Една след друга разбираме хубавата новина - СЕПТЕМВРИЙЧЕТО мъжле ли е или мома!

• 28 710
  • 722
  •   1
Отговори
# 165
Vany666, talktoher, според мен трябва да си държите на микробиологията.
В указанието на  вагиналните таблетки, които ми изписаха пише, че могат да се прилагат профилактично на 3 пъти по време на бременността след първия триместър. При мен обаче, проблемът се оказа по-сериозен и освен тях се налага да вземам и антибиотик. Обикновено лекарите не предприемат лечение на гъбичните инфекции преди първия триместър, но след това някои от тях е наложително да се лекуват, защото  съвсем не са безобидни и могат да навлязат в околоплодните води или да заразят бебето по време на раждането. Затова непременно изисквайте да ви пускат иследванията, които ви се полагат. Аз считам, че това е важно.

# 166
vany666, недей да се палиш от лекарски изпълнения  Hug Това още нищо не е, само в 4 месец си, до деветия има да видиш още много. Хич да не ти пука. Аз глобули без миккробиологично изследване не бих си сложила. Ако толкова се опъват вашите лекари и ако вече сте правили това по ЗК, пуснете си едно на частно - не е повече от 20 лева. За какво да си хабите нервите. Аз изследванията от ЗК не ги мисля - което стане - стане, което - не, си плащам и толкова. Моята микоробиология излезе безпроблемна, към края планирам да си пусна още една, независимо отпуска ли ми я Касата или не.

# 167
grix  Пожелавм ти да е такъв пол, какъвто искаш ти.

# 168
Не се отбелязва нито датат на раждане, нито термина, а годината на зачеване. Така какво дава?
точно така направих,година на зачеване,рожденни дати на мен и мъжът ми,след това  сайта изчислява и си търсиш в кой месец ще раждаш или си родил,за да видиш дали ще е момче или момиче. нали така?

# 169
Да, значи и този тест не е точен.

# 170
psm аз по-скоро го разбрах, че годината която дава е тази на зачеване и смята към датата на зачеване какъв ще е пола. Върнах се пак на сайта и ето какво пише:

Все данные, расположенные правее вертикальной черты - отметки 50/50 (окрашенные в синий цвет), указывают на то, что на соответствующие даты возможно зачатие мальчика. Данные, расположенные левее отметки 50/50 (окрашенные в красный цвет) - девочки.

Нали целта на тези сайтове е преди да се зачене, родителите да изберат дали искат да "работят" за момиченце или момченце и да го направят в съответните за единия или другия пол дни.

Иначе съм твърдо за микробиология и след това ако се налага лечение. Моят гинеколог беше казал, ако има нещо, лечение чак след 20-та седмица. Аз току-що се обадих да проверя резултатите от моето изследване и слава Богу всичко е наред.

Последна редакция: вт, 30 мар 2010, 15:03 от grix

# 171
grix, права си,но и при такова изчисление пак ми дава,че синът ми е бил за момиче. А за сега ми дава пак момиче.

# 172
  • Варна
Здравейте и от мен. Според този руски сайт и за двете ми деца е познал. За третото излиза да е момиче, но още не се знае. Макар и аз и каката искаме момиченце.

# 173
ULIA, кагато отида на място ще и кажа да ми ги направи,а това ще стане след 2 седмици, аз  така или иначе ще си ги искам, ама и тогава и аз си бях виновна, че много бързах и не дадох възможност на жената да се изяви  Whistling Whistling Whistling

Това за пола ми го  изчисляваха по системата годините на майката, когато е заченато бебето и денят на раждане (ако не се бъркам), казаха ми, че на тях им излизало на 100% вярно! Та при мен било малко на кантар дали е момче или момиче, защото след като минат 6 месеца от навършването на 27 години, вече съм се водила 28 ... на мен рождения ден ми е началото на юни, а бебето е направено средата на декември... някакви ей такива глупости  Joy аз така и така не вярвам в тях, ама като няма какво да правя и с такива глупости се занимавам, поне е забавно  Grinning Grinning Grinning
И да питам, на вас правили ви се секс??????? Малеее, аз не искам и да си помислям, нямам никаква идея защо, нито искам да ми се гушка , нито да ме докосва - любовно бъдещия татко smile3521 smile3521 smile3521. Хубавото е, че той не се противи, само дето от време на време казва, че се чувства като на заточение, ама ме разбира - което е супер.

# 174
vany666, не е нормално да ти изписва нищо без да ти е пуснала микробиология. На мен също ми се появи течение, след като от години съм нямала. Пуснаха ми изследвания и се оказа, че не са бактерии и моята лекарка каза, че няма да ми изписва нищо. На нея и имам пълно доверие, така че не знам какви са тези лекари, които без да са видяли какво ти е ти дават лекарства. Срещу какво те лекува???????  #Cussing out А и да не говорим, че полезно лекарство няма!

talktoher, при мен по всички възможни сметки ми излезе момче, а аз ще си имам дъщеричка. Аз вярвах на сметки ама вече не.  Crazy А за секса и на мен не ми се прави, което за мен е абсолютно ненормално...преди не сме пропускали. Миличкия ми мъж.  Confused

# 175
  • София
vany666, и аз съм на мнение, че си трябва изследване. Сега съм със засилено бяло течение (имах такова при наличне на раничка есента) и се бях попритеснила. Но микробилогията и цитото са ми чисти, няма видими ранички и лекарката каза, че понеже няма нищо в секретите, няма и какво да лекуваме. Най-вероятно е засилена секреция заради бременността.

Иначе да се похваля - разултатите са ми добри - кръв и урина, микробиология, кръвно е в норма, антитела за Rh също са ок.
И лекарката каза, че 100% е сигурна -  stork-boy
На таткото му притрепери гласчето като му казах новината по тел.

Та този руски сайт - за мен е 50/50 -> Лора излиза момче, бебока си излиза момче Wink

# 176
Момичета аз така или иначе няма да взема лекарства без изследвания, просто не ми се разправяше с докторката.Ще съм на изследвания след 2 седмици, така че ще почакам.
А някой може ли да ми каже каква е тази теория за пола на бебето и честотата на неговия сърдечен пулс?
Или да ми кажете да отида да прочета, че не помня къде беше обсъждано  Crazy

# 177
ако е над 140 удара в мин - момиче
под 140 - момче  Simple Smile

но и тя не излезе вярна, според узналите пола вече

# 178
  • у нас
пулса на бебето варира от 120 до 160 и това е напълно нормално. Същото е и при възрастните- спане, активност.... по тази логика трябва да има разлика и между сърдечната честота и на мъжете и жените след раждането Rolling Eyes

# 179
ако е над 140 удара в мин - момиче
под 140 - момче  Simple Smile

но и тя не излезе вярна, според узналите пола вече
Хахахаах  Laughing ще видим тогава. Днес лекарката измери пулса няколко пъти и каза че варира от 138 до 144  Laughing Което в случая  newsm78
ами значи може и да е момче и да е момиче  Crazy и без да мери пулса вариантите пак са тези  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт