Отговори
# 630
Христос Воскресе! Бъдете благословени, здрави и щастливи!

Данчееее разкажииии, пък после пак си чети...., сега какво нашето любопитсво ли ще тренираш  Laughing Laughing  Не стига, че бебоците на някой мами се спотайват още, ами сега и ти ще ни държиш в напрежение ....

# 631
HRISTOS VOSKRESE MAMI   bigdance2  bigdance2 MNOGO ZDRAWE, MIR I LUBOV V DOMOVETE VI!
privet Hug ot nas 5-mata Wink
4esito na wsi4ki rodili,a na tezi koito im predstoi  fingerscrossed
izvinqvam se za latinica,no 4akam da mi ka4at kirilizator.
pri nas polojenieto e slednoto- na 23.3 ni izpisaha sys Dariq i Stefani,a malkata Ralina q izpisaha na 29.3.V palen systaw s majka mi za sega se oprawqme- tq gotwi,kype gi,az se my4eh da gi kyrmq,no bez uspeh i za towa se cedq s pompa,za da im dawam po malko kyrma s Frizolaka. na4e bebkite naddawat-wseki den se teglim. Dosta sym izto6ena, a i towa bezsynie dopylnitelno me dowyr6va.
ka4wam malko snimki na otbora, do skoro ot nas bowuu

# 632
pinzi ,то няма кой знае какво за разказване ,последните дни с бебчо ще са най-тежки както изглежда Rolling Eyes Не съм спала от няколко дни ,едва се движа,всичко ме боли и постоянно повръщам Shocked Иначе си хапвам здраво,не ми пречи  Laughing
Аз мислех ,че за една седмица много бебета ще има ,а то ...много ,много се радвам за всички ,които вече гушкат бебоци,искам вече и аз  Sad

# 633
Данче, и аз искам вече... и на мен ми тежи, започнах и да се подувам в лицето, краката, пръстите на ръцете.. днес ходих много ама само ме заболяха копитцата и усетих 5-6 контракции докато ходих, нищо повече.... и днес няма да е денят, освен ако през нощта не стане нещо...  И аз си хапвам здравата, имам киселини ама пак си хапвам  Laughing Mr. Green, наистина е много изнервящо да се чака, ама не зависи от нас.... Ще устискаме още малко...няма да сме все бременни я  Laughing

# 634
  • гр.София
Katy Charles ,и моето бебенце е притихнало само някое друго ритниче и то на по различно място от преди явно вече е на стартова позиция.Имам някакви контракции и това е.
Ако не тръгна да раждам през ноща/ което изобщо не ми се иска/утре ще се предам в МД.
Честно да си призная ме гони яко шубе. Sick

Данче, добре дошла.

# 635
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! Нека всички да сме живи и здрави и да ни носят радост малките зайчета и специални прегръдки на тези зайчета, които вече се гушкат с майките си! Heart Eyes

Нури, честито бебенце, да ти е живо и здраво!

Вили, честит имен ден! Пожелавам ти леко раждане и здраво и добричко бебенце! newsm51

Хъни-бъни, какво става със зъбните ти неволи. Според мен не трябва да се притесняваш за кърменето заради зъбните проблеми, но предполагам, че консултантите по кърмене по-точно ще ти отговорят.
Кати Чарлс, аз също имам понякога доста силни контракции, особенно тези дни като пътувах по надупчените ни пътища много силно ги усещах. Като цяло контракциите ги усещам много по-силно от първият път, но доколкото знам това е нормално тъй като при втора бременост чуствителността е по-голяма. Иначе и моето бебенце сега шава доста по-малко, но сигурно вече му е тесничко.

Аз чакам разкази на майките, които родиха в ОБ, досега от нормално родилите, май само Меган разказа накратко. Надявам се скоро и Съншайн, Фрох, Ели-Мели и Тини-мини да разкажат повече подробности!

# 636
  • Sofia
Христос Воскресе!
На именниците Честит Имен Ден, а на останалите много здраве и щастие със малките ни съкровища.
Съчувствам на преносилите, така бях с дъщеря ми, но какво да се прави. Важното бебоците да се родят живи и здрави. А на нас майните това ни е работата,  да ни е тежко. Wink
Аз за сега нямам позивни, ама ми е уж и рано.  В сряда съм на доктор, пак, и ще видим малкият мишок колко е пораснал.
Лека вечер и весело доизкарване на празника.

# 637
  • последна надежда
Воистина воскресе!
Ние още не сме се чукнали с яйчица. Някак забравихме  Embarassed. Вчера Ники ги боядисва, аз само помагах.

За памперсите Първият път ползвах Либеро и бях много доволна. Сега сме на Памперс - жълт №2. Взех голямо количество на много ниска цена от една промоция в Метро. Надявам се да нямам проблеми и да не ги израстем бързо.

Данче, пинзи малко остана. Аз първият път родих точно на термин. Още помня колко е неприятно да чакаш.

