Отговори
# 615
Христов Воскресе
Да сте живи и здрави всички.Много радостни моменти на мамите които вече гушкат бебета и леко раждане на тези от нас които още чакат Hug Hug Hug

# 616
Христос Воскресе момичета! Много здраве и щастие на всички ни, леко раждане на тези в очакване и всичко хубаво на вече родилите мами!

Честит имен ден на vili_nik – здраве, щастие, семейно благополучие, едно безпроблемно и бързо раждане...и едно хубаво, здраво и пухкаво бебенце!

vesi_mesi , deni 1971 – хайде момичета...ще чакаме новини от вас.
Дано скоро имаме новини и от glorybg...

Аз също съм с гърлобол и все ми се гади. Сега отивам на разходка, хем ще си взема малко прополис за гърлото. А като се върна ще проверя за бебоциииии...

Весел празник на всички!!!

Последна редакция: нд, 04 апр 2010, 19:26 от alesya

# 617
Христос Воскресе  момичета , бъдете живи и здрави вие и вашите семейства.....

Аз пък съм с някакви контракции уж подготвителни,но те последните 3 дена са на всеки 2-3 минути,нямам болка но като ме стегне и става страшно...Кво е това чудо Не знам..Дали е някакъв признак за наближаващо раждане или имам някакъв проблем.То все е било да имам контракции но чак пък такова чудо не е било...Аз като нямам много опит с нормалното раждане и сега съм като в небрано лозе Embarassed
Че то тук нема и кой да питаш,за тях всичко е нормално #2gunfire
А и забелязах,че и бебето е едно такова мудно не мърда много много както преди.Хвърля ми по някой къч от време на време,колкото да не се побъркам от страх и това е... newsm78
Мислех да се поразровя в интернет и да видя за тези контракции,но знам че вие тук имате повече опит и мога да ви вярвам....
Нека някой ако има опит да сподели..
Целувки и весело изкарване на празника.....  bouquet

# 618
  • София
Честит Празник - Христос възкресе - целувки на всички !

# 619
ВОИСТИНА ВОСКРЕСЕ.ДА СТЕ МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ newsm51

ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАЙЧЕТА.МНОГО ДА ВИ РАДВАТ ДРЕБОСЪЦИТЕ

ЧЕСТИТО НА ИМЕННИЦИТЕ.ДА ВИ Е ЖИВО ИМЕТО И ЗДРАВО ТЯЛОТО

Хубав ден от мен newsm51

# 620
Христос Воскресе!
Нека Великденските празници бъдат изпълнени с радост и много щастливи изненади! Желаем Ви много мир и надежда, сбъднати пролетни обещания и щастливи нови спомени! Нека този Великден бъде специален за Вас!

Честито на всички нови мамчета и добре дошли на бял свят на новоизлюпелите се пиленца!!! kyllmg

Явно и днес ще си имаме великденски попълнения... smile3521

Katy Charles - и аз съм с такива контракции, но не са толкова често. И на моя доктор за каквото и да му се оплача, той все казва че е нормално. Затова не се оплаквам повече newsm56.

А сега и аз да се отчета. В четвъртък бях на ЖК. Бебка вече се е обърнала с главата на долу (най накрая), значи ще се ражда нормалноооо, супер Party. Бактериалния ми тест е отрицателен, течението щяло да се махне след раждането. Тоновете на бебка са много добре, нямало да родя поне в следващите десет дена Confused. То вярно че ми е рано още, ама много почна да ми тежииии ooooh!. А като гледам другите майчета да раждат... и на мен ми се ражда вече fiuuuuuu.
Да си призная напоследък почна страх да ме гони. Не за болките, а дали ще успеем на време да отидем до болницата. Като слушам вече родилите, втория път се ражда по-бързо newsm78. Каката ни я родих за два,три часа.... а сега колко бързо ли ще да е Mr. Green?

Ох, пак много стана. Отивам да се приготвям за гости днес следобед. Ще правиме официално откриване на новия ни дом newsm41.

Весело прекарване на празника lovekiss.

# 621
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!! ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ И БЛАГОДЕНСТВИЕ НА ВСИЧКИ!!!

СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВЛЕНИЯ НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!  bouquet  bouquet  bouquet

И аз още нямам никаква промяна! От днес ще ходя всеки ден на запис на тонове и ще продължавам да си чакам момента. Скъсвам се от ходене през деня, сигурно навъртам по 4-5 км, а имам такава травма на единия крак сигурно от тежестта, че едвам ме държи, ама какво да правя не мога само да лежа. Да не говорим, че вече няма какво да облека, особено откакто се стопли времето. Така се радвам на всички мамчета, които вече родиха и разказват, направо си представям как им се случва всичко.

# 622
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!!!!! Бъдете здрави и щастливи и скоро всички да гушнат малките съкровища!!!!!!!

Ние сме добре, но нямам никакво време да чета или пиша! Кърмим се, спинкаме,засега ми е спокоен и няма колики! Яде на 2-3-4 часа, тази нощ се будеще по-често, иначе на около 3 часа.
Днес направихме първата разходка, страхотно слънчице  HugНа Калоян много му хареса навън, веднага заспа и се усмихваше насън, като го напече слънчо  Laughing

Честити бебчета на новородилите мами!!!
Леко раждане на всички, които им предстои!!!

Сега ще кача 1-2 снимки в албумчето  Hug
Целувки от нас!!!

# 623
Христос воскресе!
Още сме 2 в 1  Tired честито на новите майчета   bouquet как искам да съм на тяхно място вече  Tired Crazy Crazy
Поздрави за всички в този слънчев ден Hug

# 624
Христос воскресе! Здраве, любов и щастие на всички!

Много, много здраве и щастие на всички нови бебенца и родителите им   bouquet
Аз не съм чела 10ина дни и то се напълно с бебенца, много мило и хубаво ми стана точно днес да видя колко много бебчовци има вече  Hug Още веднъж - да са ви живи и здрави и много да ви радват!!!

# 625
ХРИСТОС ВУСКРЕСЕ МАЙ4ЕТА !!!! ДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИ4КИ И ДЕЦАТА ДА СА НИ ВСЕ ТАКА ЗАСМЕНИ И ПОСЛУШНИ !!! [/size] easter sohappy sun

Вяра за пъп4ето нашата доки каза 4е няма проблеми дори д те4е алко кръв4ица .Да си го мажа със спирт и да си го пудря с топоцин и наистина на 4 тия ден след като се прибрахме пъп4ето ни падна и сега леки4ко ми пуска кръв4ица ама тя каза 4е е нормално да не се притеснявамм. Ама тая Габи голям бонбон  moresmile ,а Кая е жестока с тези уши4ки  newsm81 да ги нацелувате   remybussi  remybussi

# 626
          Честито възкресение , майчета ,  easter  да сте здрави и щастливи и скоро всички да се радваме на своите априлчета !
Сега се връщаме от разходка с мъжа ми, времето е прекрасно ,.....но нещо нямам подходящи дрешки за толкова топло и с толкова килца отгоре и заврях от горещина ...
Нямам търпение вече да си видя бебчето ама нямам никакви признаци ,е има време ,ще почакаме.
Голям апетит ме гони последните дни , някой има ли този проблем ,а аз все си мислех че ще ми е малко мястото през последните месеци ,да ама не ,дори през ноща се будя и съм гладна ,това не е било досега  Rolling Eyes

# 627
juli.nikolova  какво да ти кажа за яденето, не стига че се опитвам да се ограничавам, а то през последните две седмици имам чувството, че качвам с часове. Това пък ако си ядях както си ми се иска......... #CrazyСега накрая и краката ми се подуха и в лицето надебелях и нещо като лунички гледам ми се появяват, абе идилията е пълна. Whistling

# 628
Христос Воскресе на всички! Да сте живи и здрави вие и съкровищата! Аз съм си вкъщи вече и още е голям хаос. Благодаря на всички за милите пожелания за бебо Даниел!  Hug Hug Hug Heart Eyes

# 629
Здравейте и от мен Grinning Grinning Grinning
Вече имам нет и компютър и нет и съм тук сред вас  newsm44
Не съм родила още ,като гледам ще си раждам на термин Laughing
Имам много за разказване ,но първо се връщам назад да чета ,че клюкарката в мен не издържа вече Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт