117 Мига от Пролетта в САЩ

• 27 305
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
Атти- пиксос, чиксос, билд-а-беър в кутия да си го прави у дома,артси проекти-гердани, хартиени кукли за обличане,разни момичешки неща за оцветяване и сглабяне(ния има прибиралка за бижутца такава к наплекса безобразно с бои), кутийка за 1ви паднал зъб, уебкинс, абонамент за списание/дигитъл букс/ образователни инет страници.
*
у нас редовно идват поканени и неотговорили..

# 181
Привет от мен  bouquet
Аз също съм питко-любопитко и чакам за именца за малките слънца Blush
Тандури може ли пак линк към козунака Blush търсих го в предната ни тема ама нещо не можах да го открия Blush

Последна редакция: чт, 01 апр 2010, 16:02 от Мимето*

# 182
Момичета почерпете се за здравето на мойто момче.Днес става на 5. Simple Smile

# 183
Козунака на Тандури, получават се 3 козунака от посочените продукти, а не 6 като на снимката. Wink Тандури го беше уточнила в темата.
http://food.anniesartbook.com/2010/03/kozunak-bulgarian-sweet-easter-bread.html

Юли, добре дошла!  Grinning
Пети, да е здрав и весел!   bouquet Хубав празник!  Hug
Цоне, къде го прочете това за борда? Аз прегледах новините набързо, но не видях... Дай линк, моля, но не към клюкарника.

# 184
  • У дома
Pety, а ти е жив и здрав рожденника!!!

За амер. паспорти никой не ми отговори  Sad

Миналата седмица бях съдия на speech and debate competition. Снощи момиченцето, на което дадох 100% ми емейлна неиния спийч за конституцията. Много вълнуващо произведение. Та, ако се чудите дали трябва да се работи допълнително с децата вкъщи мога да ви дам нейната реч за пример.

# 185
Честит рожден ден на Дейвид, да е здрав, весел и палав!  newsm59

Добре дошла на Юлия!

Яйца ще боядисваме основно с лучени люспи и тук-таме с евтини американски боички, да се радва детето. На църква ще ходи мъжът ми. Аз издържах точно две руски Великденски служби преди да се оженим и се заклех никога повече. За мой ужас щерката миналата неделя си поиска да отидем с тати на църква, та ми се наложи три часа и половина да слушам неделна празнична литургия. Дано да ми се зачитат някъде тия страдания.

# 186
ЧРД Дейвид! Здрав, палав и много щастливо детство ти пожелавам! nbirthday Tada newsm59
Мерси Кюбит Peace

# 187
 Pety, честито ти пораснало момченце! Да е здрав и весел!  party023  Party Time

Бременните девойки, никакъв жокер не давате, ех! Поне първата буквичка кажете!
 Сънувах Агентката, с дънки, бяла т-шъртка и слънчеви очила и с мъжа си, но без чавето! Не знам защо бях решила в съня си, че няма да и се обаждам, но тя взе че ме позна и ми маха и ми се усмихва! Умрях от срам, че съм се направила на 3 и половина! После умрях от чудене от къде знае коя съм:thinking:
 Ей такива нощни срещи имам аз!
да допълня, че много хубава беше Агентката.

# 188
Цонке, хванах ти се на лъжата за валутния борд.  Mr. Green

# 189
Цонке, хванах ти се на лъжата за валутния борд.  Mr. Green
Честит Първи Април!
Снощи пусна тази "новина" Как' Сийка в Клюкарника Simple Smile

# 190
Юле добре дошла и от мен....  bouquet

Дидитка страхотни яйца... Crazyобаче имам едно питaне.Аз ще варя всички яйца накуп.Ако сложа и тези, които имат люспи от лук дали няма да оцветят и другите яйца?Да ги варя ли отделно?

Стела честито за местенето.....айде и да ви е на късмет Peace

Цоне що не казваш- няма да те мъчим, я. Joy..пък и аз си казвам всичко- ако е момче ще е Николай на баща ми.Ако е мома не сме на 100 % сигурни, но най- вероятно ще е Адриана.На мен мнoгoоо ми харесва, а и на галено Ади е много лесно.Ще веме първата буква на майка ми- тя е Анелия.Много ми харесва и нейното име, но на галено е Ани, а то не ми допада. ThinkingПък и се чудя дали няма да го бъркат с Амелия... newsm78 и да не помислите, че нещо обаче на свекър ми вече има едно кръстено,а на свекърва ми няма да е.Тя е Хилделита- ами не ми харесва.... Naughty

Pety да ти е жив и здрав малкия голям мъж...  bouquet

# 191
Pety честит ти рожденик! Слънчево детство и много безгрижни дни!

И аз като Мики си казвам всичко ( освен ако не мълча като партизанин).За името - Стефан ще е ( на доктора, на чийто труд е резултат).

# 192
.

Последна редакция: чт, 01 апр 2010, 19:31 от Кюбит

# 193
Pety, честит ви празник! Здраве и късмет за рожденника и цялото ви семейство  nbirthday

Сънувах Агентката, с дънки, бяла т-шъртка и слънчеви очила и с мъжа си, но без чавето! Не знам защо бях решила в съня си, че няма да и се обаждам, но тя взе че ме позна и ми маха и ми се усмихва! Умрях от срам, че съм се направила на 3 и половина! После умрях от чудене от къде знае коя съм:thinking:
 Ей такива нощни срещи имам аз!
да допълня, че много хубава беше Агентката.

Joy Joy Joy Това беше най-яката и смешна първоаприлска лъжа, която съм чувала  Mr. Green
So What - отивам да си сложа бяла фланелка тъмни цайси и гарантирано ще се хиля като ряпа цял ден, тнкс, направи ми деня! Дай сега снимка, че да не те пропусна някой ден и да се срамувам!

Аз безсрамно изплагиатствах КакСийка и излъгах половинката за Борда  Sunglasses

Прекрасни имена сте избрали! Адриана е доста разпространено при испаноезичните при нас, аз си имам прекрасна приятелка Ади и суперположителни асоциации с това име!

# 194
 Агент, на тебе ти е смешно, а аз се потих от срам! Следващият път първа ще ти се обадя Mr. Green

Титина, Мики имената много хубави!

Общи условия

Активация на акаунт