КОЗУНАЦИ - 2 тема

• 84 896
  • 805
  •   1
Отговори
# 675
Така е точих зъби и накрая нъцки  ooooh! Тестото ама грам не втаса,чудя се де е причината.Най лошото е че ми е и голяма дозата,замеси си се добре,тестото е еластично,но не втасва.Едната част е в машината дори и там не се е надигнало  ooooh! Усещам как ще си меся цяла нощ доде не докарам някакъв козунак.
При мен се получи точно същото  втория път.  Сега почвам отново. Все някога ще стане. Надявам се да е за този Великден Laughing

# 676
Така е точих зъби и накрая нъцки  ooooh! Тестото ама грам не втаса,чудя се де е причината.Най лошото е че ми е и голяма дозата,замеси си се добре,тестото е еластично,но не втасва.Едната част е в машината дори и там не се е надигнало  ooooh! Усещам как ще си меся цяла нощ доде не докарам някакъв козунак.
При мен се получи точно същото  втория път.  Сега почвам отново. Все някога ще стане. Надявам се да е за този Великден Laughing

Що така бе момичета  Sad
didolinaa , ти до къде стигна?
Айде, стискам ви палци  Peace Не се отчайвате.
Може не е достатъчно топло  Rolling Eyes , маята да не е стара случайно ?

Редактирам.
didolinaa аз къде гледам  Rolling Eyes , сега забелязах , че си отговорила . Еми , поне си разбрала причината. Лягай да се наспиш, а утре (днес) ще направиш страхотен кузунак !  Close

Последна редакция: нд, 04 апр 2010, 01:13 от Alyona

# 677
  • Бургас
Христос возкресе!
Нека домовете ни се изпълнят с радост и любов!
Нека бъдем по-добри!

# 678
  • София
Во истина воскресе нека на този светъл празник се изсипе цялата благодат върху вас и вашите семейства   bouquet

Alyona до под кривата круша,опекох едната част,но явно проблема ми е в брашното.Бях купила едно в червена опаковка само си за козунаци уж,ама отвътре си е направо черен козунака  Embarassed замесих един малък с нормално си брашно и става да му се невиди.А няма да ти казвам колко ме е яд сега.Другата част от тестото замина в кофата за боклук,утре ще купя още брашно и пак ще се меси.

# 679
  • София
Во истина Воскресе
Купих брашно в червена опаковка специално за козунаци да да ама не.Замесих малък козунак с обикновеното си брашнои си се надига пушината му и става супер.
Дидолина, да не би да си ползвала едно нещо, наречено "готова смес за козунаци"? Помня, че беше в червена опаковка, но то не е брашно, а има и набухвател, ако не се лъжа и яйца на прах и други боклуци. Майка ми преди няколко години така се прецака, та беше замесила и 3 кг, отидоха й ръцете и нищо. Чак след това се сети да погледне опаковката.

# 680
# 681
# 682
Христос Воскресе! Благодаря на всички за рецептите и съветите!   bouquet От една седмица ви чета, но резултатът (поне според мен) е страхотен. Ще видя какво ще кажат и тези, които ще го опитат. Специални благодарности на Дядо Хаджия. Много полезни съвети!   bouquet

# 683
  • ГОре на черешата...

# 684
Во истина воскресе!

Ето и от мен един козунак.От дозата ,излязоха 3бр.,но само този остана.

# 685
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! Нека ни дари със своята любов и благодат!
Козунаците по-късно /че със бебе не е лесно Whistling/

# 686
Воистина воскресе

С пожелание за здраве, благополучие и светли Великденски празници. Нека има Мир и Любов в сърцата ни!

# 687
Воистина Воскресе!
Честит празник на всички ,които празнуват своя имен ден на този ден!Да сте живи и здрави!  bouquet  bouquet  bouquet

Да ви почерпя виртуално,днес моята мушмулка има имен ден  Grinning

# 688
дядо хаджия, Благодаря   bouquet

мистерия, точно такива искам.
По коя рецепта ги прави?
Извинявай за късния отговор,но снощи направо бях скапана и си легнах рано
етоя рецептата по която правя за втора година и наистина стават чудни
http://griboedov.wordpress.com/2007/04/05/kozunak/  Hug

# 689
Во истина возкресе!
Благодаря на всички пишещи в тази теми и отговарящи търпеливо на новаците в месенето на козунаци. Ако не бяхте вие едва ли щях да се захвана с правенето им. А ето, че за пръв път правя и се харесаха много от моето семейство. Благодаря ви!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт