Отговори
# 645
  • София
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! НЕКА В ДОМОВЕТЕ НА ВСИЧКИ НИ ЦАРИ ТОПЛИНА И УЮТ!
Както обещах поствам картинка с созунаците ми   chef а и яйцата, да не останат по назад  Wink

Добре ми се получиха, но специално внимавах да не се изморявам, че вкъщи само ми мърмореха  Mr. Green
Вечерта минахме и през Свети Седмочисленици. Беше готино, нямаше много хора. Дечурлигата се кефеха определено, какво друго му трябва на човек  Heart Eyes
Да са живи и здрави бебончовците на Алиса, Неличка, Nurii, koremche !  Hug
GerganaK- Кая е ужасно сладка  newsm51
milena_66- много е хубаво, че сте си вкъщи Hug, отивам да разгледам красавиците  Heart Eyes
Данчето - аз имам същото течение от известно време и лекарката ми каза, че не е тапата  Rolling Eyes
Лека нощ и сладки сънища  Hug

# 646
  • Варна
Аз днес съм нещо доста притеснена Tired Бебчо не рита много а и имам някакви уж силни контракции през 12 мин,ама не са много силни Tired (това от около час) Незнам какво да правя,само седя и гледам часовника
Душичко, не напразно аз съм те сънувала снощи, че раждаш. Така като гледам ще родиш на моя рожден ден, т.е. на 5.04.  newsm53 newsm53 newsm53 newsm51  

Данче, липсваше ни! Аз направо се плаша - ти и Веси меси сте с големи бебета, а откарахте до термин. Аз също съм така, а не ми се чака до термина  Crossing Arms Thinking

# 647
Данче мила, не се знае, може пак да родиш тайно. Какво като ти идва термина. То не е казано, че точно на датата трябва да стене и че всички ще разберат. Една позната термина и беше на 13 март и роди на 19 и никой не разбра. Споко  Hug
Навайл, моя лекар ми е казал да следя контракциите 2 часа ,понеже често се случвало да ги има 2 часа и после да отшумят. Та ако ги има повече от 2 часа да му звъня. Целувки и дано скоро да гушиш бебчо

# 648
Галка ,големи бебета носим ,а то какво стана....постоянно ми казваха ,че няма да изкарам до термин ,защото бебов шял да удари 4 кила и да тръгне да излиза Rolling Eyes А той не ще  Rolling Eyes
По мои сметки сега ще е най-малко 3800,пък да видим  Flutter
navail ,поне някакви признаци има все пак ,аз все още не знам що е контракция Shocked
Има ли и други като мен ,които нито болки ,нито подготвителни контракции знаят какво е newsm78
Да са живи и здрави бебончовците на Алиса, Неличка, Nurii, koremche Hug
metchopooh ,много ми е странно това течение ,имах го 2 пъти за около час,едва ли е тапата ,но аз се въобразявам вече хиляди неща Laughing
vili_nik ,няма как да е тайно ,всички знаят кога ми е термина и още в сряда ще започнат да ми звънят #CrazyАз не мисля да преносвам хич Naughty  То не е и препоръчително за бебета с мноооог дълга пъпна връв,които постоянно се омотават Praynig
Отивам в сряда и ще си искам веднага индуцирано раждане Naughty
Да знаете Laughing

# 649
Все забравям да кажа
Гери , Кая е много ама много сладка и все едни муцки ги прави. Без да ми се обиждат другите мами, Кая ми е любимка. Иде ми да я изпапкам / пу пу/ Ако ни изнада бебето и вземе че се окаже мъж, ще ви искаме за снаха Flutter
 Мечопух, много апетитни изглеждат твойте козунаци и яйцата са яки. Браво Peace
Коремче, Честито Ви бебе Ивет, да е жива и здрава малката и да има много щастливо детство
 Незнам за вас, но аз с нетъпение чакам Марини.
Лека вечер от нас и и ако някоя мама се разражда посред нощите леко раждане и желаем
Данче   love001

# 650
  • Варна
Има ли и други като мен ,които нито болки ,нито подготвителни контракции знаят какво е
Да, аз! Но да кажем, че уж ми е рано. Аз да си кажа започнах да прилагам вече номера със секса за предизвикване на раждане, пък да видим!  Mr. Green

Гери , Кая е много ама много сладка и все едни муцки ги прави. Без да ми се обиждат другите мами, Кая ми е любимка. Иде ми да я изпапкам / пу пу/ Ако ни изнада бебето и вземе че се окаже мъж, ще ви искаме за снаха Flutter
А моля моля! Аз вече я заплюх!  Naughty

# 651
Има ли и други като мен ,които нито болки ,нито подготвителни контракции знаят какво е
Да, аз! Но да кажем, че уж ми е рано. Аз да си кажа започнах да прилагам вече номера със секса за предизвикване на раждане, пък да видим!  Mr. Green

И аз, и аз не знам що е контракциия, а вижте само 8 дни...А номера със секса .... още не сме пробвали, но вече може, нали не се ПОСТИ  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 652
Навайл, моя лекар ми е казал да следя контракциите 2 часа ,понеже често се случвало да ги има 2 часа и после да отшумят. Та ако ги има повече от 2 часа да му звъня. Целувки и дано скоро да гушиш бебчо
Ми май отшумяха вече.Егати ужаса ooooh! тъкмо си мислех че е дошло времето ама май нее
Данче и аз като теб до онзи ден все ми се гадеше и повръщах.По цяла нощ ми беше зле

# 653
  • последна надежда
Navail и аз те съветвам да изчакаш 2 часа и тогава да ги броиш за сериозни тези контракции.  Аз така имах едни на 7мин, които траеха само два часа. Бях стегнала багажа, изчистила къщата. Направих си тоалета и тъкмо да викна такси и те спряха. Голям смях беше.... Е ако ти изтекът водите или станат доста болезнени или на 5мин, тръгвай без да се замисляш  Peace.

