Отговори
# 600
  • Варна
ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ, МОМИЧЕТА! Пожелавам на всички ни да сме живи и здрави, ние, семействата ни и децата ни (родени и неродени все още), а на тези от нас, които все още си чакаме рожбичките - бързо, леко и безпроблемно раждане!  Praynig Hug

На именниците честито!   bouquet

И аз като Вили_ник тази нощ сънувах, че Navail е родила през нощта и сутринта гледам й честитите.  Laughing Mr. Green То не, че ще е кой знае какво пророчество, като се има в предвид, че й остава няколко дена до термин.  Mr. Green

Тази нощ пак беше интересна!  Rolling Eyes Събудих се от някакво пъшкане и охкане и си мисля "ох пак мокри сънища". Станах да се раздвижа малко и до тоалетна, връщам се, лягам и  Shocked - никакви мокри сънища! Комшията под нас прави секс и мацката нещо се развихрила  Mr. Green Викам си само това ми липсваше - не стига, че съм на сух режим, че после нямам представа на какъв режим ще бъда с бебето, ами и тези ще ме дразнят сега.  smile3516 И от много въртене в леглото взех да си мисля какво ли не и по едно време като ми стана гадно - край с "ергенския" ни живот с милото, вече не може да правим каквото, където и както си поискаме и т.н. (обебените мами да не се смеят, моля  Naughty Crossing Arms). Сигурно няма по-прекрасно нещо от родителството, но като слушаш хората как се забавляват и ........  smile3518 Кат да е - да сме живи и здрави само, другото сами ще си го направим.  Peace

Някой питаше за гости след изписването - ние предупредихме, че който иска да идва на изписването, но после вкъщи не  Naughty Искам да си изживеем момента с половинката, аз да си почина, да се ориентирам в новата ситуация и т.н. А за гости за няколко дена и дума не може да става. Като решим, че сме готови да поканим някого и да покажем малкия човек (за което аз няма да имам търпение като се знам каква съм фукла  Mr. Green) ще си поканим приятели.

Хубав празник ви желая!  Hug

# 601
Христос Воскресе!  easter
Да сте здрави и щастливи всички мами - вече настоящи и бъдещи, както и вашите семейства!

Честито на Нурии! Да расте здрава малката Сузи! Дано нямате повече проблеми от тук нататък!

vili_nik, Честит Имен Ден! Леко и безпроблемно раждане ти желая и най-сладкото бебче!!! А ти нали каза, че и мен ще сънуваш? Какво стана?  Wink Аз още си чакам... Все пак съм преди Веси!  Hug А това за количката е много гадно... Как може поне да не я изперат?!?  newsm78

deni1971, май ти ще се похвалиш днес! Стискам палци!

Вяра, малката е много сладичка. Наслайдавай се, че имаш кой да ти помага! (Дано само не те изнервят близките!)

Хапвайте вкусни козунаци днес и във всяка да има по един борец!
 Hug

# 602
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!! easter
Пожелавам на всички да сме живи и здрави , на родилите вече мамчета много радостни мигове с мъничетата, а на всички, които сме в очакване на Най-важното събитие в живота ни да дойде скоро и да протече леко и безпроблемно! Praynig
Веси, айде душицо аз си мисля,че днес е твоят ден! Hug

Хубав и усмихнат ден от нас и мнооого бебчета!!!!И аз искам...ама да видим newsm78

# 603

Вили ник ЧИД!!!
Пожелавам ти здраве, хармония и много любов!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: нд, 04 апр 2010, 09:27 от sladkish4e

# 604
  • Бургас
Христос Воскресе! Пожелавам на всички родили и неродили момичета много здраве за цялото им семейство   bouquet Вили Ник, честит имен ден   bouquet Честито и на новите мамчета.
Болки имам от вчера, много силни, но в кръста отзад. Някой има ли такива? Тези, които са като предменструални ме съпътстват вече 3 седмици, даже не ми и правят впечатление.
Леко раждане на всички. Веси, ти си Simple Smile

# 605
Честито възкресение!Честит имен ден на Vili_nik и на всички останали, чиито имена не знаем!

Много сте ранобудни всички. Май аз съм от малкото поспалани, които вечер към 10.30 едва гледат и сутрин най-рано в 8.30 отварят очи.
Днес по изключение се събудих по-рано. За обяд чакаме гости и направих две салати, сега чакам хлябът да ми втаса и после ще продължавам с приготовленията. Козунаци не меся, но свкърва ми се е погрижила, а яйцата боядисахме още в четвъртък. От 10 не ми се спука нито едно при варенето и накрая боядисани счупих 3! Бременна му работа. За днес свекър ми пое ангажимента да изпече агнешкото /предварително приготвено от свекърва ми/ и в общи линии моята програма е много спокойна Simple Smile. Всички са в див ужас как така ще готвя аз, ТОЛКОВА бременна, все едно през останалото време когато го правя не съм.
Грижат се хората...

Звездичка, хубаво е, че си се престрашила да пътувате Simple Smile Весело изкарване и на днешния ден.

Nurii, на 12 февруари ли се роди Сузана или е грешка? Много кураж и спокойствие ти желая! Всичко ще е наред от тук насетне Simple Smile

За къпането – ние смятаме първите три месеца поне да не ползваме никаква измиваща козметика. После ще преценим дали да продължим в същия дух. Колкото и да твърдят, че всичко е съобразено с бебешката кожа, не ми се вярва да не я стресират. Пък и в началото бебето нито се цапа, нито се поти...

