Отговори
# 90
Сега догледах ЛиН ....доста се заплитат нещата....и Яса яко в калта от Лъжи и Саваш не и отстъпва с тайни.....ама това със сестрата беше супер нагла лъжа....каква връзка ще градят....харесва ми сериала,Мурат е страхотен,малко е завеян отвреме навреме и погледите му са бледо копие на Демировите,но пак е много добър.....

# 91

НЯМА  ЛОШИ  ХОРА  -   ИМА  ЛОШИ  СЪЧЕТАНИЯ .............

# 92

Истанбулските "вълци" ще я изядат с очи!!!

АКО не сте родени слепи, ако не сте гледали "АСИ", ако не сте чели статии, интервюта, форуми -
ВИЖТЕ  и  АКО можете отречете, че

ТЕЗИ ДВАМАТА НЕ СА ЕДИН ЗА ДРУГ  !!!!

ВСЕКИ НА ТОЗИ СВЯТ ИМАЛ  ЕДНА-ЕДИНСТВЕНА  ПОЛОВИНКА 

..... другите са НЕПРАВИЛНИ СЪЧЕТАНИЯ

ВЪВ  ФИЛМА  "АСИ"  -  СЕ СЛЯХА И ДУШИТЕ НА ТЕЗИ,  разделени тук ПОЛОВИНКИ  на  ЕДНО ЦЯЛО

Във всички страни, където филма е достигнал чрез някакъв канал, чрез Интернет .....
това е  МАСОВОТО  МНЕНИЕ  на   ОБИКНОВЕНИТЕ  ЗРИТЕЛИ ......... всички ли са "фанатици"   
     newsm78

# 93

разделени тук ПОЛОВИНКИ  на  ЕДНО ЦЯЛО[/b][/color] 
За съжаление не са единствените разделени половинки! По света има още много скитащи се, търсейки своята и други, които живеят с чужда половинка. Но всяко зло за добро. Ние не знаем Бог какво е отредил за Туба. А и за Мурат!

# 94
Ако някой се интересува от превода на З.С., вече е преведена и качена в NitroBG . Линка е в другата тема.

# 95
ПП  Пак според мен Мурат и Туба продължават да имат чувства един към друг  а между Туба и Сами има само много добро приятулство.
  Мурат  е нещастен в живото и в брака си  според мен.Аз очаквам след като Мурат се затвърди като добър артист ,че ще се развиде с Бурчин .
Странно !
Мой приятел, който е местен там, от Турция си е родом и живее там
ми каза същото, че чака да се затвърди и тогава ще се разведе.
Явно не е нещо ново като начин на действие там.

# 96
Ако не се  докаже и затвърди като добър артист които е предпочитан и търсен  то тогава ще трябва да стои при клана Бурчинелски  та те  да го уреждат с роли.  Пожелавам  на Мурат да постигне  нужното с Ask ve ceza та мъките му да свършат след 2 год.

# 97
Ако не се  докаже и затвърди като добър артист които е предпочитан и търсен  то тогава ще трябва да стои при клана Бурчинелски  та те  да го уреждат с роли.  Пожелавам  на Мурат да постигне  нужното с Ask ve ceza та мъките му да свършат след 2 год.

А, не - той си предрече общо 5!!!! Не помните ли!!!! ТОГАВА  ТУБА  ЩЕ  БЪДЕ АКТРИСА, за която ще говорят!  Една мина, значи има още четири. Ще поживеем, ще видим!

# 98
ПП  Пак според мен Мурат и Туба продължават да имат чувства един към друг  а между Туба и Сами има само много добро приятулство.
  Мурат  е нещастен в живото и в брака си  според мен.Аз очаквам след като Мурат се затвърди като добър артист ,че ще се развиде с Бурчин .
Странно !
Мой приятел, който е местен там, от Турция си е родом и живее там
ми каза същото, че чака да се затвърди и тогава ще се разведе.
Явно не е нещо ново като начин на действие там.

Животът е това, което се случва, докато ние си правим планове за него....

Дали ще има КОЙ, КОЙ  ДА ГО ЧАКА.....

# 99

Какво ли си мислят в този момент? Може би някакво обещание, дадено наум?
Сякаш искат да кажат: О, миг, поспри!

# 100

Или са мислили: Защо това е професионален ангажимент, а не истинския живот?
Камерите са били най-ненужното , нали?

# 101
# 102

Какво ли си мислят в този момент? Може би някакво обещание, дадено наум?
Сякаш искат да кажат: О, миг, поспри!

О, миг, поспри! За цял един живот!!!
За да избегна брачния хомот!
Не искам този филм да свършва -
аз в него съм като във собствената къща,

където се надявам да остане
и таз партньорка от екрана!
Не искам друго - само нея,
а миналото - вятър да отвее...

За да не трябва да си тръгвам
от тази обич - тя за мен е първа!
И тя единствена ще бъде,