Днес бяхме на разходка до резиденция Бояна по настоящем Историческият музей. Ники си намери приятелче, аз се заприказвах с една мама... Така неусетно откарахме 6-7часа, а аз кърмих 3 пъти на вън и смених един памперс дискретно в количката  Laughing. Сега Марк е изморен и спинка.

Днес си мислех за Liota. Бях убедена че вече е родила. А за Vesi mesi си мисля че утре ще е нейният ден  Peace.

Милена  Hug

# 638
дан4еееее   Hug
беше ни домъ4няло за теб   Hug хайде 4акаме те и теб и веси-меси  Laughing  е,и другите моми4ета,разбира се!

милена-66,разкошни са твоите 3 принцеси!!!!!!!!!!!!!!!!!!!абсолютни бонбони !!!!още веднъж да са ви живи и здрави!!!!
оставям ви засега,4е имам да гладя дрешки на бубето,докато спинка  Hug

# 639
Мilena66, много се радвам, че писа. Още веднъж поздравления за добре свършената работа!  Wink Страхотни сладурки са малките! Те приличат ли си? Ти със сигурно си ги различаваш, де, но на мен май Стефани ми изглежда по-различна. Дария и Ралина май повече си приличат.  newsm78 Добре е, че имаш все пак помощ, въпреки че за 3 бебета си трябват няколко човека... Целувки на теб и на малките принцеси и ще се радвам да пишеш когато можеш!
iveeeta, хубава разходка сте си направили! Ники помага ли ти за Марк? Как се чувства като батко? Много мило, че е боядисал яйцата!
А за Liota и аз си мислех наскоро. Някой знае ли нещо? Тя щеше да е секцио, до колкото помня. Дано всичко да е ОК!
Данче, честит ти нет! Нашите овнета са се заинатили и не щат да излизат, ама к'во да се прави...
Аз тази нощ сънувах, че раждам и виждам датата 04.04., но няма изгледи да се сбъдне съня ми, а така ми се искаше...

Последна редакция: нд, 04 апр 2010, 20:11 от zar4e

# 640
Ох писах писах и без да исам изтрих всичко Sad
На кратко- Благодаря ви за пожеланията милички. Да ви се връщат двойно  Flutter
Днес не ми дадоха да готвя аз. Само питката си я омесих стана много яка и направих една салатка. Свеки беше направила други салатки и питка, а мама козунаците  и напълни агнето/ аз само го пекох/. Малко напрегнат ми мина деня, защото всички се суетяха около мен Crazy А втория ми баща като ми видя корема и вика на милото- Абе Викторе, ти се олял като си го правил това бебе бе! Ще ми се пръсне горкото дете Laughing
Данче, бях обещала на Веси да я сънувам и на Зарчето де, ама сънувах теб Whistling Сега ще видим, то няма що голямото пророчество... ама айде ще ви споделям коя съм сънувала .Аз мен си за днес се сънувах, още не късно, но май ще пропуснем.

# 641
днеска нямаме бебенце бе мами, кво става, не може на тоя светъл празник да нямаме бебче, цял ден проверявам но уви........ Rolling Eyes
очаквам утре да сте по-активни и също новини със задна дата Grinning
и аз гледах снимките всички бебенца са толкова сладки,едни такива мънички невинни душички, много им се радвам да знаете и чакам с нетърпение да си гушна и моето  baby_neutral
лека вечер милички Hug

# 642
Вили,може пък аз да съм следващата,знае ли човек Whistling
Аз да ви кажа ,малко се тревожа.Като имах много време до термин и всички ми стискаха палци беве много лесно - всички знаят ,че ще родя ,но не се знае кога.А сега като знам ,че ще е в  сряда или четвъртък и че всички ще зашт къде съм и какво ще правя и ми става много ,ама много неприятно.Все съм си представяла ,че ще родя тайно едва ли не ,не ща всички да ме мислят пък ooooh!
Снощи бяхме навън и имах някакво странно течение.Знам,че описвахме много детайлно какво точно е тапата,но моето беш е точно като сопол и без кървави нишки ,та може и само течение да е било ,а аз да се надявам на тапа Laughing
Като гледам няма да си имам Великденче Tired

# 643
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
Момичета, дъщеря ни ИВЕТ се роди на 30 Март - 2.9кг, 46см. Вече сме си в къщи и свикваме с нея и тя с нас. Понеже беше седалищно и 3 седмици преди термин беше секцио, но още същия ден бях на крака.
НЕКА ГОСПОД ПАЗИ НАС, НАШИТЕ ДЕЦА И БЛИЗКИ!

# 644
Честит празник на всички Hug Hug Hug

Данче определено ни липсваше Hug Недей да изчезваш така вече :peace Naughty
milena _66много са ти сладки бонбончетата Blush Heart Eyes

Аз днес съм нещо доста притеснена Tired Бебчо не рита много а и имам някакви уж силни контракции през 12 мин,ама не са много силни Tired (това от около час) Незнам какво да правя,само седя и гледам часовника

Общи условия

Активация на акаунт