Отговори
# 585
Nuriiiii, да ви е жива и здрава рожбата миличка!!!
Дано проблемите вече са зад гърба ви и от тук нататък ви се случват само хубави неща!
А малката Сузи , много да ви радва и да ви дава поводи да се гордеете с нея!!!

Анни, дано миличка! newsm51

Поздрави и целувки! newsm51 newsm51 newsm51

# 586
Честити син Валери на мама alisa`и дъщеричка Сузана на мама Nuriii. Да са ви живи и здрави малките съкровища и много да ви радват. Бързо възстановяване на мамите.

Nuriii  - радвам се че всичко е зад гърба ви и само хубави моменти от тук нататък!

Аз да ви споделя колко съм щастлива, че козунаците се получиха...просто не може да се сравнят с купени – друго си е домашното. Сега  „Великденската ми маса” е готова и пълна.

Лека вечер от мен и весело посрещане на празника!

# 587
Анни не е Таяги, май се сетих коя е мамата, но не ми се иска да казвам. Още не е родила. Сега ще видим дали за мен си ще позная, дано не е утре, в понеделник може.

Честито на всички мами който са се сдобили с бебоци, да са им живи и здрави и много радости да им носят

Сега пека козунаците дано станат. Мама ми ги омеси и си тръгна. Не ми дават нищо да правя. Вика ми - Горкото ми дете как се подуло и горкото ми внуче, колко му е тясно Laughing
Да ви се оплача. Цяла бременност съм спокойна ,че кумовете ще ми дадат тяхната количка- Маг Енгланд. Казаха ,че е запазена Яворчо/ детенцето им/ почти не се вози в нея. И аз щастливааа. Да ама не- вчера я взимаме, разтваряме я в нас и едното предно колело ...ахааа и да падне. Задните са същата история, спирачката не работи, има и други счупени неща, една мърляваааа ужас ви казвам. Обаждаме им се и им казваме, какво е положението с количката..Кумата каза,че я давала на нейна приятелка да я ползва и както са им я върнали така са я прибрали. Криво им стана много, първо за нас и после ги доядя ,че онези дори са си затрайкали за състоянието на количката и дори не са си направили труда да я изперат. Не им се сърдя на кумовете ни най- малко, яд ме хвана ,че в 9 месец, цялата подута, тепърва трябва да си харесвам количка. МИлото се смее и ми вика аз ще я харесам- имаш ми доверие нали и аз - НЕ hahaha Казах му и за Неличка и той само примигна невярващо.
п.с Изгорих единия козунак newsm45

# 588
vili_nik не се притеснявай мили4ка.Коли4ка лесно ще вземеш.Не се тормози на финала  Hug Hug , а за козунаците  Mr. Green аз ги меся от кауфланд  Whistling страшни ги въртя  Rolling Eyes

биби много добра идея .И аз съм се замисляла ,ама се 4удя в какъв тип заведение да е ,4е нали само сладко се сервира  newsm78 доколкото аз знам де  newsm78 Ина4е  найстина си е оферта . А за храненето  ooooh! ще продължавам то е ясно .Немога да си гледам мъни4ето да пла4ка щото тутакси реввам и аз  Naughty Mr. Green

А да ви питам за кръщане кога мислите 4е е най добре  newsm78 Аз смятам живи и здрави малката да е на 5-6 месеца  ,4е да си мирува в коли4ката  Rolling Eyes

А и друго да споделя  Sad  както сложа малката в креват4ето от два дни е много неспокойна  Sad пъхка ,охка ,мрънкя и като4ели нещо се стряска ,а през деня не е така  newsm78 спи като пор4е. Дали не хваща уроки  newsm78 Thinking

Последна редакция: сб, 03 апр 2010, 23:55 от Excellent

# 589
Да са мноого здрави новите бебчета!  bouquet
За храненето- събуждаме се през 2.5- 3 часа. През деня понякога спи и 4 часа, но не го събуждам. За сметка на това през нощта си се събужда през 3 часа и плаче за цици:)))
Нямам намерение да го залъгвам с вода...Почти не иска да я близва. само ако е много гладен го прилъгвам да му дам малко да си пийне. Каката я мъчихме като беше бебе с тази вода. Тя изпиваше всичко и после пак плачеше на глад.След 3-тия месец сама се отказа от нощтното хранене. Така че сега Мони изобщо няма да го тормозя..
Успех на великденските бебета  bouquet

# 590
Христос Воскресе момичета!
Нека и ние и семействата ни да сме живи, здрави, благословени и Бог да ни зкриля!

Да видим кой ще се похвали с бебче на този светъл празник!?

Целувам ви!!! newsm51

# 591
Христос Воскресе и от мен!

Веси, мила - айде вече и ти да ни се похвалиш  Heart Eyes  Твоя юнак голям упоритко ще се окаже  Crazy  Но след като тапата е паднала - малко остана. Съвсем му се вижда края...  Hug
Хъни-Бъни, голям герой се оказа с тоя зъболекар и вадене на нерви в 9мес. 
Църквата я пропуснах - домързя ни и решихме, след като и времето ще е върховно (по прогноза...) да идем утре преди обяд. Тамън ще е и по-спокойно.