Дени, стискаме палци всичко да мине леко!

Цитат
Тази нощ пак беше интересна!   Събудих се от някакво пъшкане и охкане и си мисля "ох пак мокри сънища". Станах да се раздвижа малко и до тоалетна, връщам се, лягам и   - никакви мокри сънища! Комшията под нас прави секс и мацката нещо се развихрила   Викам си само това ми липсваше - не стига, че съм на сух режим, че после нямам представа на какъв режим ще бъда с бебето, ами и тези ще ме дразнят сега.   И от много въртене в леглото взех да си мисля какво ли не и по едно време като ми стана гадно - край с "ергенския" ни живот с милото, вече не може да правим каквото, където и както си поискаме и т.н. (обебените мами да не се смеят, моля   ). Сигурно няма по-прекрасно нещо от родителството, но като слушаш хората как се забавляват и ........

Галя, много ме развесели! И нашите съседи бяха много шумни, но сега имат мъж на 2 месеца и доста са се кротнали.

Хубав ден на всички!

# 606
# 607

За къпането – ние смятаме първите три месеца поне да не ползваме никаква измиваща козметика. После ще преценим дали да продължим в същия дух. Колкото и да твърдят, че всичко е съобразено с бебешката кожа, не ми се вярва да не я стресират. Пък и в началото бебето нито се цапа, нито се поти...

Не съм съгласна!!!
Може и да не използваш всеки ден козметични средства за къпане, но поне 2-3 пъти в седмицата е добре.
Моята дъщеря имаше крусти по главичката, отделно под врътлето и винаги се стичаше мляко и ако не я къпех всеки ден миришеше на прокиснало.....и не знам длаи е защото я раждах началото на лятото и беше 40 градуса, но се потеше по тила, крачетата, дупето се подсичаше от памперса.....така, че аз смятам да си къпя и второто бебе с бебешко сапунче и шампоан....

# 608
Христос Воскресе!  easter

Да сме живи и здрави,както ние ,така и нашите семейства!

vili_nik,честит имен ден,пожелавам ти да гушнеш днес своето малко човече.

deni1971,струвами се,че днес ще станеш майка за втори път.Успех и да се похвалиш.

# 609
]христос возкресе!!!
много здраве на всички нас, на дечицата ни и семействата ни, Бог да ни закриля и води във всяко наше начинание!!!!!!

честит имен ден на vili_nik, и на всички други именници   bouquet

аз нещо настинах, гърлото ми е като таралеж, слагам едни компреси на гърлото и смуча хомеопатични хапчета за гърлото и се надявам да не стане по-лошо, че имам лош спомен от коледа тогава бях така даже с температура, стискайте ми палци милички да се преборя Peace

весел празник на всички и хубав ден от мен Hug

# 610
Здравейте момичета!
Ние все още сме си 2 в 1. Болки нямам. Тапата продължава да си пада под формата на мнооооого слабо кафяво течение. Та ....чакам да изтекат я води, я да ме хванат болки. Смятам сега да поизлезем на разходка че денят е просто  прекрасен.
Между другото ...имам хрема. Ужасно е. Дано бързичко ми мине.
vili_nik-Честит Имен ден душицо! Да ти е живо и здраво името-и ти с него!!! Желая ти много щастие, късмет, безпроблемно и бързо раждане и едно прекрасно пухкаво бебешоче!!! Целувки!

Поздрави на всички мами, тумбаци и бебоци!!! newsm51 newsm51 newsm51

# 611
Христос Воскресе и от мен и моя великденски заек  Mr. Green Бъдете живи и здрави, вие и вашите семейства  Hug Hug Hug

# 612
ХИ-ХИ
И Кая и Габи са просто уникални сладкишчета!
А на Кая ще й изям ушленцата!

# 613
                                                               Христос Воскресе!

Честито на всичко нови мами!Да са ви живи и здрави рожбите и много ,много да ви радват!

vesi_mesi,отивай на разходка мила,да го подсетиш че трябва да излиза вече. Hug
Аз също от два-три дни имам такова кафеникаво течение  newsm78 сигурно е част от тапата,но е оскъдно и не е на често-веднъж на ден примерно после няма нищо.Първият път като родих тапата ми падна сутринта,наведнъж и следобяд вече бях родила.
Втория път на части по-малко падаше, две седмици си разхождах така с хаотични контракций.
Сега ,нищо че ми е трето ,пак съм в чуденка -колко време ще е така,дали ще тръгне по-рано....а и подготвителните контракций стават една идея по-болезнени  Crazy.Дано устискам до сряда,тогава съм на преглед.

navail,ако не се разпишеш  вече си заподозряна. HugПожелавам ти от сърце да се роди точно днес !

# 614
  • гр.София
Галя,и аз съм на това мнение за гости вкъщи.Мъжът ми ще си  вземе отпуската която му се полага и ще си останем само ние и баткото.Рискувам някой да се обиди защото вече са се наточили да гушкат бебе но компромиси няма да правя. Naughty

Веси и моята тапа продължава да пада.
Вече почнах да се притеснявам че имам само тежест а не болки.Почнах да си мисля ,че ще изпусна момента.Изкукуригала работа.
Мъжа ми е на работа много тъпо хем на Великден хем днес когато може да се случи великото събитие.Разбира се че ако тръгна да раждам ще зареже работата,но аз колкото повече съм сама толкова повече изтрещявам.Ще взема да изляза да се разходя newsm78.

Кая е много готина на тая снимка да ви е жива и здрава.

Общи условия

Активация на акаунт