Съжалявам, че толкова отдавна не съм писала, но имах някои лични проблеми.
Надявам се, че ще ме извините.Иначе сме добре. Симона не се спира по цял ден. Всичко знае вече, всичко разбира.
Непрекъснато бърбори и философства. Все още по хиляда пъти на ден си иска да суче и много реве като й откажа. А нощно време се буди по веднъж. Вече всички почват да ме питат дали няма да я отбивам. 
Тофи, стискам палци за успешно развитие на нещата!
Опитай да не се отчайваш! Знам колко е разочароващо. Симона я чакахме 2 години. Мая, пръскаш ли нащо в носа? При такива сополи трябва да пръскаш по няколко пъти на ден нещо, което да ги отмива. Аз ползвам Стеримар. Може Низита или Риномер. Това си е морска вода.
Гледам, че не върви много бързо темичката. Дано всички са добре!

Днес пък с баба си бяха на фризьор, та сигурно и с малко къдри сме се разделили, не съм я виждала още, но е било драма, че й режат от косицата 

При вас случвало ли се е гърдите да ви отделят някакъв секрет след раждането? Отдавна не кърмя, но незнам дали е нормално...
Аз утре ще си питам де.
.
.
, малиии от сега се почна с целувки, докато порасне баща и газ ще пи....
, аз кърмих до преди 4ри месеца и сега като стисна нищо не излиза(нищо не съм пила за спиране на кърмата)
следобяд сме на последното тържество от градинката- по религия. И започва лудницата за баба им която ги гледа и двамата
(направо я съжалявам).
Сега да видим 

! Напоследък бях много изнервена и направо депресирана от работата си. А вече втори ден почивка и се чувствам страхотно. Чакам с нетърпение морето. Тази година решихме да ходи ме без Али, защото е невъзможно да пътуваме с нея, само да я качим в колата и започва абсолютен рев, явно има някакъв страх. Само с това кърмене не знам как ще процедирам
Ама на мама и доскуча и се прибрахме. Макар, че в момента в който стъпих вкъщи и съжалих, но това е друга тема 
...
...
Ах Вале много ме разсмя с разказите си за Клина и малката Рая.
........ измих и аз дупето за сън и я оставих да поскача гола, а тя ме издебнала и ..... направила белята ...... по късно лягам аз и брей в краката ми мокро, бързо разбрах кой е виновника