Честити бебета на Денни, Неличка и Алиса!!
От родилите мами ми прави впечатление, че най-често се включват Ани2002 и Вяра. Явно сте се организирали много добре и като дойде време - ще трябва да кажете как става...  Wink  Flutter  Силни прегръдки, че сте така до нас..

Аз оставам пак сама за 5 дена. Вече не искам да раждам  Naughty

Мен ме боли ниско долу вече 3ти ден и имам суперски пъпки, баш като преди цикъл по челото. Абе аха - и ще ми дойде  Crazy  Интересно ми е какво се е променило, че да се появят тия пъпки.
А като чета - как ми се дояде топло козуначееее....

# 592
  • гр.София
хрестос воскресе!много здраве на всички и красиви бебечета!

Nuriii,дано всички проблеми останат зад вас и оттук нататък много радостни мигове! smile3522

# 593
Дени1971,май и при теб му се вижда края вече. Много ще ти стискам палци.

ВилиНик, тъй като дръпна дявола за опашката с поста си - вече ще чакаме отчети какво си сънувала  Whistling  Rolling Eyes

# 594
Воистина Възкресе!!! Нека ние и семействата ни да са живи и здрави. А за нас - леко и безпроблемнно раждане
 Мили Ванили и мен ме боли корема така и съм се обриналла, все едно вярно всеки момент и ще ми дойде. Така съм близо седмица. Абе незнам какъв дявол дърпам ама точно за теб си мислих Mr. Green Обеща съм на Веси да я сънувам, пък ще видим какво ще става.
Втория козунак не го изгорих Mr. Green
Екселент добре ги месиш козунаците Grinning
 easter easter easter
 http://yakoruda.hit.bg/images/Velid_Kozunak.jpg
http://images06.snimka.bg/000587873.jpg
Не мога да слагам картинки, но виртуално ви черпя за мое здраве.Днес съм именничка , кой е като мен а? 3 дена Имен Ден smile3532Ще се скъсам да ям козунаци

# 595
Христос Възкресе милички. Бъдете живи и здрави вие и вашите бебчета, а на останалите скорошна среща с мъничетата.

и нас ни хванаха коликите. от днес сме на чайче на хип та да видим. преди малко ми повърна от напъване милото, а аз не смея да си отделя погледа от лицето му. въобще не мога да легна и стоя до леглото му и си го гледам. а редовния номер при нас е като му сменям памперса и го развия и той да се изпиша и напиша целия та да го преобличам. преди малко пак същото. докато го видя и той вече с вирнато бубче и се опиша до ушите. после пък рев докато го преобличах та докато не върна....

# 596
Во истина воскресе Grinning!
Честити бебчета на всички мами! Да растат здрави, благословени и щастливи Heart Eyes!

Вили ник и всички, които празнуват днес - честит празник  bouquet!
Веси, дано всичко мине благополучно при вас и скоро да се гушкаш с бебчо!
Какво ли става с Данчето? Да не би да е родила вече?
Metchopooh, как станаха козунаците Wink?

Момичета, гони ме някакво безсъние, пиша нощем, денем дремвам. При вас така ли е? Много съм си променила режима, явно е подготовка някаква на организма.
Аз преди малко си направих тоалета, за всеки случай, а и като се прави по-често, е по-лесно и бързо. Справих се без огледало, отново, друг е въпроса, че се клъцнах леко... Отивам да лягам вече, не че ми се спи, но трябва.

Желая на всички ви приятно изкарване на празника и леко раждане на тези, на които им предстои Hug.

# 597
Христос возкресе ,моми4ета!!!!!!!!!!ххайде нека и в този свят ден се родят още бебчета !!!!!
а на родилите мами, послушни и здрави даса ни бебчетата!!!!!!
Nuriiii ,силна прегръдка,мила!!!!!да ви е жива и здрава малката принцеса!!!!!няма да се притесняваш,вси4ко с малката Сузана ще е наред!и нашето иве така изпревари и се роди в 30 г.с.но Господ,Слава Богу е с нас!!!!!!!!!!
Данна,за къпането,в на4алото и на нас ни казаха само води4ка ,но от 2 седмици някъде слагам и шампоан4е на Джонсън,сами преценихме да по4нем да го слагаме .А ина4е в на4алото пак я потапяхме във водата с 4аршаф4е,и по малко поливаме води4ка през него,за да свикне..Но ве4е директно я слагаме,таткото я  държи и двамата поливаме по малко от води4ката в самото коритце.Много оби4а ,милата да я къпем  Mr. Green умираме да се смеем и да се радваме с мъжа ми !  Hug
 милли ваниллиHug свиква се,мила!през малкото свободно време ,предпо4итам да седна да ви из4ета,4е ми е интересно вси4ко!!!!толкова много съм свикнала със вси4ки вас!!!! Hug

Exellent,това ми прили4а на колики...  newsm78
хаиде да видим Вили Ник кой ще сънува тази нощ  Hug уж веси меси 4акаме ,та да видим Simple Smile))
Мили ванили ще 4ака мъжа и да се върне ! Peace
мили4ки,ставам,време е за хранене!  Hug целувки!!!