Коремче, Честито ви момиченце! Тъкмо си мислех, че днес има много голямо затишие, а то пък хоп, адашка  Heart Eyes.

Зарче Аз гледам да разделям вниманието си на две, за да не ревнува Ники. Нали сме сами. Баба му му е наговорила някакви ужасии и той не смее да пипне Марк. Но иначе помага много... Подава разни неща, отваря вратите, за да мина с количката, а днес пееше на бебо  Heart Eyes.

# 654
Христос возкресе!
Благодаря на всички, честитили ми раждането на нашата дъщеря!  bouquet
От мен честито на всички мами, гушнали вече своите бебоци - нямах представа, че са толкова много...А април тъкмо започна  Peace
Ние сме си вкъщи вече цяла седмица - кърмим се активно. Раждането беше доста продължително, но екипът в Токуда си свърши работата блестящо. Таткото присъства през цялото време и преряза пъпната връв.
Днес излязохме за първи път на кратка разходка. Пролетта наистина е прекрасно време за раждане на бебчета.
На всички, които още чакат - търпение и успех! Praynig

# 655
Ей дочакахме и днес новина за бебенце - koremche да ви е жива и здрава малката Ивет, да ви дава много поводи за радост и гордост.

Данче и аз се присъединявам към списъка със незапознатите със болките и подготвителните контракции...

Аз се чудя защо няма новини от глори, нали днес и беше секциото?!

А бебенцата в албума (пак да се повторя) са уникално сладки...а Кая с тези ушички е супер...за тризначките съм без коментар!

Хайде момичета лека вечер, аз ще лягам че утре ме чака обиколка из булчинските магазини(ще видим колко ще издържа)!

# 656
Koremche, честита ви рожбичка!
Да ви е жива и здрава и мнооооого да ви радва!

Продължаваме да сме си все така- 2 в 1.
Данче, моля те...нека поне преди теб да си гушна рожбето. Всички ме изпревариха....
На мен всъщност много ми харесва като дата 05.04. Наистина не е за вярване че откарахме до термин. Дори на моя доктор му прави колко ми е голям корема.... Каза че може и да се наложи секцио заради размерите пък да видим... Thinking Стискайте палци 05.04. да се превърне в най-щастливия ден в живота ми!!!
Данче и на мен ми липсваше ужасно много! Друго си е като си на линия!
Ани- Hug Hug Hug Нали знаеш че аз съм си заплюла малката мома англичанка?И Габито на Златомирка също!!!
Златееееееее, голяма ви е кукличка принцесата! Да ви е жива и здрава и тя и бати Илиян.

Поздрави и целувки на всичкииииии!!! newsm51 newsm51 newsm51

# 657
Привет момичета.Аз сега се връщам от гости и влизам веднага да видя имаме ли бебета.
Звездичка има още работа по зъбите, но поне по най проблемния да ме позакърпят с някаква временна пломба - след раждането ще правим снимка и ще пломбираме чак.
Абе как се докарах до тука не знам ooooh!.Като се сетя и ми става много мъчно за бебенцето какво ли е преживяло миличкото Cry.
Чакам Микки и Правда или Бумеранг да ми отговорят дали тази временна пломба ще е проблем за кърменето.Дано да не е Praynig Praynig Praynig - че 9 месеца се подготвям за този момент.
Old Sport добре дошла у дома Hug.Как само те чаках да се появиш и да споделиш това което си написала.Дано и аз да напиша същото Praynig когато му дойде времето.
Ако имаш време поразкажи за самото раждане повече - може и на ЛС да ми пишеш Hug
Коремче честито ти бебенце Hug.Да е живо и здраво малкото бебонче

# 658
Христос воскресе!Желая ви здраве,щастие и любов за вас и всички които обичате.

Аз съм февруарка09,но ви чета от време на време,моя близка приятелка е във вашите редици,казва се LIota,и понеже виждам ,че се чудите къде е ???Аз ще съм вестителка със закъснение Laughing

На 25.03 в 9.30 в Шейново изплака малката Божидара с прекрасни мерки и теглилки,3.150 и 49сантиметра.Мама и беба вече са си в къщи,добре са,от днес имам инфо,че са ги почнали леки колики,предполагам тези дни и мама ще се включи и дано не ме нахока,че я клюкам тук Wink

На всички чакащи пожелавам скорошно раждане с по-малко усилия и много щастие,бъдете здрави Hug

# 659
Ехаааааааааааааа,
Честита Божидара на мама Liota!!! Миличка да ви е жива и здрава рожбата! А на теб пожелавам бързо възстановяване! Поздрави и целувки!

Общи условия

Активация на акаунт