117 Мига от Пролетта в САЩ

• 27 293
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
В у4илищата е трудно, трябва да се съобразяват с голям брой у4еници, и за това са някъде по средата с изискванията, но има адванс и класове за гифтед кидс, не знам дали навсякъде се предлагат.
Ако у4ителите са от тези, които искат да са там, разликата е огромна. Едно време обожавах моята по математика, заради нея заоби4ах предмета, след 8-клас дойде една мърла, спрях и на СИП да ходя и едвам издържах класовете.
---
за покани - отговаряме.

стела, 4естито!!! Успех с намирането на къща, у4илища и вси4ко да е наред!

цоне, ужас! В4ера не съм 4ула, днес по-късно ще Wink

Последна редакция: чт, 01 апр 2010, 00:39 от benson10

# 151
Една новина от Чикаго ерия:
На който му се ядът козунаци и не му се правят от днес ще има в магазин Сердика Peace за цената незнам, но днес след работа ще проверя, че ще ходя да поръчвам торта за Диди Peace

# 152
  • Boston, MA
Не можем да си лягаме в 7, понякога в 6:30 се изпоприбираме всички... кога да ядем, кога всичко друго.

Миме, на коя дата е твойто Диди? Че и аз за рожден ден съм се засилила, мойта тортоправячка не си вдига телефона, може да е в България и аз пак трябва да плескам, а ми се щеше детето да има торта с хубав Томас...

# 153
анет, бенс  Hug, проблемът се реши бързо и благоприятно, ще платим глоба (на което се надявахме).

# 154
Стела, честито!!! ПОжелавам ви много бързо намиране на мечтания дом и много радост и щастие в него, като го намерите!

Моите си лягат в 8-8.30. Случва се понякога да лягат и по-късно, ако е имало някава уважителна причина, но много рядко. Като казвам лягат си, имам предвид в леглото са. От там заспиват към 8.30-9.00 часа.

# 155
Бубка на 7ми април(другата сряда е Mr. Green) аз я поръчвам в магазин Сердика, сладкарката им е много добра и прави страшни торти Peace точно като българските на вкус Heart Eyes

# 156
  • Boston, MA
Мойто Дани е на 11  Grinning.

Изкусни сладкарки, кажете има ли таен уебсайт, на който да си поръчам някой да ми направи торта с Томас? Нещо като етси, ама за торти?

# 157
Ей Бубка близо сме Wink я кажи инато ли ти е?Че моето нещо почва да се проявява Mr. Green

# 158
  • Boston, MA
Ъъъъъ, само да не те изплаша  Grinning. Не знам дали е от зодията точно, но има страшен характер, за всичко се разправя, спори, не спира да му мели устата. Всичко иска да прави сам, walks to his own beat, както казват хората тук, има проблеми с правилата в училище, защото иска той да ръководи. Като си навие нещо на пръста, не можеш го спреш, а гледаме да не крещим и да се наказваме с мярка, защото и това не е работа. Положителното е, ако може тази енергия да се впрегне за добри цели - има интерес към четене, вече знае да пише. Добричък е, това го спасява - има една бездомна баба на метрото, която му е приятелка, всеки ден се спира при нея да й покаже я книжка, я играчка, каквото носи. Ако не бяха тези му качества, нямаше да се трае, много forceful и уморителен (дете ми е, обичам го много, ама си го преценявам реално).

# 159
Бубка ние поръчвахме предни години Томас торта в таргет.Тази година реших ,аз да направя и купих ето това.Само цвета ще е син,а и малкия ще участва в украсяването.

# 160
Бубка по твоето описание май и ние върви по този път Wink от сега реве ако не и се угоди, сърди се но път направиш ли както иска е ангелче Heart Eyes ами тъй щее е  Blush явно овнетата са си с характер, но лошото е че татко и е също овне(на 10ти април) а пък мама скорпион, тааа ще е интересно в нас след време Crazy

# 161
Иска ми се всички да са възпитани като вас като става дума за покани. Реално, не всички отговарят, особено ако не отиват и ако става дума за не особено близки хора/семейства и за по-малки събития от сватба...  Има едно неписано разбиране, че ако не се обадиш, не отиваш, но съм била и изненадвана... Това все с РСВП покани.  

За училищата ще се опитвам да не говоря. Ако намерите учители, които са там по призвание, бройте се късметлии. Не се оплаквам лично от нашите, но детето и на киндергартън още не е тръгнало и избирах прискул 2 години.

Бубка, а защо не пробваш в местните пекарни? Торта по поща е друга история. В нашия квартален, най-обикновен гроусъри имат пекарна с каталог от около 30+ страници на торти!  Не може да няма около вас.

Иначе,  да похваля Етси. Много съм доволна от качеството и услугите досега. Съвсем скоро купих натурални шоколадови сапуни  Crazy

# 162
  • Boston, MA
Абе, има много около нас, и правят всичко, ама са ужасни на вкус. Аз искам хем вкусна торта, европейска, хем красива.  Grinning Не става, нали?

# 163
Привет, момичета!  Hug
Да се запиша и аз при вас, че до сега само ви шпионирах.  Embarassed  Обсъждате много интересни теми, но за съжаление успявам само да ви чета, а за писане не ми остава време  ooooh!
Имам момче Борис на година и четири месеца.

Стела, честито!  Hug Успех на новото място!

По темата за паспортите - днес мъжът ми подаде документи за паспорт и лична карта 102$  Tired 
(58$ - паспорт, 42$ - лична карта и 2$ - заявление).

Tandoori  и аз да се запиша в групата на тези които ще месят по твоята рецепта.  Mr. Green Много ми хареса комбинацията за месене с машината за хляб. Аз като бях бременна цяла седмица само козунаци сънувах  ooooh! Tired и като не намерих нищо което да ме спаси от съня нямаше начин и месих.    chef 

# 164
Бубс, като каза торти и се сетих за Майк'с пейстри в Норт Енд, сигурно защото само тях знам, но пък са европейски Mr. Green. Торти то4но не съм яла от тях(кастъмайзват), но вси4ко друго ми харесва много Simple Smile
http://www.mikespastry.com/

Детето ми си ляга много късно, снощи в 11.30 още се гушкахме в кошарата му и ми пееше.
Дали е време да спирам дневният сън?

Юлия,добре дошла!

Общи условия

Активация на акаунт