# 598
Христос Возкресе!!!

Бумеранг, благодаря ти за бързия отговор. Ние се кръмим седнали, имам възглавница за кърмене с която си помагам. Смятам че добре засуква, но на моменти си дръпа главата назад и така явно остава само зърното в устата. Истината е, че нямам видими рани , а е по-точно като натъртено. Когато трябва да я кърмя в началото изпитвам ужас, защото тогава много ме боли и после вече нещата тръгват. Мажа се с крема на Авент защото е без отмиване и ми е удобен. Мисля да се цедя един ден и да давам от шише докато ми мине болката. На едната гърда ме боли значително по-малко и е търпимо (а ме болеше повече) за това смятам че ако известно време не давам да суче ще се оправят нещата. Кърмя на поискване и се чудех дали това е добър вариант?
Не давам вода!
alex shu Добре дошли вкъщи. Малкия Йоан е прекрасен –поздравления!!!

ЧЕстито на мама Алиса!!! Жив и здрав да и е Валери!

vili_nik 04.04 е хубава дата какво? А за количката – разбора те, наистина в последния мометн и както казваш надута си е ужас да се ходи по магазини и да се търси нещо. Гушки ако имаш нужда от помощ – питай!

Веси меси, стискам ти палци защото всеки момент може да получим новината от вас с бебчо. Така се кефя на тези които си изкарахте до термин, аз в началото на бременността пък и до края преди всичките ми работи –водии, разкрития, кръвно все си мислех че предим термин няколко дни ще родя и така исках де  -износено бебе, не че Габи не е доносена де .

5iaM ама пиши по-честичко де! Леко раджане ти желая и дано имаш телефох на някоя вестителка !

Гледам сте обсъждали неща, в които не съм се включвала:
Памперси позлвам в момента Памперс и имам още едни Evy baby – ни не мога да кажа нито някви позитиви  нито негативи –май нямам още достатъчно опит.
Залъгалки –ние ползваме , имам сигурно 5-6, на Нук, на Авент, на Чико и всичките ги позлва но.. нали ми е малка душица понякога си я подвхща добре а понякога като тръгна да и я давам и като заотваря устата и забравя да я затвори –хиих като я засмуче пък бибата след малко пак е отворила устата и тя пада, почва да се ядосва и аз пак и я давам и става един кръг – накрая я махам.
Козметика позлвам на Бюбхен, вече съм казвала и съм много доволна – шампоан си позлвам при къпанее, в болницата използваха Себамед и също я къпеха с шампоан, там ми казаха козметика за къпане веднъж дневно да ползвам.
За излизането- чакам тия дни хубаво време и почваме разходките, до сега веднъж я изкарах в количката на двора.
Аз имам въпрос за пъпчето –нашето не е паднала ама си се струва че леко е зачервено от горената страна и аз незнам. Има ли повод за притеснение? Утре пак на дневна светлина ще го огледам хубаво.

Exellent, ние се храним на поискване и гледам, че тя сама си създава режим успешно на 3-4 часа се буди да яде. Всички тук роднини са с недоверия че не я храня по часове и че и давм да яде колкото иска –за сега сме така ако сметна за недобро решенеи ще променя нещата, все още имам време.
За кръщене аз си мислех за годинката ама може и на 6 месеца както казваш ти -  ще видим.
Ани2002, не е чак такъв проблем млякото което поемаш в кафето. Аз също си позволявам по-малко кисело или сирене и т.н. не мога съвсем да ги отдрежа от менюто си.

Nuriii, Честита рожбичка Сузана! Надявам се вече всичко е зад гърба ви и се гледате успешно – покажи ни малката пронцеса да и се порадваме!!!
Мили Ванили, не че съм много организирана ами нямам никви домакински задължения, дефакто мойта работа е кърмене и сменяне на памперси и гушкане на Габи. Нали съм при баба , и майка е тук те имат мерак –перат, гладят, готвят и така. Обаче се очертава с Габи май месец да сме в Албания та тогава вече ще трябва да влизам в крак.

Ааа за кърмчаките –аз си взех чайчето на Хип и май ми помогна,
За коликите-нямаме все още. От кога се почва с тях?

малии къв пост изтрясках рано сутринта  Crazy Crazy Crazy

# 599
  • гр.София
Добро утро!Аз съм от поспаливите мами обаче днес се ококорих #Crazy.МОМИЧЕТА ПОМАГАЙТЕ май ми падна тапата/нещо слузесто с червени жилки /но това което ме притесни е че имаше и зелено грубо казано като сопол.Дали не е от разтвора с който днес провяряваха дали са ми текли води.Иначе ми е тихко ниско долу като при цикъл.Май наближава.Ужас все едно раждам за първи път.Въпреки че до тук първия път няма нещо общо с този.Ако кажа че не съм се шашнала  ooooh!ще излъжа мъжа ми също.

Вяра ,много готина снимка на малката кукла.

Лек празничен ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт