Пролетно-лятна финландска 21-ва тема

• 38 504
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
Честит рожден ден, Мама Севи!!!
Пожелавам ти здраве, щастие и успехи във всички начинания

# 76
Честит рожден ден, мамасеви!
(за какво остаряване говореше, че не разбрах? Wink)

# 77
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МАМА СЕВИ!

# 78
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СКЪПА МАМА СЕВИ
Желая ти много здраве, да си обичана и винаги да имаш верни приятели.

# 79
Добро утро!

Как сте, дами?

Рали, ходи ли на зумба? Да знаеш, че днес аз ще се пробвам, да я видя и аз каква е тая зумба  hahaha

Приятен ден   bouquet

# 80
Благодаря на всички за хубавите пожелания!
 Hug Hug Hug

# 81
  • Финландия
Мама Sewi, честито!

Момичета, вчера бях на 3умба, но девойката, дето я водеше отсъстваше и я заместваше един мъж. Е, веднага си личи- няма много музикален усет и все на аеробика го докарва. Но имаше няколко финландски момичета, които много добре танцуваха самбата, а и кючека- също. Идват две момичета-туркини- не знам не могат ли (не ми се вярва много), или не искат.....финландките са по-добри в гюбеците. Аз пък какво ли ги коментирам- мен въобще не ме бива- едвам съм на второ ниво, а и много често мога само първото.
   Другата седмица няма да имаме- всички отиват в Тампера да видят Перец (дано не бъркам името)- дето е измислил 3умбата. За сметка на това ще направят в петък 3умба-маратон в.....бара и ще продължи  1h 40min. Пропускам я.

# 82
Иии,Зумба,та зумба!Голям праз да знаете! Crazy
Тя Зумбата да не е от вчера?Фитнес програма с латино музика. Hug
Ми човека си танцувал,после станал тренер/инструктор по аеробика.Използвал си различни стилове от латиномузиката(merenge,salsa,rumba,mambo...да ги изброявам ли всички?Вкарал ги в система и така фитнес програмата станала Zumba. Hug
Ако не е помогнал Емилио Естефан,Бето можеше и досега да си остане прост тренер.....
Всички харесват латиното,аз поне не знам човек,който да е казал,че латино музика или латино танци са му неприятни.За сериали,знам  Joy
Аз знайте ли каква огнена Корасон в латиното съм???
Ей ся шА ви изпонатръшкам сичките накуп,като ударя една здрава салсааа..
http://www.youtube.com/watch?v=Mv1ZsSrE03o

Е ви го,Бето,целия е ваш.... Laughing

# 83
Момотче, аз още не съм започнала, но най-късно през Май ще се запиша.

Виивиа, и аз чух за събитието в Тампере. Така ми се иска да отида, ама няма да успея.  Cry

Пчели, всъщност в темата ни има момичета тренирали професионално латино танци, и по-точно състезателни танци. Аз съм едната- 6-7 години, а другата е Мимота (не се сещам тя колко години е тренирала). Та знаем за какво иде реч. На мен лично това ми допадна адски много като идея. Честно казано скоро разбрах,че има курсове и във Финландия. В моя случай това е по-добрия вариант. Иска ми се да се стегна малко, защото в последно време не слизах от колата и съм станала една...., а фитнес залата ми се струва твърде скучна. Клипчето е страхотно  Peace и се показват части от най-любимите ми филми. Сигурно в миналия си живот съм била латина  Joy  Иначе съм чувала от други да казват,че латиното им е твърде сладникаво, но аз пък го обожавам  Heart Eyes

Приятен уикенд, девойки!

# 84
Здравейте   bouquet

Пчели, с тази салса не само ме тръшна, ами направо ме пощури. Сега нямам търпение да си ида до БГ и да се отдам на танци, че тук няма къде и с кого/достоен партньор за танци  Crazy/. В края на юли има салса конгрес в Тампере, за съжаление точно тогава имам други планове и пак няма да мога да го посетя  Cry

Колкото до зумбата ... ами, аз си предпочитам истинската салса, ча-ча и т.н. Иначе беше забавно да отида и да поразкърша снага, но се съмнявам да повторя, защото бяхме в една огромна зала, сигурно вътре бяха 100 човека и от никъде това помещение не се проветряваше, та беше задушно и миришеше на пот. Чудих се вчера дали не проветряват, защото треньорката е бременна и я е страх да не се простуди. Но много добре се кършеше, макар и с вече голям корем и си личеше, че го прави с голям кеф.

Рали, аз съм тренирала активно само 3 години  Hug Ама за кеф, не професионално  Crazy ... Разбрах обаче, че нашата преподавателка е бременна също и няма да имаме танци дълго време, та девойките са притеснени, че няма къде да тренират. Аз се чудих дали да не подхвърля идеята, че аз мога да ги тренирам, ама не знам какви са изискванията и не се престраших. Но със сигурност ще мога да им показвам повече неща, от колкото бейсика на тази преподавателка   Whistling

Приятен ден   bouquet

# 85
Здравейте, момичета Simple Smile Мимота, това кафенце ми напомни на горещ шоколад  Grinning
Тази непроветрена зала ми звучи много отблъскващо. Ако няма свеж въздух, и аз не бих отишла  Naughty
Покрай теб доста бременни  Wink Те и покрай мен напоследък, да не е заразно?  Blush

# 86
Мимотче, аз под професионално имах предвид този тип тренинги, които те подготвят за състезания и т.н. Аз специално съм била в такава група. Имали сме изяви както на двойка , така и на формейшън.

Това кафе наистина прилича доста на горещ шоколад  Party

Щастливче, може и да е заразно  Wink Има ли вероятност скоро да прочетем, че чакаме едно малко Щастливченце  Grinning Пожелавам ти го от сърце!

# 87
Ааа, адашке, не казвам  Mr. Green Някои ще разберат, други - не, всеки според заслугите си  Whistling Grinning

# 88
Яяяяя, какви хубави приказки сте отворили - за бебенца! Wink
Стискам палци на всички желаещи Hug
Щастливче, на мен ще кажеш ли, а? Flutter

# 89
Ще, Марги, ще  Flutter

Момичета, много ми стана тъпо днес като гледах новините. Станала е ужасна самолетна катастрофа, в която са загинали президента на Полша и жена му, както и много други висшестоящи. Много тъжно Sad Тук има много поляци, полския посланик почти плачеше от телевизионния екран.

Общи условия

Активация на акаунт