днес ще ни монтират климатика. чакаме секцията и втория гардероб и сме готови, направо да не повярваш че на местенето му се вижда края  Laughing

ДееДее, тези хора направо не мислят как ни вкарват във филми с техните диагнози. На един приятел жената е бременна в момента и ходи да се следи на 5 места, че е проблемна с кървене от началото, е всеки път й казват 5 различни неща, а и тя е малко по- лабилна та само това й трябва.
Диди, адашката много е пораснала  Hug а как търпят малките да им слагате ластичета и шноли по косата, мойта докато не си го свали главата заедно с няколко косъма, това дете няма праг на болка, не мирясва  ooooh!

Мишле, не мога да помогна за яслите, че ние влязохме с връзки  Embarassed, но доколкото знам отиваш и подаваш молба, за яслите които не са към ОДЗ няма класирания, но най-вероятно ще трябва да дадеш нещо, за да я приемат, поне на нас ни бяха казали 500 лв спонсорство  Laughing

# 633
но най-вероятно ще трябва да дадеш нещо, за да я приемат, поне на нас ни бяха казали 500 лв спонсорство  Laughing

Вале, честити ви мебели! Знам колко е хубаво всичко като ти е ново и си го избирал с удовлоствие.
За детската ясла да не сте попаднали на лелката, дето я даваха по Господари на ефира?  Grinning ... или нейната тарифа беше по-ниска.

# 634
но най-вероятно ще трябва да дадеш нещо, за да я приемат, поне на нас ни бяха казали 500 лв спонсорство  Laughing

Добре, само аз ли не можах да намеря такава лелка...Всички казват "Тегленето е в общината и аз разбирам като вас - след това!" Не че е лошо, ама ако само на мен казват така...
Мишле, успех с яслата! Много е шоково така, обажда се и казва "айде връщай се" И мен ме изненадаха така миналата седмица, ама...да видим
Вале, честито!

# 635
  • София
хахах, не сме попадали на лелката, въпреки че яслата за която беше репортажа е съседна на нашата.  Преди търсехме ясла в Кр. поляна, да е близо и през познат на познат ...... намерихме уж някаква та познатия си ни каза какво да очакваме, но после мама се намеси и я уреди в Х. Димитър, та не сме плащали и не мога да кажа дали наистина е така.

Мерси, като се донагласим ще ви снимам да видите, тогава вече трябва да съм намелира и фотоапарата  Embarassed Joy

# 636
  • Бургас
Oooo пак сме на вълна ясла baby_neutral, съжалявам аз не мога да помогна, а и не мисля да давам Мирела на ясла - колко е хубаво мъжа ти да те издържа  Mr. Green.

Аз да се оплача че Мирела ми е със сополи от един гаден предкътник, не е болна просто и текнаха воднисти сополи и вчера Доки ни изписа едни хомеопатични за смучене - Коризалия - много съм доволна на второто хапче вечерта вече и се беше сгъстил сопола и спа вечерта спокойно Simple Smile без да се запуши, малко бях скептична как от смучещо хапче ще се оправи хремата без капки за нос  Thinking, но явно има ефект.
И сега малко мерки от вчерашната консултация - 10150гр. и 80см. - направо страшна манекенка си отглеждам, да ми е здравичка на мама хилката Laughing

# 637
Здрасти, банда!
Минавам да се похваля ДАНИ Е ПРИЕТ В ЯСЛААА!  Mr. Green Само дето сега ми е много странно, даже си поревах, че ми порасна момченцето...та ще звъня сега да видя какво кога ще ми трябва и какви изобщо са процедурите Simple Smile

# 638
  • софия
 Hug Hugние вече 4 месеца сме на ясла и много добре се чувства.там повече възприема нещата даже почна да тананика и някои песнички...доволна съм.

# 639
  • София
Здравейте момичета!

Ох, на мен ми се иска Дани да беше вече на ясла! Нали ходя на лекции и го оставям на който е под ръка в момента (лели, баби и т.н.), че от онзи ден и мъж ми си е в къщи, че бил болен...  Whistling   , та вчера таман сядам да обядвам с колегите и мъжа ми звъни побеснял на всичко дето му се мота в къщи и ми обяснява че на Дани пръста е премазан! Опитвам аз да го успокоя, ама чува ли те някой!   ooooh!   От там звъня на леля ми, която се смее истерично и твърди, че "Абе, нищо му няма на детето, само е одраскано!" Казвам ви направо луднах!   #Cussing out   аз не съм паникьорка и в такива ситуации събирам всичко дето имам като кураж и спокойствие и действам светкавично, ама нали не съм аз в къщи! Та прекъснах естествено лекции и тичам у дома, пръста на ръчичката наистина притиснат на вратата, не изглежда добрe, но не ми прилича на счупено, двамата възрастни (мъжа ми и леля ми) така избутаха нещата, че виновната се оказа щерка ми и докато се прибера, отнесла големи караници и заплахи!   ooooh!  милото ми дете!  #Cussing out   Да ви кажа честно като се прибрах, първо отидох нея да успокоя и чак след това се заех с раната на Дани. Слава Богу наистина нищо сериозно, много е болезнено, но няма нищо счупено, влачихме се по лекари до никое време.  Днес мъж ми на пангара - да се оправя със смените на превръзки, ваксините и т.н. (нали все пак за застраховка тетанус), аз изчезвам на лекции!   Whistling  Офффф, наоплаках ви се пък и стана много дълго! Извинявайте, ама нали с вас всичко си споделям!   Hug

Хубав ви ден!    Hug

# 640
  • София

Почерпете се за мое здраве   love001  love001  love001

# 641
Еле,
Само хубави неща да си се случват от тук на татък!
Днес ходих в яслата - на 14.06 ще си имам ученик Simple Smile Милото ми детенце, дано бързо свикне.

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 13:04 от mamaAnna

# 642
  • Варна
elleee честит имен ден!!! Да си жива и здрава,много щастлива и много да те радва малката!
Аз отдавна не съм се разписвала, но с на Габи неразположелието  се побъркахме цялото семейство  Rolling Eyes Вече е по добре, но на косъм ни се размина инжекцията гентамицин.
Иначе Габи е абсолютен дивак, лекарката като я видя каза че изобщо не й личи че е била с разстройство толкова време  Laughing
Сега е при майка ми и ми разказват маймунджулъци по телефона  Grinning Например майка ми направила баница, много била горда колко добре се е получила. Дала на Габи хапчица, но нашта я изплюла и казала че е боклук. Майка ми  Crossing Arms После я питала "Габи, искаш ли хапчица?" а тя "Не, бук(боклук)!"Додук с гордостта на майка ми  Whistling

# 643
  • Бургас
Привет!
И ние сме на ясли от септември Laughing!
Съни  Hug! Има такива шокови моменти, но е кофти за малката - при положение, че не е нарочно чааак толкова да и се карат... , ама и аз нямам представа в уплахата си как бих реагирала. Важното е, че всичко е с хубав край - каката успокоена, а Дани със пръстче в добро състояние Laughing!
Ели честито! Да си жива, здрава и мноого щастлива!
Честито и на всички малки, големи и още по-големи именяци!

# 644
Ели, честито! Много щастие ти желая!
Съни и нашия татко много ме ядосва по същите причини, затваря се да гледа телевизия и оставя Али да се гледа от Любо, и като стане нещо после детето е виновно. Направо ме вади от равновесие newsm61

Аз днес съм на абитюренска на Любо, завършва детската градина и ще му връчват свидетелство. Laughing

Като ви чтета виждам че децата ви доста говорят, а Алето е назад с материала, почти нищо не говори, само бау-бау за всичко.

Общи условия

Активация на акаунт